Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rijeka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rijeka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 16:36
Vera cestitam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 20:29
Vera, čestitam!smile141
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 14:34
mare izvrsna slika ,ne može bolje jer nad Kvarnerom je uvijek neka izmaglica i ne može se dobiti jasna slika
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 14:17
e pa vera čestitam IM........a ovako je to nekako jučer izgledala iz moje perspektive......Wink

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 14:02
P.S, za one koji me nisu vidjeli, ono u pozadini nisam ja nego moja nevjesta. Učestvovala je i ove godine.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 14:01

Nije baš sasvim tema, ali uklapa se. P O B I J E D I L I   SU! Kako ja nisam bila ne mogu reći "smo". Da se razumijemo, Fijumanka je bila podijeljena u dvije grupe. U jednoj su bile regatne jedrilice sa profesionalnim i poluprofesionalnim posadama a u drugoj obiteljski krstaši. E tu smo mi pobijedili. S  ovim drugima nemamo šanse ni u ludilu. To kao da vaš auto natrpate djecom, ljubimcima, hranom i pićem te krenete na rally profesionalaca.

Slika je lanjska, ali koga briga. Ako su nešto pametno slikali staviti ću jer se to potpuno uklapa u temu.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 12:44
na početku priče o rijeci u slikama triše je stavila nekoliko zgodnih slika rijeke nekad i sad......uz njeno dopuštenje iskoristila sam ih na svom blogu......ali tako mi se svidjela ta usporedba da sam si ovih dana dala truda i tražila stare i nove slike rijeke........
prvi električni tramvaj provezao se užim središtem rijeke 7. studenoga 1899. na relaciji fiumara (most na rječini) - pioppa (kod sadašnjih hala ugasle tvornice torpeda) na zapadnoj strani grada........
trolejbusi su počeli voziti rijekom 24. listopada 1951. godine od željezničkog kolodvora do plumbuma (pećine) u probnoj vožnji, a 16. kolovoza 1969. godine i trolejbusi su otišli u prošlost, a "naslijedili" su ih 12 mercedesa od 210 konjskih snaga koji su mogli prevesti oko 120 putnika.........
danas gradom voze moderni niskopodni autobusi.......

ima još toga ......ako želite pogledajete na mom blogu......

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 17:35
U ovoj temi namerno ne komentarisem, hocu sve da vidim uzivo Big%20smile, znam da je jos lepse!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:11
Predivna duga...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 09:08
Ah, a ja se pitala gdje je slika duge, dobro da sam svratila na našu temu.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 07:26
ClapBig%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 07:17

Moram podijeliti s vama!

Jutros sam vidjela dugu, nikad takvu i nikad na ovoj strani. Skoro iznad korijenka:
dvije duge, između njih novi zvonik naše nove crkve. Tako mi je lijepo počeo blagdan
i onda prestaje negdje u moru
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 16:23
Bravo.Rijeka s moraClap. E za to moraš imati barku. Zato mi ostali slikamo s obrnute strane!Wink
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 12:33
ovo su slike sa prošlogodišnjeg ljetovanja....
tetak nas je malo provozao barkom.....bio je već mračak pa nismo uspjeli puno uslikati....

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 21:34
Triša ne znam gdje je to mjesto i jezero
u svakom slučaju lijepo od tebe da otkrivaš i nepozate zakutke vaše Rijeke
ja sam puno fotografirala kad sam bila u Rijeci prošlog proljeća a nadam se opet uskoro doći
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 10:12
Trisa i jeste zanimljivo
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 09:00
Najprije da se rasplačem nad ruglom našeg grada. Ja stanujem kraj još jednog takvog rugla. Nije to baš takvo siromaštvo kao što izgleda. Šteta što se ne mogu pustiti zvukovi da se dobije potpuna slika suživota s njima.
Milija mi je slika naše Mari i ove iz okolice Rijeke. Željela bih da samo to moja Rijeka, ali stvarnost je drugačija.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 08:44
Triša bravo,zahvaljujući tebi upoznajemo i zanimljivu okolicu našeg grada!ClapClapClap
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 02:03
Na ovoj temi ima prekrasnih slika našeg grada, ali Triša ove tvoje usporedne sa Ponikvi su posebne.Svaka čast odlično si to odradila...Kad krene proljeće ići ćemo skupa tamo mora da ima smrčaka jer je idealno za njih...smile141
sutra je novi dan
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 00:45
Fascinantno.  Kud uopće ode sva voda, nemoguće da zemlja sve popije Confused? Ili je moguće ?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.