Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 44>
Korisnik
Poruka
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 10:14
smile39savrsene su, smile141smile211smile73
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 15:01
još uvijek me možeš iznenaditi....bravo za rad
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 16:20
savršene su smile94
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 00:18

...Sandra, Monna, Biljana, Brani, Rose... djevojke moje drage, hvala vam puno, uvijek ste tako velikodušne u svojim komentarima... velika pusa svima Valentine%20I%20love%20you%20sign
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:52
Ajmeeee! Naušnice su savršene! Neobične!
Na vrh
bartolino View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bartolino Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:36
savršeneeeee...nisam za puno riči....sve znaš....smile93
http://picasaweb.google.com/tfstfs
http://www.facebook.com/?ref=home#/profile.php?ref=name&id=100000681663131
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:45
...More, Bartolino... hvala vam curice moje drage od srca Thank%20YouThank%20You
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:58
uvijek se pogubim po tvojim galerijama i spasi me tek pogled na aktivne temeEmbarrassed..........ove su ti naušnice savršenesmile72...........čini mi se da si radila prilično sličnu ogrlicuWink.........bar vizualno sličnu.......u tehniku i sve te čudne riječi koje koristite vi u izradi nakita se ne razumijem .......smile78
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 13:17

...joooj, glavno da si ti našla puta u moju galeriju draga Mare N., nije tak teško kad se skuži "gdje kaj stoji"... a gužva je poprilična, vidim i po decoupage odjeljku, pa je dobro imati posebne ladice za različite vrste radova... hvala ti puno na posjetu i lijepim riječima, i da, imaš pravo naušnice jesu po boji i patini slične "onoj" ogrlici Wink  ali je tehnika ipak drukčija

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 12:12
...moja swap-proljetna priča totalno je bila usmjerena na izradu ove košarice s ružama, budući da sam htjela obradovati SandruZg nečime što jako voli... listajući stranice njezine galerije zaključila sam da je to prvenstveno cvijeće i dekoracije, a nadasve ruže... oduvijek sam željela napraviti nešto značajnije od slanog tijesta i mislim da je ova košarica u potpunosti opravdala tu želju... ovo je jedan od radova koji je i meni osobno postao miljenikom, a nadam se da će se i vama svidjeti... makar... temu sam fulala Embarrassed s obzirom da je swap objavljen u decoupage odjeljku.... elem, kompletna košarica, ruže i listići oblikovani su od slanog tijesta koje se, s obzirom na debljinu centralnog dijela, moralo sušiti skoro 7 dana da bi ga mogla bojati, a to sam učinila miksanjem vodenih boja uz dodatak malo bijele uljane boje na bazi vode... nakon sušenja dijelove košarice samo malo sam patinirala i to, vjerovali ili ne, smedjom pastom za cipele... nisam htjela ništa agresivnije, tek toliko da se malo zatamne dijelovi košarice, na kraju sve polakirala trostrukim slojem akrilnog laka u spreju za dobivanje porculanskog sjaja...košarica na stražnjoj strani ima ugradjenu kukicu i može se objesiti na zid...
... a drugi swapić bio je logički odabir... jagode kao prvo pravo proljetno voće za Sandru, mladu i vedru osobu, nekako su mi bile najidealniji dodatak swapiću...

Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 12:37
smile120
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 21:50

Ovo je savršeno! Onaj privjesak s jagodama...mmmmm....smile71...njam,njam!!!!!

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 14:45
hhehe, a ja ponosna vlasnica ovih radovasmile72

ps: drago mi je što je liker dobar! I svaka čast, jer ruže stvarno volim a bome i jagodice
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 135
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:38
Ej draga moja svaka čast.Nemam uopće riječi za tvoje radove.Prekrasni su.
Nego molim te javi mi se na mail.Trebam te hitno.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:39
 Thank%20You Thank%20You  ...hvala vam curice drage Sandra, Monna, Čarapice... (btw, Čarapice javih se na mail...)
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:50
...još malo nakita, ovog puta nešto što ste već na neki način vidjeli, ali ipak nije posve isto... po preporuci naše drage Anastazije smile77koja linka moju web adresu na sve strane, napravila sam novu verziju zveckalice s kruškicama, sličnu onoj kakvu sam radila lani za Flora-art... ipak, ova je drukčija na više načina, na bakrenom je lančiću, kora kruškica radjena je drukčijom mješavinom polimerne gline, jednako kao i ovi kvadratični dodaci, i da ne duljim, evo je...

...i privjesak koji slijedi radjen je po želji naše Anastazije, ponovo egzotični bali-uzorak... podloga crna polimerna glina, na nju aplicirane "zmijice" takodjer od crne polimerne gline, sve pečeno, i na kraju patinirano srebrnom pastom, polirano, asemblirano u jednostavnu ogrlicu...

Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:10
Ej draga pa nisam dobila mail tvoj.
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:13
gledam i provjeravam pa ništa.
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:18
Da te pitam nešto,,,,,Jel bi ti mogla napraviti ljubičice i đurđice od fima(ovako kao što si napravila kruškice)
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:20
Ove na početnoj stranici portala su zanimljive đurđice mislim. Pogledaj.....samo glavice....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.