Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 172> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radovi su ti prekrasni, želim ti puno uspjeha i prodaje!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja sarice imaš predivne radove i toplo se nadam da će ih i drugi prepoznati i da će izložba biti plodonosna
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Za tvoj zadnji rad
![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam drage moje...a sto me nasmija andora,uljepsa mi ovaj tmurni mostarski dan.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Pa da .....evo i tebi
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivan rad,kao i uvjek kod tebe!želim ti puno sreće u Neumu i uspješnu prodaju!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Saro ti znaš da ja tvoje uratke redovno pratim,tako i ovog puta,ali ti se nisam mogla javiti pohvaliti sve skupa i poželjeti ti najprije ugodan boravak,lijep provod,a uz to i nešto korisno(malo pineza nije zgorega)i da svi gosti budu zadivljeni tvojom izložbom i razgrabe sve komade.Puno pozdrava i sretno.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala puno svima,divne ste.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasnih si stvari Sarito nasložila,Ali ja se moram najviše zadržati kod onih lijepo napravljenih stolica ,koje se tako ljepo sjedinjuju uz onaj ambijent nadam se tvog dvorištaJedva čekam novosti po tom pitanju
![]() |
|
![]() |
|
draga mima,hvala puno na pohvalama. moja mala izlozba odgodjena za iduci ponedeljak(imali smo smtrni slucaj u obitelji)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Tvoji radovi me uvijek oduševe. Najprije tvojom urednošću i maštovitošću. Uvijek me zadiviš objektima tvoje preobrazbe. Evo recimo ovaj mali set za sol i biber, pa zatim ova tacna na nogicama. Neznam gdje to pronalaziš ali super je. Stolice su mi fantastične!
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ma ovo je preslatko..
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne slažem se da je preslatko, to treba biti slano i papreno
![]() Lijepo je, nije prenatrpano, nego taman |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A mislim...ma nemam šta mislit:
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kutija s prethodne strane super jednostavno lijepa, a ovaj kompletić je presladak
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajme... kako si me vratila u proslost... mislim da sam imala ovu ili neku slicnu salvetu prije jaaaaako puno godina... oduvijek mi je bila draga, a sada mi je jos draza... odlicno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Umjereno bez viška detalja.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |