Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 44>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:33
 Thinking Question%20Mark ....hm, hm... kak nisi dobila??? poslala sam ti 2 maila i nemam nikakvu obavijest da ih nisi primila... probat ću s druge mail adrese...

...đurđice i ljubičice veliš... trenutno radim na programu za Flora-art, koji će možda i takve motive uključivati, ali to ovisi i o mojoj inspiraciji, trenutno radim nešto posve drugo, a da ću probati to sigurno, samo ne znam u kojem razdoblju... radila sam đurđice lani na crnim pločicama od polimerne gline, imaš na početku moje galerije ovdje, ali nisu bile 3D nego u plošnom obliku... cvijeće i inače jako volim raditi...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 135
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:40
Dobivam poruke samo s cvjetnog foruma ,znaš ono o temama koje pratim....Ali od tebe nisam ništa dobila.....
A to za ljubice u 3d te pitam za sebe , ja bi to da napraviš za mene kao naručitelja nakita...
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:42
Da mi prodaš. Meni su te tvoje stvarčice super, i volim nositi takav nakit.Svoj ali i volim kupit od drugih. [IMG]smileys/emot51.gif" align="middle" />
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:53
kruškice su krasne mmmmsmile71 kad se sjetim i onih prijasnjih radova sa voćemsmile72
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:15
ajme draga kako je ona košarica dobra,preslatkasmile170.......a tek crveni privjesak.......super za iskombinirati za ljeto uz bijelu haljinu...smile89
ali kruške su mi nenadmašne......toliko realistične da sam u napasti da zagrizem ekran.......šta ću kad volim sve voće a kruške mi ulaze u gornju kategoriju.......ti si carica nakita.....kako i sama imam nešto od tvojih uradaka mogu samo reći da me oduševljavaš i izradom,preciznošću i urednošću.......smile211
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:45
smile93u slast gledam one tvoje kruškice!!!!  preeeeekrasnoooo!!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 15:32
Ode ona i ......ja ostadoh bez odgovora.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 01:00
...drage moje djevojčice, Rose, Mare, Monna, od srca vam hvala, super sam zadovoljna kaj vam se sviđaju moje prčkarije Valentine%20paper%20cutout

@draga moja Mare, ajd' konačno da netko voli voće... mi doma imamo fetiš voća, više ga jedemo nego meso , a kruškice osobno jaaaako volim... dodatna pusa za tvoje komplimente Blowing%20Kisses  
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 01:03
Originalno poslano od člana Čarapice Čarapice napisao:

Dobivam poruke samo s cvjetnog foruma ,znaš ono o temama koje pratim....Ali od tebe nisam ništa dobila.....
A to za ljubice u 3d te pitam za sebe , ja bi to da napraviš za mene kao naručitelja nakita...

Da mi prodaš. Meni su te tvoje stvarčice super, i volim nositi takav nakit.Svoj ali i volim kupit od drugih. [IMG]smileys/emot51.gif" align="middle" />

Ode ona i ......ja ostadoh bez odgovora.

...draga Čarapice, poslala sam ti kopije mailova i s druge moje adrese, a ako niti to nisi primila onda nešto nije u redu s tvojim mailom, možda je prepunjen ili tako nešto, pa te molim da provjeriš... a konverzaciju ćemo nastaviti putem PP, nema smisla da spamamo galeriju i zamaramo ostale Wink

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:55
da, da moje dame... ovaj krasan bali-privjesak je MOJ!
a ako sretnete neku curu koja zvecka s kruškicama to mi je frendica!

draga Primavera hvala ti što si nam ispunila želje smile79
a ako se oduševljeno pričanje o tvojim predivnim stvarčicama smatra reklamiranjem rado ću i dalje to činiti....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:15
...draga moja, hvala ti puno, puno, puno
Na vrh
Čarapice View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Čarapice Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:46
Ej draga Primavera, jesi dobila moj mail?
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 11:38
majstorice,cestitam,krasni komadi nakitaThumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 21:48
Gledala sam na ovim stranicama tvoke radove,svi su vrjedni divljenja i svaka čast na kreativnosti i umjećuThumbs%20Up
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 11:17
 Thank%20You  ....hvala vam puno svima što posjećujete moje stranice, hvala Sarita B., Mira021 Thank%20You
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 11:29
Radove za swap sam već vidjela, preslatka i košarica i jagodice.

A kruškice su neodoljive.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 22:53
...hvala ti puno draga

...ovih se dana užurbano spremam za Flora-art, danas sam dovršila jedan set inspiriran radovima izvrsne Ronne Sarvas, američke dizajnerice nakita od žice i polimerne gline... nadahnula me da probam nešto potpuno drukčije i priznajem baš sam uživala radeći ovaj kompletić...

...da ne dužim, i privjesak i prsten su u potpunosti od polimerne gline, tzv, "brain" uzorak (donekle sliči moždanim vijugama Wink ) tj. čitavu tubicu (cane) morala sam najprije napraviti, odvojila sam jedan veći dio i razrezala u četiri dijela, spojila i reducirala i tako dobila tzv. kaleidoskopsku tubicu, napravila ovaj jastučasti oblik privjeska od ostataka gline i prekrila ga šniticama koje sam izrezivala iz tih tubica... no, da ne pretjeram s oosicima, najbolje će se sve vidjeti iz fotkica...

... kompletić "Pillow talk" iliti "Šaputanje na jastuku" ...

...i sve zajedno na hrpi obrvicar

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 23:09
predivan je,kako se ljepo pretapaju boje,prsten,gumbići.... djeluje poput jastuka,da nije fimo u pitanju pomislila bi kako je nesto drugo ,nesto meko i opipljivo bas kao jastuk smile71 svaka čast!smile211

od srca želim puno uspjeha na Flora artu i da bude punooo  naruđbi Wink
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 09:16
Prekrasan komplet. A za trud, najveće pohvale smile91
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 09:28
smile58 komplet je fantastičan!!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.