Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 44> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oooooh, hvala puno draga Nataša, samo radim ono kaj volim, jednako kao i ostatak dragih cura ovdje....
![]() I na ovome mjestu još jednom iskreno zahvaljujem svima koji su me obasuli predivnim riječima i čestitkama na jučerašnji dan, napose dragoj Rose koja je otvorila temu i dragoj Iris koja me na nju upozorila
![]() Svima veliki prijateljski zagrljaj i još puno godina lijepog druženja...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nevjerojatna si...nevjerojatna...predivno ipredobro
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Stvarno lijepo!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
predivna i besprijekorna izrada...kao i uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Romantično i nježno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaa,predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
Jedna čaša-svijećnjak, obučena (naravno) u polimernu glinu....
...bez svjećice...
![]() ...s upaljenom svjećicom...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja tako rado svratim u tvoju galeriju i uvijek me dočekaju prekrasni radovi. Bravo, bravo majstorice
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ti si za mene kraljica ovoga foruma...
![]() i da te pokušam barem malo u mislima rashladiti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trebali bi te klonirati i tvog klona preseliti u Pulu...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Primavera, nema me nekoliko dana ovdje, i već si napravila toliko prekrasnih radova. Vazice su predivne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Draga moja, radovi su ti predivni, bez teksta sam. .
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ne znam koliko puta sam pogledala nove slike. primavera, više ne znam što bih ti napisala. savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Prekrasno! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako su doooooooobre teglice
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ajoooj ženo,ubi me nježno,a zamišljam da iz one amforice ispadaju masline vječne...
ma bez obzira šta predstavlja to je sama ljepota...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |