Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 37> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage lljubiteljice hosti, mislim da je mojim jorgovanima odzvonilo! Znam da će to biti težak i mukotrpan posao, ali sam pogled na ljepotice koje slijede ostavlja bez daha!
![]() Hosta mango tango ![]() Hosta kiwi polar bear ![]() hosta kiwi blue baby ![]() hosta heavenly tiara ![]() hosta ghost spirit ![]() hosta white feather Za tebe, draga rain i za sve ljubiteljice hosti, kako bi vidjele čime si se ponovila. Nadam se da će se tvoja ''d a m a'' dobro osjećati kod tebe i da ćeš je maziti i paziti. ![]() hosta tokudama flavocircionalis ![]() hosta tokudama flavocircionalis - krupno ...... a ima još toliko blistavih primjeraka..... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Eto,i ja bum konja za razmjenu imala.Stigla žia i zdraa tokudama flaorcircinalis.Prekokrasna je.Poslikam uskoro.Poz
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Minijature, Baka Bea? Kaj to znači za 'minijaturne vrtove'?
![]() Baš lijepo da ste kapitulirali pred posebnim hostama, frka bi bila da ste kapitulirali pred torbicom od 30.000.- kn ili pred sandalama od 6.000.- kn. Kaže stara poslovica da svaki b...k ima svoje veselje!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Cure, zgromiti ću vas. Toliko ste oduševljeno pisale o tim hostama i 'hostinjacima', godinama odolijevala da se na pretvorim u kolekcionara, a u subotu,
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Još se nema kaj videti.Kad dobi svoju boju i kad(ako) stigne ova druga,bum ih poslikala.čpr
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Da li bi rain bila tak dobra pa poslikala svoju novu tokudamu, molim te
![]() |
|
![]() |
|
Upravo pročitala:obzirom da ima toliko mnoštvo vrsta i varijeteta hosta,botaničari su ih podijelili u grupe po veličini.Tak da tokudama nije naziv grupe,nego ,valjda ,ime Japanca koji je skemijal nove varijetete.Uglavnom,stigla jedna živa,živcata tokudama,nemam pojma kak se je prošverala na carini.Druga je na putu,držte fige da ju ne primijete na carini!poz!
|
|
![]() |
|
VITA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
Prije svega dobar dan svima!! Da radosnice, u pravu si. Obožavaju hlad i puno vlage te ne vole puževe. Tako da mislim da će im u hladu ispod tvog bora biti predivno .
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Perla, sve mi se nekako čini da im treba hlad, mjesta doista imam, sad mi uletjelo novo mjesto ispod velikih borova gdje sam izbacila živicu. Moram iskrčiti korijen živice i krenuti u pohode na hoste.. baš mi gode oku.
|
|
![]() |
|
Još sam nekaj zaboravila: Baka Bea može malo tumačenje o tokudamama??? To je vlastito ime nekih hosta ili podvrsta ili...???
|
|
![]() |
|
Googlajući pronašla sam stvarno nevjerojatno lijepe hoste. Izgleda da su najpopularnije u Americi.
Za njih je potrebno dosta prostora, jer najlijepše izgledaju kad su različite vrste i boje posađene jedna pored druge. iako ima i vrlo malenih kultivara. Radosnice ti imaš dovoljno prostora u svom dvorištu, samo nisam sigurna da li ih treba saditi u hladu ili mogu (barem neki kultivari) biti na suncu. |
|
![]() |
|
Curke, super ste mi. Perla surfala, pa našla Uzo No Mai, hvala, rain jedva čekam da stigne sjeme, vrijedi dogovor. Radosnice, veseli me da uživaš u hostama, vidjet ćeš kako je i cvijet lijep. No slažem se da su lijepe i bez cvijeta. LP
|
|
![]() |
|
Što su mi lijepe hoste...ma čak da i nemaju cvijet - posebne su. Toliko nijansa zelene, stalno mi se oči šeću po njima.
|
|
![]() |
|
Na mene je ostavio strašan dojam broj kultivara hosti. Dok se neke razlikuju u detaljima ili nijansama, druge su sasvim posebne po boji, teksturi i veličini.
|
|
![]() |
|
Može, samo da počupam jorgovane!
![]() |
|
![]() |
|
A, ako bumo uspješne,nek se Tokudame šire (jel da,Perla?!)
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Bea,naručeno sjeme H.Tokudama i H.tokudama LovePat.A možda uspijem ubosti i korijenčić od H.T.flavocircinals.Dijelimo-fifti-fifti,može?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo i fotka 'Uzo No Mai'. Možda s sad lakše domognete željene hostice. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |