Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:26
Uvjek nešto zanimljivo i novo. Okviri su simasmiley1944.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 21:53
Pedantno, majstorski , amperic jesmile120
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:19
Amper (po slavonski, jel') mi je zakon! Tak mi se sviđaju ti elegantni radovi, baš ti nekako pristaju i veselim im se svaki put! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:06
Ovaj amper je baš dobro uspio. Ništa previše, ništa premalo. Taman sve šta treba. Sviđa mi se pepeljara s jedrenjakom. Kakva ti je to pozadina? Baš je štosno ispala.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 23:37

sama riječ amper me odmah vratila u školu LOL kad se sitim fizike.....

sić je super. tako jednostavan i lijep. naravno i ostali radovi su lijepi Smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 22:00
Bravo Mare, svih nas je oduševila kantica (i MM kaže amper, a mi bi tu rekli sić, čudo naziva), ali i sve ostalo je lijepo, ja ne poznam te tehnike rada, ali sve je jako interesantno. Clap
život je more
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 21:34
Ovaj amper ti je čista petica.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 21:31
file smile79
na tanjuru nije nikakva moja kemijaLOL.......to je takva salveta.........
a na kantici nije ni salveta ni print nego decoupage papir koji je sav u takvim bordurana i figurama........( ovo sam anđelki ostala dužna odgovor)...
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 20:59
kantica mi je smile227
pepeljara baš za starog kapetana
pijat mi je ODLIČAN jedino se pitam te bile vijugice su bile na salveti ili printu ili je to neka tvoja kemija
a okviri su mi malo premračni
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 20:09
hvala drage mojesmile79
sanjam nema slika u okvirima zato što sam ih radila za prijateljicu a ona se ne bi naslikavala tu pred namaCry......a imam svoju temu o cvijeću i tamo stavljam slike cvijeća......Smile
jurica burica  znala sam ja da će se tebi najviše svidjeti kantica.........narudžba? uvijek....Thumbs%20Up
slavice to ti je ko s magarca na konjaLOL....iz fine kadice u amper....
anđelka crni okvir zaista dobro izgleda a onaj drugi je kako bi ljudi rekli "kako je deran nije ni krvav"Wink......... imam još neke stvari napravljene s kristal lakom ,suše se .........kad budem stavila slike napisat ću i ukratko kako se radi s njim pa će ti biti jasnije.......Smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:50
uuuuuu, hamperčić je vrhunski (print ili salveta?), crni okvir mi se posebno sviđa, izgleda ko da je od crne kože, a ono sa kristal lakom još uvijek ne razumijem smile42! A valjda ću i to jednom skužiti smile39!
ANĐELKA
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:38
Jao Mare od kadice dođe do ampera i to kakvoga!A pepeljare ,a tanjurić,pobjednice naša krasno si to izvela!Savršeno!
Sutra ti šaljem salvetice!smile73
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 18:53
Ljubica moja,pusa najboljoj!!!Ti budeš vjerojatno pogodila kaj se meni najviše dopada...kantica!A jedrenjak i cvećeko istoooo...baš si nešto razmišljam,radiš po narudžbi?
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 18:30
...vratila se mare... baš sam se mislila - vidi ti pobjednice, spava na lovorikama i ništa ne radi, okvirići interesantni skroz, još bi ih voljela vidjeti sa slikama koje si namjerila staviti unutra jer onda se tek vidi ljepota, ja osobno volim napraviti okvir tek kada znam što ide unutra pa ga pravim zapravo po slici...a kantica-amper slatka skroz i opet ja "rondam", a zašto ne sa cvjetom i ovdje, samo da znaš i mi ovdje volimo cvijeće!!! bravo za sve, ipak nisi samo spavala, bila si vrijednica...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 17:44
a pobrinula sam se i za moju novu biljčicu,pachiru.......
ovo je bila obična bijela kantica........moja baka bi rekla kalajsani amper.......visine35cm........tu nema prevelike filozofije......malo boje,rub s tamnijom bojom nanešen spužvom,motiv,lak.....
sliku s cvijetom  ću staviti u cvjetni dio...

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 17:36
još jednom se zahvaljujem svima smile79........ali idemo sad malo raditi,drugi mjesec se polako bližći kraju......

u nekakvoj sam fazi........uostalom vidjet ćete po radovima........svaštarim .....
ove okvire sam kupila na totalnom sniženju.......a tak su i izgledali posuti umjetnim pjeskom i nacifrani (kao sad nisuWink).......prije nakog vremena sam vidjela rad sa zgužvanom salvetom i pokušala sam napraviti tako nešto.........ali salveta se previše namočila i sad izgleda kao da je baš ovako moralo bitiWink......
 s ovim svjetlim okvirom je bilo povuci-potegni.........nisam imala odgovarajuću boju i smješala sam narančastu,smeđu i žutu a kad se to osušilo ispala je doslovno drek boja.......pa sam to onda prefarbala u narančasto......ali nemam tu žuto narančastu nego crveno narančastu i sve je izgledalo ko prst u okoOuch........na kraju sam pofarbala u tamno smede,suho dobro navoskala i prešla ovom kremastom bojom........pošmirglala.......
s crnim okvirom nije bilo nikakvih problema.....crna mu je bila suđena.........na oba okvira je 2k sottile.......na crnom punjen zelenim a na krem je punjenje tamno žuto......

a malo sam radila i na staklu.....jedan tanjur,proljetni i pepeljaru kao poklon prijatelju pomorcu........maslačak mi je poslala  salvetu s jedrenjakom,hvala dragaHug
pepeljaru sam s donje strane premazala s cristal lakom i dobila taj efekt stakla......a može se i prati.....

Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 10:25
Mare čestitke na pobjedi!smile55 Nikako da stignem čestitati! Pošalji mi samo tvoju adresu na PM pa da ti pošaljem zasluženi paketić! 
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 00:06
Zaboravila sam pitati-gje ćemo mi ostali sudionici naći tvoju adresu za poslati ti salvetice?Poslat ću ti svoje najljepše -od srca!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:51

slavice radim je ponešto ali moram se doći zahvaliti......slava je naporan posaoWink

file ova ti je dobra.......zamisli nas kokoši u javnoj kupaoni........smile96
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:40
mare -sad kad je kadica postala javno dobro mislim da bi trebala otvoriti javno kupatilo smile96znaš ono ko u starom Rimu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.