moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 89> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow što si se obnovila, poklonjena begonija je prekrasna!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eeeeeeeeeeeh
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova fuksija je stvarno posebna, volim fuksije (i moje su ove godine napokon lijepe i zdrave, zadnjih par godina mi nekako baš nisu išle)
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve super ko i uvijek a ovo zadnje je ???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo malo i noviteta
Da je bilo po komadu ko zna koliko bi ih kupila no,sreća za MM,bilo je samo 3 tegle(20kn kom) ![]() ![]() Trajnica neka medena(naravno da ne znam kak se zove) ![]() je jadan i ofucan no nemam ga a 5kn je koštao(sad ga imam) ![]() ovu begoniju mi je striček poklonil jer sam neke druge kupila ![]() kupila sam nekoliko ovih medenih fuksija ![]() ovu duplu ![]() joj i jednu crvenu begoniju no nisam ju slikala.Ko ova roza je i njemu ne znam ime.Neka mala puzeća žuta trajnica ![]() ova fuksija mi je prekrasna bila.Veli "teta" da je vrtna,šteta kaj je samo jednu imala ![]() ![]() i nju sam još kupila ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Malo sam se ponovila pa sam to i uslikala.Ok,usput i nešto"staro" Recimo moj hibi
![]() konačno mi je bijela procvala ![]() i ovo je staro,od proljeća...ma njemu je izgleda godila kiša kad je sad našao cvasti ![]() i nije sam,još ih cvate ![]() ne znam odakle je ovaj jedan phloxić provirio...sam samcat ![]() Sve mi je nešto čudno u dvorištu.Imam i "jednojajčani"suncokret ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bila, pregledala, oduševila se
Molim nastavak sličica |
|
![]() |
|
![]() ![]() Baka,javi se kad ocvate pa ćemo jednog u tvoj vrt poslati
![]() Lantana,bi ja zalegla kod tebe no to bi trajalo max.1 dan.Toliko je posla,sad poslije kiše,da ne stignem u komadu kavu popiti.Zato moram ići u Zagreb
![]() ![]() Korijenko,da,u pravu si,barem travi odgovara ova kiša.A i mojim tikvama izgleda.Rastu ko lude.E sad,koliko je to dobro!!! Recimo ukrasne tikvice još rastu a svaka ima barem 2-3kg.Ništ od tikvica
![]() Hvala vam na posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ako mogu, samo bih dodala da ti je vrt savršen
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
E sad što se tiče toga da je vrt lani bio ljepši, ma sigurno zato što si manje kavicu pila, a sada samo pišeš o kavicama, a sve manje o vrtu i cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Tako je ovoga proljeća skoro otišala moja campanula, lani sijala i cijelu godinu uzgajala, pa u jesen več zakorijenjenu presadila u vrt, a kada je u proljeće krenula ja gledam kakav mi to korov raste i hoću neću čupati ipak ga ostavim. Zato sam do neki dan poučena tim iskustvom uzgajala obični trputac misleći da je mlada ehinacea
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() i koji uživo izgleda još ljepše, sve pohvale shashi i još jednom zahvaljujem na cvijeću ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja bi malo sjela u onu tvoju hladovinu i samo gledala i divila se, a ti ako hoćeš možemo se promjeniti, dođi i legni između one dvije masline i gledaj more. Jedino neznam kako bi ove poslove podjelili, kod mene je ludnica (mislim od posla). Vrt i sve u vrtu ti je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha dvorište ti je prekrasno, mi smo sve malo prekritične prama našim vrtovima, i ja uvijek tražim neku manu i nešto što bi još mjenjala, nadodavala....... ali znaš onu tko traži taj i nađe...... ove godine kako je tako je...... meni nikad ljepši vrt jer nama uvije kronično fali kiše i u ovo doba trava inače već liči na slamu a ja ove godine sretna jer su mi travnjaci ko Wimbledon i cvijeće mi je puno ljepše...... bit će i kod tebe, od drugog tjedna imamo sunčeko....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiša nam je uistinu ponešto i loše napravila - pa nedostaju boje u zelenilu. Meni dio mog vrt koji je u hladovini sada već djeluje kao neka močvara.. Osjećam miris truleži, mahovine - ne znam ni sam ačega. Tamo di ima sunca (kad ga uopće ima) je bolja situacija.. No, Shasha, tvoja je okućnica divna kao i uvijek!!! A, od idućeg tjedna, nadam se i osunčana. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto ti ga na! Jučer sam se javila. Umnoženo devet puta. Molila da obrišu, misleći samo višak, a ono obrisali sve!
![]() Ma nije neka mudrost, ali sam se zadivila opet tvom vrteku. Kutak za odmor i kavicu je bajan, kao da si negdje u šumici.
A posebno sam se osvrnul na liatris. Moj je bijeli, ali je nekakav žgoljav spram tvojeg!Ja sam kraj njega zabola one male ljestve,tek da se zna. Jer imam i ja korova koji lišćem užasno sliči na liatris dok još niče.
|
|
![]() |
|
Kamilica,taj korov je liatris(valjda sam dobro napisala,ja ga tako zovem)i meni se slično desilo.Ok nitko ga nije počupao no dok je on niknuo ja zaboravila šta je to.A cvijet sam čekala valjda mjesec dana(od kad je cvijetna stapka krenula).Da ne poznajem sve korove u dvorištu,vjerojatno bi ga i ja zamjenila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, znaš da ti je vrt prekrasan, ali i meni se čini da je prošle godine bio šareniji.
Ali ni ja nisam zadovoljna svojim cvijećem ove godine...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svaka setnja tvojim vrtom je hrana za dusu...prekrasno cvijece....ti si moja inspiracija
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |