dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam svima na posjeti,proljeće polako ali sigurno dolazi,svakim će danom biti sve više cvijeća,pa će biti i više slikica.Sve vas lijepo pozdravljam
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kaktusicu , bila sam ti u posjeti i uzivala ! Sve mi se je jako dopalo !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasan uvod u rascvjetane proljetne dane, draga moja
![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Lijepi noviteti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prvi cvjetići proljeća...
Nadam se da neće biti jako hladno idući tjedan.
Lijepo si se počastila Isusovim trnekima.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ha, ha, pisale post u isto vrijeme
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Preljepe boje za zimske dane a snijeg UH koliko ga još ima! Tek sad znam kad kažem da ga volim da je to za ona dva dana koliko ga ima kad padne kod mene, znam da meni izgleda kao zimska idila a vama ga je preko glave i kad se sjetim da je kod mene danas bilo pravo proljeće !!!!!!! sad vam baš i ne zavidim
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti,na lijepim riječima
![]() Belica,ovog amarilisa sam kupila lukovicu prije malo više od mjesec dana na sniženju(uh kako mi je sad žao što ih nisam više kupila,samo 12 kn),bila je već protjerala lišće i korijenje u kutiji,posadila u zemlju,pokrila da bude u mraku i za kratko vrijeme se pokazao cvijetni pup.
![]() Camellia
![]() Bucka,da samo znaš koliko snijega ovdje ima
![]() Ivany,dobro došla u moje dvorište
![]() Aralija
![]() Kamenar,svi čekamo proljeće,već nam je dosta ove zime
![]() Bebolina
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Bakin cvijetić je najljepši
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
unucica ti je prava princeza mala,slatkis je..amarilis je lijep ,al ja jedva cekam proljece ,jedva cekam da viidm tvoju aleu narcisa između ruza,obozavam u proljece setat tvojim vrtom,pa onda dolazi ljeto ruzeeeeee...eee eto ja sebi docara vec ljepotu kod tebe,jos samo da nam dođe proljece
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Vratila se opet , princezica ko što rekoh prije prekrasna , amarilis crveni procvjetao, preljepa boja , a moj štrajka kako reče Belica , valjda će i on procvjetati , kad rozi i bijeli odu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prošetala sam tvojim predivnim vrtom i sve me oduševilo,pogotovo ruže pošto sam kaktuse već vidla u drugim temama.
Pravi mali raj imaš i u njemu preslatkog malog anđeleka! |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo nama u Zg opet još malo snijega, jel i kod vas pada ?
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Da, nastupila je sezona amarilisa. I uistinu nam je potrebno malo boje u ovom sivilu, a ova crvena je baš zdrava i lijepa. Vas na zapadu je ove zime snijeg bome dobro zasuo. Sve je to dobro samo da nas ne bi opleo u travnju. Ne kažu zabadava ludi april. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan ti je amarilis,a onaj cvjetić u rozom mi je još ljepši jer imam gotovo identičan,samo nije u saonicama.I mi danas očekujemo snijeg što je trenutno za nevjerovati jer je krasan, sunčan dan.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |