Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori
|
Stranica <1 343344345346347 381> |
| Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 22:06 |
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5
Cvjetni guru
Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 08:27 |
|
Vidiš, vidiš, svašta ću korisno još naučiti na našem lijepom forumu
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 12:23 |
|
Oooooo da, Bugice ima toga da ti pamet stane...No ovaj puta kod mene tj. u mojoj neposrednoj blizini nema ništa lijepoga... ![]() ![]() Jučer sam se zgrozila čitajući jednu užasnu vijest...naime u našem selu se vjerojatno jučer ili prekjučer dogodilo ubojstvo.... ![]() Pitam se otkada su ljudi postali takve zvijeri???? Tko može ubiti drugog čovjeka??? Tko ima pravo oduzeti nekom život???? Žrtva je 60-godišnji muškarac.....istraga je u tijeku i još se ništa ne zna..... ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:16 |
|
Na žalost, ono što smo nekada gledali samo u filmovima, postaje i naša stvarnost. Besparica dovodi do situacija da te netko "riješi" za 100 kuna.
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:21 |
|
Da Rosi, ali očito da nema samo besparica tu najveću ulogu..nego koliko sam mogla već primjetiti danas su ljudi nešto sve " kraćeg fitilja" začaš "puknu ko kokice" na možda nebitnu, bezazlenu sitnicu... ![]() Što nikako nije dobro....Treba se znati othrvati i dovesti svoje strpljenje u kakav takav red...Treba obuzdati osjećaj ljutnje, osjećaj kako bih najradije odmah nekoga zbog nečega namlatili i sl.... |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:28 |
|
Slažem se da ima ljudi koji imaju novaca (pod time smatram one zaposlene koji dobivaju plaću pa makar i minimalnu jer i to će kod nas ubrzo postati luksuz) pa opet su nesretni. Ili su problemi sa djecom, ili partnerom, ili tko zna sa kime sve ne... Gdje je rješenje, ne znam. Možda dođu mali zeleni pa nas dovedu u red!
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:40 |
|
Mali zeleni nas navodno zasad samo promatraju..... ![]() ne bi se " šteli mešati " , ne još....![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:49 |
|
Znala sam ja kod koga ću provjeriti da li dolaze ili ne...
Pazi mons, još malo i zvati ću te Bongo! E dobri stari Smogovci - za one koji ne znaju o čemu ja to...
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 16:03 |
|
Hehehehheehheehe....Bongo ! ![]() S ovim si me vratila u neka stara bolja vremena... Tko se još ne sjeća Smogovaca? ![]() ![]() iako moram priznati ostalo mi to nešto kao u magli.... |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 16:11 |
|
Nedavno su bili na TV-u, iako sam na žalost gledala samo jednu epizodu. Jako malo gledam TV, ako mogu ujutro pogledam "Dobro jutro" dok popijem ness i to je uglavnom sve. Ako imam vremena onda radije malo prozujim po netu...
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 16:22 |
|
Ja najviše zujim po netu.....Tv mi je nekako pao u drugi plan..... ![]() Ionako rijetko kad ima nešto zanimljivo..dobro pogledam ove neke turske serije navečer i uglavnom to je to... |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 17:30 |
|
A i ja sam sa TV-om na vi. Uglavnom, samo internet i to kada uhvatim vremena. Kad si malo bolje razmislim, vezano za vaš razgovor gore, sve je više bijesnih ljudi i sve manje dobrodušnih i onih koje vesele male stvari. Razne smicalice, podvale, ironija, podrugivanje, ismijavanje... sve se to prejako udomaćilo i izguralo dobrotu nekamo u stranu |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 17:38 |
|
Bugi Potpisujem sve što si rekla! ( nećeš se ljutiti što sam te malo prekrstila? ) Nekako su mi ljepše i draže skraćenice.. |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 17:48 |
|
He,he,he Bugicaza5 = bugenvilla (od milja bugica), z je prvo slovo mog rodnog grada Zagreba, a je prvo slovo Zagreba iz prošlosti - Agram i broj 5 označava broj mojih zlata - dječice |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:02 |
|
Hheheheheheeh i mislila sam da se nećeš ljutiti....ma divna si ! ![]() Volim ljude vedra duha koji ne traže " dlaku u jajetu", koji nisu mrtva puhala pa će se ljutiti i zbog najmanjih sitnica... |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:04 |
|
A za dječicu jedna veliiiikaaaaaa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:36 |
|
Hvala monsti
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:42 |
|
Ooooo bugica, onda stvarno moraš posijati puuuno paradajza i još svašta pomalo da djeca mogu imati barem dio jelovnika fino, domaće zdravo povrće!
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 19:52 |
|
Curke objema A sad bih rekla nešto o Steviji...MM mi kupio one tabletice Stevije ( kao zaslađivač ) moram reći da nije ništa tako strašno s obzirom kako su neki pisali da u početku ima grozan okus i još svašta nadodavali.....Istina, malo je čudno, okusi se isprepliću....osim što je dosta slatka, dosta je i gorka..sve u svemu, vjerojatno je zanemarivo kad bi se čovjek priviknuo na nju....A ako tome još pridoda za je jako zdrava biljka i liječi oko 88 vrsta bolesti, onda joj je sve oprošteno....mislim da bi s guštom uživao u kavici skuhanoj i zaslađenoj sa stevijom..Kako god, ja ću opet eksperimentirati sa sjemenom....![]() Ono što je rečeno da je i do nekoliko puta slađa od šećera, meni to uopće ne izgleda tako strašno slatko...prije bih rekla u nekim granicama normale ... |
|
|
|
![]() |
|
huskybucka
Već proklijao
Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 10:32 |
|
evo stigao wheel hoo, jos samo isprobati ga kad vrijeme dozvoli
![]() http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391505999-1500-x-844px-DSC_0001.jpg http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391506077-1500-x-844px-DSC_0002.jpg
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 343344345346347 381> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |