Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 134> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,Hanah,prelijepi su vam kaktusi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar, hanah, mali kaktus, pinus - prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Nešto malo drukčije... Procvao Epiphyllum.
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
obozavam ih..predivni su svi
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Hannah, kako samo lijepo cvjeta tvoj Epiphyllum. Ima krasan veliki cvijet. A ja ga gledam samo na slikama. Moram to popraviti. Krenuti ću u potragu za njima. Možda će ih biti na Flori, tko zna ? Miss M., @Belina bi rekla za tvoje kaktuse muzika u bojama. Naročito mi se dopada N. uebelmanius. Nije slaba ta boja ciklame na kaktusima. Malo slabije vidim pa mi se dopadaju boje koje se vide iz daleka. ![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Tek je krenulo, da je danas bilo malo više sunca bili bi još ljepši.
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Pinus, ja ih obožavam. Imam i ružičastog s puno manjim cvjetovima i prljavobijelog s ogromnim cvjetovima. Nažalost, zeko i mačak (kućni ljubimci) su ih prošle jeseni malo izmrcvarili pa sam ih morala orezati. Ružičasti ima samo tri cvjetića koja samo što nisu, a bijeli malo kasni. Stavit ću slike kad procvatu i oni.
Miss M. super su! |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo i moga doprinosa ovoj temi. Slike su od 18.04. jer priije nisam imao vremena "skoknuti na forum:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme odusevili su me svi cvjetici, pogotovo ova mrvica ![]() Imam pitanjce, gdje takvog nabaviti? ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasno vam cvatu Miss M, Hannah, Pinus, Shumy
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
predivni cvjetovi, a i kaktus je bas zgodan:) mali ali pali
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
|
![]() |
|
Evo i moje "pomoći" na ovu temu:
![]() ![]() Pozdrav..................schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasni su vam bodljići, pogotovo ovako rascvjetani
kamenjar tvoj je pravi cvjetni kapitalac - šampion ![]() |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Pinus, Schumy krasni cvjetovi! Evo da vam pokazem neke svoje
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() Pinus ,sta bih dala za ovakav mali primjerak,a ipak tako raskošan... |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Plava Digitalna, vidim kod tvojih kaktusa simfoniju boja lijepo, lijepo.
![]() Schumy, dali je tvoja cvjetajuća mamilarija sa zadnjeg posta Mammillaria zeilmanniana ![]() dzeni slažem se. Sulcorebutia rauschii je raskošna kada cvjeta. Imam i svjetlo zelenu varijantu s. rauschii. Uskoro će i ona procvjetati. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |