Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 63>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 11:32
Šta ti svega tu imašsmile227
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 11:37
joj da sam ti bliže što se šafrana tiće. A koliko je to lukovica za 5 funti? Čini mi se poveča količina.

komplet za 3 funte (25 kn), kad će kod nas takve akcije pitam se.

ovu "bronze sedge grass" sam i ja nabavila kod nas, predivna je baš radi boje.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 13:57
Zvrk divno je u tvom vrtu i uvijek sa užitkom pogledam tvoje slikice, a i fino si se ponovila sa lukovicama i novim biljčicama. Onaj komplet za sadnju lukovica je super....mislim da sam to vidjela i kod nas....morat ću i ja sebi to nabavit. Čini mi se jako praktično! Želim ti da ti nove čizmice dugo ostanu waterproof! smile113smile198

Tija...vidjela sam i kod nas sasvim dobru ponudu raznih lukovica, pa i krokusića po relativno povoljnim cijenama...malo prošetaj...svašta se da naći! Wink
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 14:07
Lijepe nove biljke i lukavice.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 16:28
Flavija nisam ja ni rekla da ih nema, nego kod nas nema toga da ti netko pokloni 100 lukovica nečeg.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 18:32
Eej, Tija...nisam te onda dobro razumjela....ali vjeruj mi...ima i kod nas takvih gratis artikala....upravo se to meni dogodilo jednom u Kaliji kad su me darovali sa 20 gladiola, 20 irisa, 25 anemona i 25 anemona druge vrste, a taj sam puta kupila samo 2 vreće zemlje....Wink
sorry Zvrk što malo offtopičarimo na tvojoj temi...nadam se da se ne ljutiš! Wink
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 23:17
lijepo
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:56
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

joj da sam ti bliže što se šafrana tiće. A koliko je to lukovica za 5 funti? Čini mi se poveča količina.

komplet za 3 funte (25 kn), kad će kod nas takve akcije pitam se.

ovu "bronze sedge grass" sam i ja nabavila kod nas, predivna je baš radi boje.

Tija Tongue, Za onih 5 funti dobijes oko 40 lukovica ali su stvarno ogromne Shocked.

Ta bronze trava izgleda predivno kroz sva godisnja doba jer je uvijek te boje Star.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:10
Ja sam mislila da vise nema novog cvijeca u vrtu ali sam se prevarila

Cosmos

Sedum (samo sto ne procvjeta)

Californian poppy

Mak

Smokve sazrijevaju - dvije,tri na dan, ovo je vrsta 'Brown Turkey' koja jako dobro uspijeva u ovim krajevima

Jedan,jedini suncokret u nasem vrtu (posadio moj sin) jos se nije otvorio

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:29
Polako uredujem buduci cvjetnjak i koristim cigle kao rubnjak

Cotinus mijenja boju - sve se vise crveni

Samo jedan dio iskopanog krumpira, sve zajedno oko 150 kg jako zdravog i velikog krumpira Clap

Bijeli luk + luk (jos se suse, zelena prevlaka spremna za pokriti u slucaju kise Wink)

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:31
Bijeli klematis i bijela ruža su prekrasni. A narudžbaaaa, smile227, jesam i ja prošetala internetom, jer i za cvijeće koje znam u tom momentu smile42 se ne mogu sjetiti.
A cvijeće koje još uvijek cvjeta..... ma jeli moguće da još cvatu makovi.
Nadam se da će suncokret podariti cvijet i obradovati tvoga sina.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:41
Kao i uvijek, prekrasno Clap, a ovaj Cotinus, mi je super, pa makar ostao ovako i bez cvijeta (vidjela sam na net, ima prekrasan cvijet). Obožavam biljke koje imaju šarene listove i listove u boji.
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 10:25

Gle kopira moju ideju sa starim ciglama Wink !

sve je krasno i prekrasno , moj Poppy je lijepo bio krenuo rasti i onda najednom stao, možda druge godine bude više sreće.

a sušenje luka i zelena prevlaka su me nasmijali podsjetilo me na (opet ja o čemu drugom ako ne o...) Wimbledon.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 10:55
O tvom vrtu i cvijeću sam već dosta pisala. Divim se  svaki put.
Ali me ovaj put oborio krumpir i ona kola s lukom...Big%20smile
Pa koliko vas radi na tom imanju? Jer teško može proći pod "vrt".

I ti ćeš sama saditi sve te silne lukovice? Blažena mladosti!ClapClapClap
A biti će prekrasno!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:01
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Gle kopira moju ideju sa starim ciglama Wink !

sve je krasno i prekrasno , moj Poppy je lijepo bio krenuo rasti i onda najednom stao, možda druge godine bude više sreće.

a sušenje luka i zelena prevlaka su me nasmijali podsjetilo me na (opet ja o čemu drugom ako ne o...) Wimbledon.

Ja vec godinama stavljam cigle na rubove svojih cvjetnjakaWink, ove su mi cigle jos ostale , a morati cu izgleda naruciti jos cigli (obicno dolaze u stotinama komada).

A makovi rastu,ko ludi, a ima vec puno koji su ocvali i sa sjemenkama za spremiti Big%20smile.

Bas smo danas imali veliki pljusak (pokrila sam prije toga LOL) i dobro nam je doslo jer nije padala prava kisa vec dva tjedna sigurno.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:02
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

O tvom vrtu i cvijeću sam već dosta pisala. Divim se  svaki put.
Ali me ovaj put oborio krumpir i ona kola s lukom...Big%20smile
Pa koliko vas radi na tom imanju? Jer teško može proći pod "vrt".

I ti ćeš sama saditi sve te silne lukovice? Blažena mladosti!ClapClapClap
A biti će prekrasno!

MM se bavi sa povrcem, ja pomognem iskopati i staviti u vrece.Star
A lukovice cu izgleda samo ja saditi, zazaliti cu, zar ne? LOL
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:03
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Kao i uvijek, prekrasno Clap, a ovaj Cotinus, mi je super, pa makar ostao ovako i bez cvijeta (vidjela sam na net, ima prekrasan cvijet). Obožavam biljke koje imaju šarene listove i listove u boji.

Ima cak i cotinus koji imati skoro ljubicaste listove, ne znam u koju se to boju pretvori na jesen Shocked.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:05
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Bijeli klematis i bijela ruža su prekrasni. A narudžbaaaa, smile227, jesam i ja prošetala internetom, jer i za cvijeće koje znam u tom momentu smile42 se ne mogu sjetiti.
A cvijeće koje još uvijek cvjeta..... ma jeli moguće da još cvatu makovi.
Nadam se da će suncokret podariti cvijet i obradovati tvoga sina.

Makovi jos cvatu ali traju dan, dva ,jako su tanki, ko oni po poljima.
Nadam se da ce suncokret ocvasti jer su sve kraci dani, manje je sunca.
Malo je kasno stavio sjemenje u zemlju (ovaj je jedini uspio izaci).
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:33
Što reći?
Smokva prekrasna, tu kod mene moja kržljava i nikakva
cvijeće prekrasno šareno,
sedum - ja svoj čekam već dva mjeseca da dobije boju, sad se tek malo crveni
povrća u obilju
radovi u toku - koja će tu tek raskoš biti

smile55 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:40
Sretno s lukovicama! A sve je kod tebe lijepo, uredno, s ljubavlju njegovano.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,422 sekundi.