Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugicaza5, Temzi, @kaktus, Moon, Korijenko, Karmen, Glikica
cure moje hvala vam od ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O pužićima.... Prije par godina nakon što je prošla zima, od MKS je pronašao brdo praznih kućica u travi. Naravno da sam ga namolila da mi ih da...za vrećicu gumenjaka ako se dobro sjećam! ![]() A sada u vrtu služe kao opomena! Ovako će proći svi oni koji se usude gricnuti moje hoste!! ![]() ![]() ![]() Fantazija... Mislim da je svaki vrt fantastičan na svoj način, svaki ima ono nešto po čemu ga pamtimo i po čemu im se vraćamo. Svaki je jedinstven. Ako dobro promotriš biljke u vrtu, vjerujem da u njemu možeš prepoznati osobnost onoga tko ga je stvarao. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Svaka tvoja biljka bi mogla biti i na razglednici, i na izložbi i u enciklopediji.
Istina je da je vrt slika osobe koja ga je stvorila, i da za sklad i ljepotu treba imati zrnce "onoga nečega". Tko može čuti neizgovoreno, taj zna da su tvoje biljke o tebi puno ispričale. ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
savršeni su...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Iz tvog vrta mi se ne izlazi
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Raskoš u tvom vrtu je upotpunjena ogradom od cigle kao lijepom pozadinom. Stvarno je užitak gledati sličice tvog prekrasnog vrta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da opet ne kopiram sliku ukrasnog luka, preselila sam ju na desktop.
Procvao je i kod mene, divan je
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Moram opet izraziti divljenje ljepoti tvoga vrta, prelijepo i čarobno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
samo da se javim i
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Svaka slika je prekrasna, kao i biljke na njima, ali ovaj ukrasni luk je
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Nisa, Moon, Miska, Karli, Klaudija8, @kaktus, Anabistrica, Korijenko, Temzi, Monna, Vila2....
uvijek ste mi dragi gosti......... Hvala vam.......... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Fotoaparatom si uspjela uloviti cvijeće u pravom trenutku. Pretpostavljam da imaš iskustva u tome. I kad je slika lošija, ja u cvijeću opet uživam. Uz ovakve slike užitak je još veći. Nasmijala sam se onim puževim kućicama na štapićima. Kao da poručuju: Predajemo se, izlazimo iz ovog vrta i više se ne vraćamo,
![]() Cigleni zid je divan okvir koji još više ističe ljepotu svakog cvijeta pojedinačno, kao i ljepotu cjeline. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |