Ranč Vallis Aurea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 37> |
Korisnik | |
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala toni....i tvoj vrt je lijep...samo nikad ne stignem prošetati njime....jesi vidio suncokrete..ćini i se da si mi ti poslao sjeme....Dali se varam??
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ne daje mi Cvijet.info da učitam više slika...ne znam zašto ...više sutra..pozdrav...
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam vriježama razmnožavao jagode penjačice Mt Everest.....ima 9 novih sadnica i jedna velika...ovo na dnu slike je minijaturna hosta kupljena od BakeBee....a ono u lijevom uglu je biljka zvana vegeta.....
Evo jedna slika bašće iz ptićije perspektive.... Sad ću vam staviti slike perunika...samo da ih nađem... |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo potpisujem do posljednje riječi!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Uskoro nove slike...hvala na pohvalama....pozdrav
|
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav antun! ja sam nova na forumu pa me ruka nosi s teme na temu. Imaš lijep ranč, a vrt s povrčem je prekrasan, nadam se da ću i ja imati nešto slično u skorije vrijeme. Svaka čast, kapa dolje!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasan ranč,prekrasne slike,bašta ekstra,a livada pokošena ma nemam riječi,želim va
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antonija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sestrična je slatka kao cukar a usto i prava ljepotica kao ranč i plodovi i cvijeće na njemu!!!!!!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Baka...hvala puno...danas će mi opet doći...pa ću uslikati i bratića...pa stavim slike pozdrav....
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ranč je predivan, ali mene zadivljuješ ti. Prvo da pokazuješ toliki interes za biljni svijet a drugo što me još više zadivljuje je tvoje poznavanje biljki.... Svaka čast!
![]() ![]() ![]() Sličica sa sestričnom je preslatka!
|
|
![]() |
|
Znam da neće cvijetati ove godine zato što je sezona završila....ne smeta njima sunce...već su bile nekoliko dana bez zemlje...pa da kad sam ih posadio počele su se sušti..zalijem ih svaki drugi-treći dan....svejedno hvala...pozdrav
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Hvala...ljutica je da ljutija ne može biti...barem meni držala me dobrih pola sata i ništa nije pomagalo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pokošena livada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |