Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hosta - Funkija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hosta - Funkija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:29
Drage lljubiteljice hosti, mislim da je mojim jorgovanima odzvonilo! Znam da će to biti težak i mukotrpan posao, ali sam pogled na ljepotice koje slijede ostavlja bez daha!

Hosta mango tango

Hosta kiwi polar bear

hosta kiwi blue baby

hosta heavenly tiara

hosta ghost spirit

hosta white feather

Za tebe, draga rain i za sve ljubiteljice hosti, kako bi vidjele čime si se ponovila. Nadam se da će se tvoja ''d a m a'' dobro osjećati kod tebe i da ćeš je maziti i paziti.

hosta tokudama flavocircionalis

hosta tokudama flavocircionalis - krupno

...... a ima još toliko blistavih primjeraka.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 22:24
Ja imam malo dvorište u polusjeni i samo jednu hostu. Željela bi nabaviti još koju šarenolisnu no nikako da naletim na nju, ako netko ima želju da se mjenja ja nudim  na razmjenu ovu zelenu. Pozdrav! Smile

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 09:46
Eto,i ja bum konja za razmjenu imala.Stigla žia i zdraa tokudama flaorcircinalis.Prekokrasna je.Poslikam uskoro.Poz
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 06:37
Istina je da svaki bedak ima svoje veselje. Prema ovim cijenama moje je daleko veće i dugotrajnije za znatno manje novaca. Hostice su stvarno minijaturne. poz...
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 21:44
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Cure, zgromiti ću vas. Toliko ste oduševljeno pisale o tim hostama i 'hostinjacima', godinama odolijevala da se na pretvorim u kolekcionara, a u subotu, kapitulirala....pokupovala pola sajma, minijature jedna ljepša od druge. Sve se tješim da mi baš to treba, (nebo bi palo da to nisam učinila! ha, ha). Od mojih dragih prijateljica cvjetoljubaca dobila neke također rijetke, pa da im imam s čim uzvratiti. I sad mogu citirati našu Gogu-Zg kad smo se vratila iz Buzeta: 'spiskala novce, al' sam sretna'.

Minijature, Baka Bea? Kaj to znači za 'minijaturne vrtove'?smile96 
Baš lijepo da ste kapitulirali pred posebnim hostama, frka bi bila da ste kapitulirali pred torbicom od 30.000.- kn ili pred sandalama od 6.000.- kn. Kaže stara poslovica da svaki b...k ima svoje veselje!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 10:30
Cure, zgromiti ću vas. Toliko ste oduševljeno pisale o tim hostama i 'hostinjacima', godinama odolijevala da se na pretvorim u kolekcionara, a u subotu, kapitulirala....pokupovala pola sajma, minijature jedna ljepša od druge. Sve se tješim da mi baš to treba, (nebo bi palo da to nisam učinila! ha, ha). Od mojih dragih prijateljica cvjetoljubaca dobila neke također rijetke, pa da im imam s čim uzvratiti. I sad mogu citirati našu Gogu-Zg kad smo se vratila iz Buzeta: 'spiskala novce, al' sam sretna'.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:21
Još se nema kaj videti.Kad dobi svoju boju i kad(ako) stigne ova druga,bum ih poslikala.čpr
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 21:57
Da li bi rain bila tak dobra pa poslikala svoju novu tokudamu, molim te Embarrassed
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 17:59
Upravo pročitala:obzirom da ima toliko mnoštvo vrsta i varijeteta hosta,botaničari su ih podijelili u grupe po veličini.Tak da tokudama nije naziv grupe,nego ,valjda ,ime Japanca koji je skemijal nove varijetete.Uglavnom,stigla jedna živa,živcata tokudama,nemam pojma kak se je prošverala na carini.Druga je na putu,držte fige da ju ne primijete na carini!poz!
Na vrh
VITA View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VITA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 11:48

Prije svega dobar dan svima!!

Da radosnice, u pravu si. Obožavaju hlad i puno vlage te ne vole puževe. Tako da mislim da će im u hladu ispod tvog bora biti predivno .smile112
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 22:06
Perla, sve mi se nekako čini da im treba hlad, mjesta doista imam, sad mi uletjelo novo mjesto ispod velikih borova gdje sam izbacila živicu. Moram iskrčiti korijen živice i krenuti u pohode na hoste.. baš mi gode oku. 
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:56
Još sam nekaj zaboravila: Baka Bea može malo tumačenje o tokudamama??? To je vlastito ime nekih hosta ili podvrsta ili...???
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:53
Googlajući pronašla sam stvarno nevjerojatno lijepe hoste. Izgleda da su najpopularnije u Americi.
Za njih je potrebno dosta prostora, jer najlijepše izgledaju kad su različite vrste i boje posađene jedna pored druge. iako ima i vrlo malenih kultivara. Radosnice ti imaš dovoljno prostora u svom dvorištu, samo nisam sigurna da li  ih treba saditi u hladu ili mogu (barem neki kultivari) biti na suncu.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 19:54
Curke, super ste mi. Perla surfala, pa našla Uzo No Mai, hvala, rain jedva čekam da stigne sjeme, vrijedi dogovor. Radosnice, veseli me da uživaš u hostama, vidjet ćeš kako je i cvijet lijep. No slažem se da su lijepe i bez cvijeta. LP
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 19:31
Što su mi lijepe hoste...ma čak da i nemaju cvijet - posebne su. Toliko nijansa zelene, stalno mi se oči šeću po njima.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 18:30
Na mene je ostavio strašan dojam broj kultivara hosti. Dok se neke razlikuju u detaljima ili nijansama, druge su sasvim posebne po boji, teksturi i veličini.

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 18:14
Može, samo da počupam jorgovane!Thumbs%20Up
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 17:34
A, ako bumo uspješne,nek se Tokudame šire (jel da,Perla?!)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 17:31
Draga moja Bea,naručeno sjeme H.Tokudama i H.tokudama LovePat.A možda uspijem ubosti i korijenčić od H.T.flavocircinals.Dijelimo-fifti-fifti,može?
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 17:10

Evo i fotka 'Uzo No Mai'. Možda s sad lakše domognete željene hostice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.