Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 104>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 15:47
Kontessa, dalije su i meni predivne - to su one koje si kasno našla u garaži!??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 17:11
Lijepo i rascvjetano još uvijek kod tebe Kontesa, dalije su baš prave
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 17:47
Nadam se da neće još "pravi" mraz. Bila bi šteta jer ti je cvijeće još predivno!Thumbs%20Up
A mace! Imala sam davno baš takve , vrlo slične tvojima, otšetali davno, davnoCry
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 18:04
Dalije su ti prekrasne Clap, lijepo si ih iskombinirala po bojama, a ona pacifička krizantema se jako lijepo zeleni, procvjetat će ona, njoj ne smeta zima, a kad ocvate poreži je dopar cm od zemlje, a to što porežeš zabodi u zemlju i na proljeće će iz toga potjerati mlade pa tako možeš imati više grmova.
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:15
Anaida, jesu to su te, prekasno posađene dalije, a ljepše su nego one posađene prošle godine u prabo vrijeme
bako...pa tjera se moja maca svako malo Wink da zapakiram koju kada bude vrijeme?? smile42

Lantana, budem ja njih porezala kako ti kažeš, već sam jednu koju su mati i sin mački potrgali, zapikla u zemlju i primila se kako mi se čini Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:25
Kako su samo dalije vesele,svaka čast sigurno ih dobro paziš i maziš.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:49
Rudbeckiama sam oduševljena.Koliko su lijepe i konstantno cvatu.
Ove hoste iz sjemena su ti u vrtu ili tegli?Ako su u vrtu(za tegle poima nemam)onda ih samo ostavi,njima ne smeta zimaWink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 23:07
nuna da si ih jučer vidjela (dalie) neka smeđa, sparušena gomila...naime, na brijegu je prvi pravi mraz poharao i uništio sve što je mogao,susjedi kažu da je sve bijelo bilo po tlu Confused a idući tjedan kažu 20 stupnjeva..pa ti budi pametan, ali sreća da su sve tegle spremljene u kuću dok se podrum malo ne dovede u red..ma imala sam nos Wink nisam stigla slikati kako to izgleda, ali budem..malo kućnih cvijećki

oduševio me cvijetić begonije zapelcane od Zagorkine Smile

a dobro se drži i satfanova...tek sad sam skužila da su iste Smile

a oduševila me i Hojina hoya jer je potjerala jednu duuugačku mladicu Smile

kućna sreća će pokoriti sve oko sebe kako je krenula ( Silvekina) Smile

moja palchi se ipak izvukla...odumrle su joj 2 grane, ali je zato počela tjerati na drugim mjestima Wink ovog donjeg dijela listova prije nije bilo

drage moje, sutra napokon pripremam obećane paketiće i u ponedjeljak kreću Wink

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 23:47
smile227- Kućna srećica je baš predivna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 07:27
Hoya i srećica su se stvarno "razmahale" - a i begonije su lijepe!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 07:37
Wow, uspjela je hoya. I to ne da je uspjela nego super raste. Baš me
veseli!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 09:52
Kontesice, ma super ti je ovo kućno bilje, cvijet begonije presladak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 21:20
Kucna sreca je predivna,ja imam 4 vazne pune..stvarno lijepo
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 21:52
Srećica se stvarno krasno razrasla. Ako ju želiš razmnožiti, samo stavi još jednu teglu s zemljom pokraj i usmjeri viseće grane u nju - i uskoro bu se primilaWink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:00
pa morat ću jer je krenula napadati svoju susjedicu i penjati se po njoj Big%20smile
tek sad kad sam unijela cvijeće privremeno u kuću, shvatila sam koliko toga ima (iako sam jako daleko od većine) i moram to malo poslikati

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:22
 Joj kontesa ja sam uživala kad sam tako spojila vaznice i posmatrala njeno penjanje i rast na dr,kako je to simpatično posmatrati -ali ja je više nemam ali kalisija isti postupak ima kao i ona
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 07:44
[QUOTE=kontesaa]pa morat ću jer je krenula napadati svoju susjedicu i penjati se po njoj Big%20smile
tek sad kad sam unijela cvijeće privremeno u kuću, shvatila sam koliko toga ima (iako sam jako daleko od većine) i moram to malo poslikati

Draga Kontesaa, baš sam i ja na svojoj temi o tome pisala prije par minuta - tek sada vidim da ja mjesta doma više uopće nemam!! Confused  A bome jučer ni praznu teglu nisam mogla naći kad sam htjela presaditi neki cvjetak iz vrta u kuću LOL Ajme...
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 15:27
malkice da skinem prašinu sa teme dok mraz nije pofurio baš sve cvijećke...dalije su na sigurnom u pijesku, a ostatak cvijećki još u kući i trpi mačkov teror LOL (to naravno dok ga ja ne vidim)

napokon sam uslikala nove cvijećke sa zadnje kavice...tatjana je podijelila svoje viškove...hvalaaa smile78

ciniju je zatekao mraz...i onda to ovako izgleda, kao da je drvena, a pored nje jednogodišnji kokotić i dalje cvate

suhe ružice

rudbeckie još cvatu i pored nje Lantanina pacifička krizantema

sedum i aubrieta  prekriveni mrazom

ovako se valjda krtovi održavaju u formi i griju, dvorište je puno krtičnjaka smile42

i pretpostavljam da je ovo zadnja ružica ove godine

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 16:05
Lijepo ti se to sve drži uprkos mrazu!ClapClapClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 16:19
Lijepe kućne biljke, a i one vani
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.