Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 104> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontessa, dalije su i meni predivne - to su one koje si kasno našla u garaži!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo i rascvjetano još uvijek kod tebe Kontesa, dalije su baš prave
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nadam se da neće još "pravi" mraz. Bila bi šteta jer ti je cvijeće još predivno!
![]() A mace! Imala sam davno baš takve , vrlo slične tvojima, otšetali davno, davno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dalije su ti prekrasne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Anaida, jesu to su te, prekasno posađene dalije, a ljepše su nego one posađene prošle godine u prabo vrijeme
bako...pa tjera se moja maca svako malo ![]() ![]() Lantana, budem ja njih porezala kako ti kažeš, već sam jednu koju su mati i sin mački potrgali, zapikla u zemlju i primila se kako mi se čini ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kako su samo dalije vesele,svaka čast sigurno ih dobro paziš i maziš.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Rudbeckiama sam oduševljena.Koliko su lijepe i konstantno cvatu.
Ove hoste iz sjemena su ti u vrtu ili tegli?Ako su u vrtu(za tegle poima nemam)onda ih samo ostavi,njima ne smeta zima
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nuna da si ih jučer vidjela (dalie) neka smeđa, sparušena gomila...naime, na brijegu je prvi pravi mraz poharao i uništio sve što je mogao,susjedi kažu da je sve bijelo bilo po tlu
![]() ![]() oduševio me cvijetić begonije zapelcane od Zagorkine ![]() ![]() ![]() a dobro se drži i satfanova...tek sad sam skužila da su iste ![]() ![]() a oduševila me i Hojina hoya jer je potjerala jednu duuugačku mladicu ![]() ![]() kućna sreća će pokoriti sve oko sebe kako je krenula ( Silvekina) ![]() ![]() moja palchi se ipak izvukla...odumrle su joj 2 grane, ali je zato počela tjerati na drugim mjestima ![]() ![]() drage moje, sutra napokon pripremam obećane paketiće i u ponedjeljak kreću ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya i srećica su se stvarno "razmahale" - a i begonije su lijepe!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow, uspjela je hoya. I to ne da je uspjela nego super raste. Baš me
veseli!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesice, ma super ti je ovo kućno bilje, cvijet begonije presladak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Kucna sreca je predivna,ja imam 4 vazne pune..stvarno lijepo
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Srećica se stvarno krasno razrasla. Ako ju želiš razmnožiti, samo stavi još jednu teglu s zemljom pokraj i usmjeri viseće grane u nju - i uskoro bu se primila
![]() |
|
![]() |
|
pa morat ću jer je krenula napadati svoju susjedicu i penjati se po njoj
![]() tek sad kad sam unijela cvijeće privremeno u kuću, shvatila sam koliko toga ima (iako sam jako daleko od većine) i moram to malo poslikati |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kontesa ja sam uživala kad sam tako spojila vaznice i posmatrala njeno penjanje i rast na dr,kako je to simpatično posmatrati -ali ja je više nemam ali kalisija isti postupak ima kao i ona
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
[QUOTE=kontesaa]pa morat ću jer je krenula napadati svoju susjedicu i penjati se po njoj
![]() tek sad kad sam unijela cvijeće privremeno u kuću, shvatila sam koliko toga ima (iako sam jako daleko od većine) i moram to malo poslikati Draga Kontesaa, baš sam i ja na svojoj temi o tome pisala prije par minuta - tek sada vidim da ja mjesta doma više uopće nemam!!
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
malkice da skinem prašinu sa teme dok mraz nije pofurio baš sve cvijećke...dalije su na sigurnom u pijesku, a ostatak cvijećki još u kući i trpi mačkov teror
![]() napokon sam uslikala nove cvijećke sa zadnje kavice...tatjana je podijelila svoje viškove...hvalaaa ![]() ![]() ![]() ciniju je zatekao mraz...i onda to ovako izgleda, kao da je drvena, a pored nje jednogodišnji kokotić i dalje cvate ![]() suhe ružice ![]() rudbeckie još cvatu i pored nje Lantanina pacifička krizantema ![]() sedum i aubrieta prekriveni mrazom ![]() ![]() ovako se valjda krtovi održavaju u formi i griju, dvorište je puno krtičnjaka ![]() ![]() i pretpostavljam da je ovo zadnja ružica ove godine ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo ti se to sve drži uprkos mrazu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe kućne biljke, a i one vani
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |