Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 49> |
Korisnik | ||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eerr kad prestane mraz? jučer je opet snijeg padao tako da za sada nema sadnje...mislim da je rano poprilično,ali neka ona stoji spremna ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
je,je mraz stvarno mrsi račune....evo kod nas noću bude debela nula,pa neću ni ja još..
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ljudi što ste toga nakupovali, skitnica super izbor, ostali predivne biljke, Lana2 ni ja nemam takvu ljubicu i naravno da sam je kupila i još ponešto:
Da ne stavljam svako posebno
-tri prekrasne keramičke posudice za kaktusa
-tri plastične posudice opet za kaktuse, sve za van
-neke lukovičice - nemam pojma kakve su osim po slici, ali su mi bile jako zgodne.
Ovaj keramički zalivalnik kupio mi je mm kad je vidio kolko sam potrošila, odlično mi se u njemu smjestila za sada još mala kalanhoa tementosa
Sve me više osvajaju kaktusi i sukulenti pa je i ovo našlo mjesto u mom mini stanu, ali to će poslije van.
Ovakvu ljubicu nemam, pa se kao šesta vrsta ljubičice smjestila u moj hodnik
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Triša kakav je ono Allium, ne vidim dobro? Napišite samo ime i visinu.
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Kat.rea čestitka za godišnjicu braka i za lipi cvit
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Kat.rea cestitke
![]() Triso ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
kat.rea još jednom čestitke, poklon je najbolji mogući odabir.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
jučer sam nakon dugog vrimena počastila samu sebe kupila jednu KAMELIJU
narajcala me Jagoda, moja je crvene boje, slike ću staviti ne znam kada ali bit će ![]() |
||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
I kod mene je juče bilo ponovo prinove
![]() ![]() Passiflora
![]() Yucca
![]() Pampas
![]() I ove ruže kojima jednostavno nisam mogla da odolim(jer su prelijepe i mirišu)
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
ove dvije šatirane ruže su
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
kontesaa,meni je ipak ljepša ona jednobojna ako bude i u živo takva.cvijeće je super bit če posla,a i ja sam nabavio još neke novitete.pa tako tu je ova hosta
![]() |
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Je Triša i ja sam tako reagirala kada je došao sa cvijetom, a komentar MM je bio " a što bih drugo kupio nego cvijet, kada si ZALUĐENA sa cvijećem
![]() |
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...srdašca od kat.rea, divne....trišine lukovice jako zanimljive....hosta od skitnice....ja to ništa ne mogu naći kod nas.....
![]() |
||
![]() |
||
|
eee hostu si želim pa samo da ju nađem ovako pakiranu da ne moram hodočastiti po dućanima
![]() skitnice,lako užicamo pelcer kada će ih jasmina rezati,tebi jednobojna meni šarene ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Skitnice onaj tamni iris izgleda fenomenalno, a jasminina narančasta ruža je moja tiha patnja - vjerojatno jednom. Manči, pa nije problem ako bi nešto htjela lako ti kupim i pošaljem, samo reci što, poštarina ti je besplatna za ljubav, a lukovice ćeš platiti i to je to. |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
Triša.....
![]() ....ako naletiš na upravo iste - tigrov ljiljan i aliume....može i još neka vrsta aliuma...znaš one sa ljubičastom kuglom-cvatom....ako ti nije problem za slati.....naš vrtni centar - ništa novo u njemu....
|
||
![]() |
||
|
Jasmina, Skitnica
![]() ![]() |
||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
Što se tiče ponude iz godine u godinu je sve veća.Svaki put ima nešto novo da se kupi.A ružama jednostavno nisam mogla odoliti (iako ih imam mnogo u vrtu) i ako budu baš onakve kao na slici biće naravno i pelcera
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |