Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 346347348349350 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:22
Jeeeeej,hvala Emilly na tako divnoj informaciji [IMG]smileys/smiley31.gif" align="middle" />
Milice,bravo..drzim fige za ostale
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:17
Super Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:16
Kroz moj prozor se vidi samo gusta magla ali s ove strane prozora, unatoč magli, jedna glavica je provirila i obradovala me  danas a i ostale bebolinice su se malo udebljale pa se nadam da će isto otvoriti svoje okice.

Foliju sam makla samo dok su pozirale ( 2 min).
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:08
Zato nas za vikend očekuje +15 Wink
Možda se ponovno pokrenu
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:06
Eh dragi moji,cini se da smo ovisnici o suncu
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 19:08
I kod mene isto stanje. Predugo su mi isti, nisu ništa narasli Confused

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 18:53

Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Moji upravo dobili malo sunca..sretna ko ptičica . . . .

Tea u pravu si. Sunce i Adeniumi pašu zajedno kao tata na mamu. Na moju žalosti sunca kod mene upravo toliko da održava adeniume u vegetaciji, ali nedovoljno da procvjetaju. Od onog silnog broja cvjetnih pupova ostala jedna grupica cvjetnih pupova a i ta mi je sumljiva. Ne vjerujem da će adeniumi procvjetati.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 13:58
Moji upravo dobili malo sunca..sretna ko ptičicasmile169
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:37
Andina i moji su pored radijatora i prozora jer nemam drugačiju opciju a vidim da pomalo napreduju.Samo da imaju svijetla preko dana i ja zadovoljnaBig%20smile
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 23:41
Koliko su stari ?
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 23:37
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Andina, dobro je rekla Tea. Toplota bez sunca ne samo da nema smisla nego je i opasna. Adeniumi će se deformirati ako će biti na toplom bez sunca. Pogledaj još jenanputa sliku, kod mene tegle grije sunce a ne radijator. Ako držiš svoje adeniume na toplom a bez dovoljno sunca to je najslabija moguća kombinacija za adeniume to nikako nemoj raditi. Pogledaj gdje u svom stanu/kući imaš najsvjetliji prostor, tu je i najbolji položaj za adeniume.

Ok, mičem ih s radijatora. Al strah me da će mi uginuti jer je uz sam prozor ipak malo hladno. Uzdam se u njihovu izdržljivost i vaše savjete.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 23:06
Cure,welcome to the clubLOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 21:18
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Još malo, nestrpljiva sam smile188
Nisi jedinasmile91
Godi im svaka zraka suncaEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 21:13
Još malo, nestrpljiva sam smile188
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 21:02
....danasThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 21:01
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Moji svi imaju drugačije listove Wink
I mojiWink
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 20:23
Moji svi imaju drugačije listove Wink
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 20:05
Ja si baš gledam svoje i ovaj jedan mi ima drugačije listove od drugih hm...
Per aspera ad astra.

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 19:01
Tea,opeet spominješ puževe! a jooj,joooj!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 15:51
Moji su pored inače najsvijetlijeg prozora u stanu.Na taj prozor sunce piči svaki dan cijele godine ali baš zadnjih mjesec dana ili malo manje baš nikako.Zato im je bilo i otežano klijanje a drugi malecki stagniraju.Nije ništa strašno i zeleni su ali se vidi da napreduju puževim koracima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 346347348349350 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,393 sekundi.