Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 82> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako su zgodne i neobicne.....eh kad bi prozori bili širi.....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Bebolina, gdje se mogu nabaviti takve?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ljubičice su predivne!
![]() Kod mene se mogu nabaviti samo jednostavne, plave, roza i ljubičaste. |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Naša korisnica @hana iz uzgaja za prodaju, inače toga na našem tržištu nema
|
|
![]() |
|
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Hvala bebolina, zbilja su divne.
|
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Bebolina, uživam gledati tvoje ljubičice! Volim ljubičice. Imam ih nekoliko. Sad cvjetaju sve osim jedne. Lijepe su.
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bebolina, jako su ti lijepe, i cvatne.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Ksan, drago mi je da imaš ove lijepe malce. Uživaj.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kamelia, prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
cure...prekrasne su
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Hvala ti bebolina
![]() |
|
![]() |
|
Kamelia, jako su lijepe. Ona prva je posebna.
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Nemam nekog pozitivnog iskustva s afričkim ljubičicama... Nikada mi nisu obilno cvale pa sam ih svojevremeno sve zamijenio Phalaenopsisima koji su stvarno poslušni i obilno cvjetaju.
Ovoga puta ipak nisam mogao odoljeti jednom prekrasnom primjerku koji se može rijetko vidjeti u mom malenom gradiću (namjerno umanjenice... zaista ovako nešto nisam vidio nikada kod nas, u lokalnoj cvjećarnici) ![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ksan, to obecava da ce biti preeeedivna kolekcija. Zaista mi je drago da ti je tako dobro uspjelo. Imaj na umu da cvatu tek kad im je tijesno u posudi, dakle ako hoces cvijet,nemoj ih presadjivati u vece. Ako nisi nestrpljiv za cvijet, onda ih mozes presaditi u vece (ali ne jako velike) pred proljece, pa ce cvasti sredinom ljeta.
Kamelia, je li ona prva, roza spricana plavim, mozda Dust Storm? Identicna je mojoj koja se tako zove.
I moje cvatu sve u sesnaest, potpuno neocekivano za ovo doba godine, iako ih se jedan broj objesio kad je bio onaj hladni val prije mjesec dana. Ipak, vecina je dobro i cvate. Boje su mnogo jarkije nego inace, valjda zbog hladnoce, moje su u negrijanoj sobi u Dalmaciji.
Fotku nemam trenutno, pa nemojte traziti slike!
ciao, Nina
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kamelia, obrisi privatne poruke, pun ti je sanducic!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
nbjelovu,ona moja ljubičica odgovara tvome opisu,a kupila sam je u Baumaxu
|
|
![]() |
|
Imam jednu ljubičicu staru 3 godine. Uvijek je dosta cvjetala i imala bujno lišće. Od ljetos ne cvjeta i listovi su joj sve manji. Često joj donji listovi venu. Postala je mala ljubičica s pokojim malim listom. Vrat joj je sve dulji. Trebam li ju presaditi? Pomozite.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |