moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 38> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno je Hamara, prava cvijetna raskoš.
Takvu orhideju još nisam vidjela. Koliko ono teglica imaš? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Orhideja je prekrasna, lijepe boja!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno si to novo posložila, a i staro je naj-haj.
![]() ![]() ![]() ![]() Viseća košarica me očarala, a što će tek biti kad se razbuja....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno je toga procvitanog,predivno cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Otok ne pitaj, ako opet pocnem brojiti past cu u depru
![]() ostalima hvala, hvala...
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga, dugo me nije kod tebe bilo, pa sam morala unazad gledat.
Baš se sve razbujalo, rascvjetalo, al ona ne tako obična bakopa me uvijek iznova oduševi! |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
a ti bi mogla jednom kad si tu naletiti na casicu razgovora i salicu kave, pa vidis odmah sve u zivo
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Podsjećaš me na mene s onim da nećeš kositi travu da bi zaštitila te male i dražesne poljske skitnice! I tvoja glicinija je (uz noninu) baš reprezentativna! Margaritele moram spomenuti opet, prelijepe su, a ta vrtna djetelina nije nimalo skromna, kad se raširi i rascvjeta jednostavno je prelijepa! Kod mene se širi ona poljska sa grozdastim cvjetovima bijelim, žutim i ljubičastim, a ja i nju volim! Uz sve prelijepo u tvom vrtu, ipak moram izdvojitu ovu kameliju, boja joj je tako lijepa!![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hvala Misty i osmah molba> ako ikad budes imala priliku pokloniti mi malo te tvoje djeteline biti cu ti zahvalna!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma kakva čašica???!!!
Il flaša il ništa! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bigi, nemaš pojma kako je lijepo na Hamarinom trijemu okupanom suncem, popiti podnevnu kavicu
![]() Šarene vaze , šaren vrt..... favorit mi je lila boja - glicinija, zvončići- kod tebe su THE BEST
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
nemoj više, zastao mi je dah!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad mi je jasno da dok sve zaliješ....
![]() Ali je prelijepo. Cveteka na sve strane....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet si bila u lovu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() a campanule su tek krenule - kad se zaplavi veliki oblak plavetnila na jednom drugom zidu sliknem i stavim.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej morala sam doći razgledati što je sve uletjelo u tvoju eko torbu, iako sam nešto virnula i na sajmu. Uvijek kod tebe ima zgodnih kombinacija, nešto staro nešto novo, orhideja od dade predivna, ono nešto je gaillardia, a ono žuto sunce su kadifice, ne neveni, ali ukupni dojam je čista petica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma meni je sve zuto i cupavo-neveni! narodne nazive prepustam tebi, "strucne" Lori... meni je glavno da mi se svidja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno si posložila svoje nove biljčice, a "starci" su uvijek lijepi. Kamelija je divna |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Potpisujem!
Hamara, predivno ti je sve!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |