Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 63> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šta ti svega tu imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
joj da sam ti bliže što se šafrana tiće. A koliko je to lukovica za 5 funti? Čini mi se poveča količina.
komplet za 3 funte (25 kn), kad će kod nas takve akcije pitam se.
ovu "bronze sedge grass" sam i ja nabavila kod nas, predivna je baš radi boje.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Zvrk divno je u tvom vrtu i uvijek sa užitkom pogledam tvoje slikice, a i fino si se ponovila sa lukovicama i novim biljčicama. Onaj komplet za sadnju lukovica je super....mislim da sam to vidjela i kod nas....morat ću i ja sebi to nabavit. Čini mi se jako praktično! Želim ti da ti nove čizmice dugo ostanu waterproof!
![]() ![]() Tija...vidjela sam i kod nas sasvim dobru ponudu raznih lukovica, pa i krokusića po relativno povoljnim cijenama...malo prošetaj...svašta se da naći!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepe nove biljke i lukavice.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Flavija nisam ja ni rekla da ih nema, nego kod nas nema toga da ti netko pokloni 100 lukovica nečeg.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Eej, Tija...nisam te onda dobro razumjela....ali vjeruj mi...ima i kod nas takvih gratis artikala....upravo se to meni dogodilo jednom u Kaliji kad su me darovali sa 20 gladiola, 20 irisa, 25 anemona i 25 anemona druge vrste, a taj sam puta kupila samo 2 vreće zemlje....
![]() sorry Zvrk što malo offtopičarimo na tvojoj temi...nadam se da se ne ljutiš!
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
lijepo
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Tija ![]() ![]() Ta bronze trava izgleda predivno kroz sva godisnja doba jer je uvijek te boje ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ja sam mislila da vise nema novog cvijeca u vrtu ali sam se prevarila
Cosmos ![]() Sedum (samo sto ne procvjeta) ![]() Californian poppy ![]() Mak ![]() Smokve sazrijevaju - dvije,tri na dan, ovo je vrsta 'Brown Turkey' koja jako dobro uspijeva u ovim krajevima ![]() Jedan,jedini suncokret u nasem vrtu (posadio moj sin) jos se nije otvorio ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bijeli klematis i bijela ruža su prekrasni. A narudžbaaaa,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kao i uvijek, prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Gle kopira moju ideju sa starim ciglama sve je krasno i prekrasno , moj Poppy je lijepo bio krenuo rasti i onda najednom stao, možda druge godine bude više sreće.
a sušenje luka i zelena prevlaka su me nasmijali podsjetilo me na (opet ja o čemu drugom ako ne o...) Wimbledon.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O tvom vrtu i cvijeću sam već dosta pisala. Divim se svaki put.
Ali me ovaj put oborio krumpir i ona kola s lukom...
![]() Pa koliko vas radi na tom imanju? Jer teško može proći pod "vrt".
I ti ćeš sama saditi sve te silne lukovice? Blažena mladosti!
![]() ![]() ![]() A biti će prekrasno!
|
|
![]() |
|
Ja vec godinama stavljam cigle na rubove svojih cvjetnjaka ![]() A makovi rastu,ko ludi, a ima vec puno koji su ocvali i sa sjemenkama za spremiti ![]() Bas smo danas imali veliki pljusak (pokrila sam prije toga ![]() |
|
![]() |
|
MM se bavi sa povrcem, ja pomognem iskopati i staviti u vrece. ![]() A lukovice cu izgleda samo ja saditi, zazaliti cu, zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
Ima cak i cotinus koji imati skoro ljubicaste listove, ne znam u koju se to boju pretvori na jesen ![]() |
|
![]() |
|
Makovi jos cvatu ali traju dan, dva ,jako su tanki, ko oni po poljima. Nadam se da ce suncokret ocvasti jer su sve kraci dani, manje je sunca. Malo je kasno stavio sjemenje u zemlju (ovaj je jedini uspio izaci). |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što reći?
Smokva prekrasna, tu kod mene moja kržljava i nikakva cvijeće prekrasno šareno, sedum - ja svoj čekam već dva mjeseca da dobije boju, sad se tek malo crveni povrća u obilju radovi u toku - koja će tu tek raskoš biti ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sretno s lukovicama! A sve je kod tebe lijepo, uredno, s ljubavlju njegovano.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |