Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 222>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 08:10
Hvala vam svima na posjeti,proljeće polako ali sigurno dolazi,svakim će danom biti sve više cvijeća,pa će biti i više slikica.Sve vas lijepo pozdravljamsmile78
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 23:04
smile113 draga, tu sam , uz tvoj amarilis!

Rijeka

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:06
prekrasni su .zdravi i sviježi
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:05
Kaktusicu , bila sam ti u posjeti i uzivala ! Sve mi se je jako dopalo !   smile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:41
...krasan uvod u rascvjetane  proljetne dane, draga mojaSmile...
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:35
Lijepi novitetismile64
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 16:57
Prvi cvjetići proljeća...
Nadam se da neće biti jako hladno idući tjedan.
Lijepo si se počastila Isusovim trnekima.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 16:15
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 15:55
Da probudim vrt iz zimskog sna,snijega više nema,konačno se otopio,ali za drugi tjedan najavljuju novi,vidjet ćemo.
Tek tu i tamo pokoji cvijetić,ali i to radije nakon duge snježne zime

s ovim sam se počastila

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 21:17
Ha, ha, pisale post u isto vrijeme
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 21:16
Preljepe boje za zimske dane a snijeg UH koliko ga još ima! Tek sad znam kad kažem da ga volim da je to za ona dva dana koliko ga ima kad padne kod mene, znam da meni izgleda kao zimska idila a vama ga je preko glave i kad se sjetim da je kod mene danas bilo pravo proljeće !!!!!!! sad vam baš i ne zavidim
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 21:09
Kod mene i dalje samo snijeg i snijeg,kad će ovoj zimi biti kraj.

Zato se veselim svakom cvijeteku u kući

Amarilis ima čak 6 cvijetova

ova ciklama cvate od Božića

malo orhidejica,nisu mi nešto ove zime

jedan prelijepi zumbul

a ovako izgleda danas moje dvorište

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 20:58
Hvala vam svima na posjeti,na lijepim riječimasmile78
Belica,ovog amarilisa sam kupila lukovicu prije malo više od mjesec dana na sniženju(uh kako mi je sad žao što ih nisam više kupila,samo 12 kn),bila je već protjerala lišće i korijenje u kutiji,posadila u zemlju,pokrila da bude u mraku i za kratko vrijeme se pokazao cvijetni pup.Tongue

CamelliaHug

Bucka,da samo znaš koliko snijega ovdje imaTongue

Ivany,dobro došla u moje dvorišteHug

AralijaHug

Kamenar,svi čekamo proljeće,već nam je dosta ove zimeTongue

BebolinaHug

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 19:38
Bakin cvijetić je najljepšismile72
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 19:25
unucica ti je prava princeza mala,slatkis je..amarilis je lijep ,al ja jedva cekam proljece ,jedva cekam da viidm tvoju aleu narcisa između ruza,obozavam u proljece setat tvojim vrtom,pa onda dolazi ljeto ruzeeeeee...eee eto ja sebi docara vec ljepotu kod tebe,jos samo da nam dođe proljece 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 18:35
Vratila se opet , princezica ko što rekoh prije prekrasna , amarilis crveni procvjetao, preljepa boja ,  a moj štrajka kako reče Belica , valjda će i on procvjetati , kad rozi i bijeli odu.Thumbs%20Up
Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:37
Prošetala sam tvojim predivnim vrtom i sve me oduševilo,pogotovo ruže pošto sam kaktuse već vidla u drugim temama.
Pravi mali raj imaš i u njemu preslatkog malog anđeleka!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 08:03
Evo nama u Zg opet još malo snijega, jel i kod vas pada ?
belica,zagreb
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 23:48

Da, nastupila je sezona amarilisa. I uistinu nam je potrebno malo boje u ovom sivilu, a ova crvena je baš zdrava i lijepa.

Vas na zapadu je ove zime snijeg bome dobro zasuo. Sve je to dobro samo da nas ne bi opleo u travnju. Ne kažu zabadava ludi april.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 08:44
Prekrasan ti je amarilis,a onaj cvjetić u rozom mi je još ljepši jer imam gotovo identičan,samo nije u saonicama.I mi danas očekujemo snijeg što je trenutno za nevjerovati jer je krasan, sunčan dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.