Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vera cestitam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vera, čestitam!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mare izvrsna slika
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e pa vera čestitam IM........a ovako je to nekako jučer izgledala iz moje perspektive......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
P.S, za one koji me nisu vidjeli, ono u pozadini nisam ja nego moja nevjesta. Učestvovala je i ove godine.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() Nije baš sasvim tema, ali uklapa se. P O B I J E D I L I SU! Kako ja nisam bila ne mogu reći "smo". Da se razumijemo, Fijumanka je bila podijeljena u dvije grupe. U jednoj su bile regatne jedrilice sa profesionalnim i poluprofesionalnim posadama a u drugoj obiteljski krstaši. E tu smo mi pobijedili. S ovim drugima nemamo šanse ni u ludilu. To kao da vaš auto natrpate djecom, ljubimcima, hranom i pićem te krenete na rally profesionalaca. Slika je lanjska, ali koga briga. Ako su nešto pametno slikali staviti ću jer se to potpuno uklapa u temu. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
na početku priče o rijeci u slikama triše je stavila nekoliko zgodnih slika rijeke nekad i sad......uz njeno dopuštenje iskoristila sam ih na svom blogu......ali tako mi se svidjela ta usporedba da sam si ovih dana dala truda i tražila stare i nove slike rijeke........
prvi električni tramvaj provezao se užim središtem rijeke 7. studenoga 1899. na relaciji fiumara (most na rječini) - pioppa (kod sadašnjih hala ugasle tvornice torpeda) na zapadnoj strani grada........
trolejbusi su počeli voziti rijekom 24. listopada 1951. godine od željezničkog kolodvora do plumbuma (pećine) u probnoj vožnji, a 16. kolovoza 1969. godine i trolejbusi su otišli u prošlost, a "naslijedili" su ih 12 mercedesa od 210 konjskih snaga koji su mogli prevesti oko 120 putnika......... danas gradom voze moderni niskopodni autobusi....... ![]() ![]() ima još toga ......ako želite pogledajete na mom blogu......
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
U ovoj temi namerno ne komentarisem, hocu sve da vidim uzivo
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivna duga...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ah, a ja se pitala gdje je slika duge, dobro da sam svratila na našu temu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moram podijeliti s vama! Jutros sam vidjela dugu, nikad takvu i nikad na ovoj strani. Skoro iznad korijenka:
![]() dvije duge, između njih novi zvonik naše nove crkve. Tako mi je lijepo počeo blagdan
![]() i onda prestaje negdje u moru
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo.Rijeka s mora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Triša ne znam gdje je to mjesto i jezero
u svakom slučaju lijepo od tebe da otkrivaš i nepozate zakutke vaše Rijeke ja sam puno fotografirala kad sam bila u Rijeci prošlog proljeća a nadam se opet uskoro doći |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa i jeste zanimljivo
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Najprije da se rasplačem nad ruglom našeg grada. Ja stanujem kraj još jednog takvog rugla. Nije to baš takvo siromaštvo kao što izgleda. Šteta što se ne mogu pustiti zvukovi da se dobije potpuna slika suživota s njima.
Milija mi je slika naše Mari i ove iz okolice Rijeke. Željela bih da samo to moja Rijeka, ali stvarnost je drugačija.
|
|
![]() |
|
Triša bravo,zahvaljujući tebi upoznajemo i zanimljivu okolicu našeg grada!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Na ovoj temi ima prekrasnih slika našeg grada, ali Triša ove tvoje usporedne sa Ponikvi su posebne.Svaka čast odlično si to odradila...Kad krene proljeće ići ćemo skupa tamo mora da ima smrčaka jer je idealno za njih...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Fascinantno. Kud uopće ode sva voda, nemoguće da zemlja sve popije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |