mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 100> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvjek nešto zanimljivo i novo. Okviri su sima
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Pedantno, majstorski , amperic je
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Amper (po slavonski, jel') mi je zakon! Tak mi se sviđaju ti elegantni radovi, baš ti nekako pristaju i veselim im se svaki put!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ovaj amper je baš dobro uspio. Ništa previše, ništa premalo. Taman sve šta treba. Sviđa mi se pepeljara s jedrenjakom. Kakva ti je to pozadina? Baš je štosno ispala.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sama riječ amper me odmah vratila u školu ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Mare, svih nas je oduševila kantica (i MM kaže amper, a mi bi tu rekli sić, čudo naziva), ali i sve ostalo je lijepo, ja ne poznam te tehnike rada, ali sve je jako interesantno.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ovaj amper ti je čista petica.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
file
![]() na tanjuru nije nikakva moja kemija
![]() a na kantici nije ni salveta ni print nego decoupage papir koji je sav u takvim bordurana i figurama........( ovo sam anđelki ostala dužna odgovor)...
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kantica mi je
![]() pijat mi je ODLIČAN jedino se pitam te bile vijugice su bile na salveti ili printu ili je to neka tvoja kemija
a okviri su mi malo premračni
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala drage moje
![]() sanjam nema slika u okvirima zato što sam ih radila za prijateljicu a ona se ne bi naslikavala tu pred nama
![]() ![]() jurica burica znala sam ja da će se tebi najviše svidjeti kantica.........narudžba? uvijek....
![]() slavice to ti je ko s magarca na konja
![]() anđelka crni okvir zaista dobro izgleda a onaj drugi je kako bi ljudi rekli "kako je deran nije ni krvav"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuuuuu, hamperčić je vrhunski (print ili salveta?), crni okvir mi se posebno sviđa, izgleda ko da je od crne kože, a ono sa kristal lakom još uvijek ne razumijem
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jao Mare od kadice dođe do ampera i to kakvoga!A pepeljare ,a tanjurić,pobjednice naša krasno si to izvela!Savršeno!
Sutra ti šaljem salvetice! ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Ljubica moja,pusa najboljoj!!!Ti budeš vjerojatno pogodila kaj se meni najviše dopada...kantica!A jedrenjak i cvećeko istoooo...baš si nešto razmišljam,radiš po narudžbi?
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...vratila se mare... baš sam se mislila - vidi ti pobjednice, spava na lovorikama i ništa ne radi, okvirići interesantni skroz, još bi ih voljela vidjeti sa slikama koje si namjerila staviti unutra jer onda se tek vidi ljepota, ja osobno volim napraviti okvir tek kada znam što ide unutra pa ga pravim zapravo po slici...a kantica-amper slatka skroz i opet ja "rondam", a zašto ne sa cvjetom i ovdje, samo da znaš i mi ovdje volimo cvijeće!!! bravo za sve, ipak nisi samo spavala, bila si vrijednica...
|
|
![]() |
|
a pobrinula sam se i za moju novu biljčicu,pachiru.......
ovo je bila obična bijela kantica........moja baka bi rekla kalajsani amper.......visine35cm........tu nema prevelike filozofije......malo boje,rub s tamnijom bojom nanešen spužvom,motiv,lak.....
sliku s cvijetom ću staviti u cvjetni dio...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
još jednom se zahvaljujem svima
![]() u nekakvoj sam fazi........uostalom vidjet ćete po radovima........svaštarim .....
ove okvire sam kupila na totalnom sniženju.......a tak su i izgledali posuti umjetnim pjeskom i nacifrani (kao sad nisu
![]() ![]() s ovim svjetlim okvirom je bilo povuci-potegni.........nisam imala odgovarajuću boju i smješala sam narančastu,smeđu i žutu a kad se to osušilo ispala je doslovno drek boja.......pa sam to onda prefarbala u narančasto......ali nemam tu žuto narančastu nego crveno narančastu i sve je izgledalo ko prst u oko
![]() s crnim okvirom nije bilo nikakvih problema.....crna mu je bila suđena.........na oba okvira je 2k sottile.......na crnom punjen zelenim a na krem je punjenje tamno žuto......
![]() ![]() ![]() ![]() a malo sam radila i na staklu.....jedan tanjur,proljetni i pepeljaru kao poklon prijatelju pomorcu........maslačak mi je poslala salvetu s jedrenjakom,hvala draga
![]() pepeljaru sam s donje strane premazala s cristal lakom i dobila taj efekt stakla......a može se i prati.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Mare čestitke na pobjedi!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Zaboravila sam pitati-gje ćemo mi ostali sudionici naći tvoju adresu za poslati ti salvetice?Poslat ću ti svoje najljepše -od srca!
|
|
![]() |
|
slavice radim je ponešto ali moram se doći zahvaliti......slava je naporan posao file ova ti je dobra.......zamisli nas kokoši u javnoj kupaoni........
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare -sad kad je kadica postala javno dobro mislim da bi trebala otvoriti javno kupatilo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |