Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ni meni agaphantus nije cvao prvu godinu, prvi cvijet je imao drugu godinu, a slijedeću godinu je imao dva cvijeta, sada ima tri one rozete i vjerojatno će ovu godinu imati tri cvijeta. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana baš ti hvala, znači ove godine se nadam cvijetu - super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas sam kupila sadnicu kaki jabuke, nemam što slikati jer je to zasad samo jedna šiba. Nadam se da će se primiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hmmm,meni to izgleda ko ono za sadnju lukovica.Iskreno poima nemam,to mi jedino pada na pamet.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja isto mislim da je to sadič - tako ga mi zovemo, napraviš rupu u zemlji da lakše posadiš lukovice ili male biljke
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja isto mislim da je to sadić - ja imam napravljen od drva, ali tko zna, danas ima svega.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Možda se time siju sitne sjemenke?
![]() Prosvijetli nas!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
i ja sam mišljenja da to služi za sijanje sjemenja.
|
|
![]() |
|
ha,ha,ha znala sam da će vas zaintrigirati, ali nitko nije pogodio. Da vas ne mučim, evo slike sa dodatkom
nadam se da se dobro vidi
to je zalijevalica za viseće tegle, odnosno ručkica sa zalijevalnikom na koje se zašarafi plastična flaša od soka i to je sva mudrost, ali morate priznati da je ideja genijalna. X puta sam imala besplatno tuširanje kada sam zalijevala viseće tegle.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeeee
![]() To nebi pogodila.I dalje bi nabrajala sve u vezi zemlje,kopanja i sl
![]() |
|
![]() |
|
Vjerujem ti, ma da je meni netko tako pokazao sliku nebih uopće reagirala
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Agapanthusi su kod nas 179 dinara ili oko 1,9 eura, ista cena je i za oxalis depei (10 lukovica) i za frezije.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Famozna ideja, ne bi se nikad sjetila a i ja sam redovito otuširana kod zalijevanja.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Uvijek sam se čudila kako te žene zaljevaju vaze pod plafonom. Mislila sam da svaku večer šeću sa skalama po balkonu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ovaj nastavak z azalijevanje me oduševio
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
sada kad si nas razdražila otkrij nam tajnu di si to kupila (ili mi je promaklo)
|
|
![]() |
|
Kataloška prodaja, Schafer. Krak za zalijevanje 25 kn.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |