Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 44> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S obzirom da volim masovnije narukvice (nemaju samo estetsku funkciju već dobor dođu i kod samoobrane!) one dvije cuffice su po mom guštu, a posebno mi se sviđa kako si ukomponirala coilanu žicu s perlama! Inače imam problema s tim crackleiranim perlama, jako ih je teško iskombinirati s nečim, a da ne bude too much - tebi je uspjelo!
Ogrlice su mi sve lijepe na svoj način, svaka ima "ono nešto", ali mi je posebno lijepa zadnja "nandžarasta" zbog nevjerojatno toplih i ugodnih boja i kombinacije doista različitih vrsta perli! Sjajno izgledaju kuglice od bakrene žice - to je to ili opet imam manifestaciju lošeg vida? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Iz zadnje serije htjela bih izdvojiti neku da započnem s komentarom i gledam ih već 20 min a ne mogu napraviti izbor.Možda bi trebalo stavljati manje slika.Ovako sam stvarno ošamućena ljepotom. Ipak,po nekom mom kriteriju ,a to je i u ovom slućaju boja,zelena mi je favorit |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ajme sve te boje mora pa drvo...pa čovjek se ne može odlučiti...ali od viška glava ne boli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još mi je najdraža ona morska narukvica sa srebrnim kontejnerskim trokutima...nikako mi ne izlazi iz glave...iako radim nakit "još ću ja palente pojisti" dok dođem do tog nivoa....ako uopće uspijem...
a tebi draga moja Primavero
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja nisam tak brza kao rose, ali sam isto tako zadivljena. a najbolja stvar je ta da mi se najviše sviđaju zelena ogrlica i plave narukvice, a baš to kao nisu moje boje. očito do sada nisam vidjela prave stvari u tim bojama.
hvala ti Primavera što si me prosvijetlila!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaa,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo, draga Rose, mene natrag brzo, brzo i uz puni Imala sam podosta raznoraznih perlica, medju njima i ovih tzv. krakeliranih, pa sam se okušala u njihovom slaganju i napravila dvije gotovo identične cuff narukvice, neznatne razlike su samo u nijansi plave boje i dodanim metalnim elementima, a ova druga, akvamarin plava dobila je i odgovarajuće naušnice, pa je nastao mali komplet...
![]() ![]() ![]() Još jedan komplet od isključivo kupljenog materijala: perlice od palminog drveta, čips poludragog kamena tigrovo oko i sitne perlice za popunu...
![]() I da sve ne bude samo od kupljenih perlica, jedna klasična crno-bijela ogrlica u kombinaciji crnih drvenih kuglica i kuglica obučenih u ornamentiku iz polimerne gline, radjeno po narudžbi...
![]() Slična stvar, samo u zelenim tonovima, s dodatkom nešto čipsa od žada, par brušenih školjkica i jedne velike naranđaste perle, tek toliko da razbije zelenilo...Flora-art 2009...
![]() I na kraju...jednostavna, svakodnevna ogrlica, složena od perlica vlastite izrade, uglavnom od polimerne gline, nešto žice, malo metalic listića, uz dodatak jedne velike drvene perle u smeđoj boji...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stavi nam jos radova,plizzz,znam da ih imas
![]() |
|
![]() |
|
Idem i ja redom....
@Draga Izzy, znaš da sam s venama na ti pa stalno imam uzorak pred očima
![]() ![]() @Maslina, draga moja, itekak si ti maštovita, a bome i znaš sažeti u par riječi ovoliko pohvala
![]() ![]() @Draga Orca,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
"falšni" tirkiz mi je prepredobar...pa ti si čarobnica između svega ostalog...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
...ne sviđa mi se....
![]() ![]() ![]() "svadbena" je svakako najljepša,čipkasta,medaljončić prekrasan i detaljići premedeni,osobno bih nosila zelenu a i "falši" tirkiz i kombinaciju s pravim ahatom.Narukvice prepredobre,ne samo za mlade...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uh, ja sam malo u zaostatku...
![]() A nakit.... Divno! Imitacija tirkiza je nevjerojatno vjerodostojna - vene i nepravilnosti i sve to - nemam riječi! A ona zadnja narukvica me osvojila kombinacijom boja - tirkiz i ahat....mmmmmm..... ![]() Dakle, ovih dana je nešto hladnije, mogla bi se malo baciti na posao, zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kako jednostavno,a jako ljepo!
![]() |
|
![]() |
|
Budući da sam rijetki mohikanac na forumu, svi se negdje brčkaju u moru, jezeru, rijeci, potočiću...nastavit ću s prikazom radova...makar i starih...
Večeras malo nakita...
Najprije dvije vrlo, vrlo jednostavne narukvice, samo po jedna malo veća perla napravljena (naravno) od polimerne gline, uz malo špage u odgovarajućoj boji i gotovo...ovu crnu sam spajala direktno na ovogodišnjoj Flori i čim je bila gotova, odmah je "planula"...veli mi MPK da mlade cure to vole..
![]() ![]() Ovu sam ogrlicu nazvala "svadbena", zato jer je bila naručena kao ures jednoj gospodji za odlazak u nečije svatove...na kraju joj je bila preskupa (isključivo zbog materijala) ali je isto tako "planula" na prošlogodišnjoj Flori... centralni dio je kupljeni metalni okvir koji sam popunila plavom polimernom glinom i na nju aplicirala ove nježne ružice, takodjer od polim. gline... sve ostalo su raznorazne perlice, riječni biseri, perle od prave kosti i sl...
![]() Ogrlica nastala od elemenata radjenih u polimernoj glini (centralni privjesak i neke perle, nešto ručno radjenih perlica od žice u boji uz dodatak finih keramičkih čeških perli...
![]() ...a ovo je, vjerovale ili ne, takodjer polimerna glina, iako na prvi pogled izgleda kao tirkiz. Dala sam si u zadatak napraviti što vjerniju kopiju tirkiza iz polimerne gline, i tek s ovim "kamenčićima" sam bila zadovoljna...
![]() ...a ova narukvica je takodjer kombinacija...crvene perle su pravi tzv. red agate iliti crveni ahat, a plave....opet moj lažni polimernoglinski tirkiz...
![]() Nadam se vašim komentarima, ali molim, ne štedite me i slobodno izrecite što vam se npr. i ne svidja, to je takodjer dobar poticaj za rad..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga primavera,radovi su ti toliko fantastični,molim te kod ovih divota malo pripazi jer ce mi srce otkazat gledajuči tvoje radove
![]() |
|
![]() |
|
I ovdje je vrijeme da nastavimo s poslom
![]() Stara teglica nessa presvučena motivima radjenim u polimernoj glini na način slaganja izrezanih "šnitica" iz ranije priredjenih caneova ili tubica...dugo je trajalo, ali je draga gospođa koja ju je kupila bila presretna...
![]() Ovo je kombinacija nekoliko tehnika: staklena teglica prvo je obojana plavom frosty bojom, nakon sušenja u donjem dijelu doradjena zlatnom konturom, a gore komadićem odgovarajuće polimerne gline s malo zlatne akrilne boje koja se fino raspuca nakon sušenja i provlačenja cijele "plahtice" kroz mašinu za tijesto. Ruže s listovima u vazici takodjer su izradjene od polimerne gline uz povezivanje zelenom vrtlarskom žicom i samoljepljivom zelenom trakom...
![]() Još jedna kombinacija... stara flaša od nečega prvo je dana na rezanje gornjeg dijela, a zatim prvo pofrostana bjelkastim frostyjem, dodane salvete s motivom limuna i limeta, nakon sušenja dodani bjelkasti dijelovi od polimerne gline, te preko salvete tanak sloj tekuće prozirne polimerne gline...sve pečeno na 130°C oko pola sata...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |