Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 44> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ...đurđice i ljubičice veliš... trenutno radim na programu za Flora-art, koji će možda i takve motive uključivati, ali to ovisi i o mojoj inspiraciji, trenutno radim nešto posve drugo, a da ću probati to sigurno, samo ne znam u kojem razdoblju... radila sam đurđice lani na crnim pločicama od polimerne gline, imaš na početku moje galerije ovdje, ali nisu bile 3D nego u plošnom obliku... cvijeće i inače jako volim raditi...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Dobivam poruke samo s cvjetnog foruma ,znaš ono o temama koje pratim....Ali od tebe nisam ništa dobila.....
![]() A to za ljubice u 3d te pitam za sebe , ja bi to da napraviš za mene kao naručitelja nakita... |
|
![]() |
|
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Da mi prodaš. Meni su te tvoje stvarčice super, i volim nositi takav nakit.Svoj ali i volim kupit od drugih. [IMG]smileys/emot51.gif" align="middle" />
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kruškice su krasne mmmm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ajme draga kako je ona košarica dobra,preslatka
![]() ![]() ali kruške su mi nenadmašne......toliko realistične da sam u napasti da zagrizem ekran.......šta ću kad volim sve voće a kruške mi ulaze u gornju kategoriju.......ti si carica nakita.....kako i sama imam nešto od tvojih uradaka mogu samo reći da me oduševljavaš i izradom,preciznošću i urednošću.......
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Ode ona i ......ja ostadoh bez odgovora.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
...draga Čarapice, poslala sam ti kopije mailova i s druge moje adrese, a ako niti to nisi primila onda nešto nije u redu s tvojim mailom, možda je prepunjen ili tako nešto, pa te molim da provjeriš... a konverzaciju ćemo nastaviti putem PP, nema smisla da spamamo galeriju i zamaramo ostale
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
da, da moje dame... ovaj krasan bali-privjesak je MOJ!
a ako sretnete neku curu koja zvecka s kruškicama to mi je frendica!
draga Primavera hvala ti što si nam ispunila želje
![]() a ako se oduševljeno pričanje o tvojim predivnim stvarčicama smatra reklamiranjem rado ću i dalje to činiti....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ej draga Primavera, jesi dobila moj mail?
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,cestitam,krasni komadi nakita
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gledala sam na ovim stranicama tvoke radove,svi su vrjedni divljenja i svaka čast na kreativnosti i umjeću
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radove za swap sam već vidjela, preslatka i košarica i jagodice.
A kruškice su neodoljive. |
|
![]() |
|
...hvala ti puno draga
![]() ...ovih se dana užurbano spremam za Flora-art, danas sam dovršila jedan set inspiriran radovima izvrsne Ronne Sarvas, američke dizajnerice nakita od žice i polimerne gline... nadahnula me da probam nešto potpuno drukčije i priznajem baš sam uživala radeći ovaj kompletić...
...da ne dužim, i privjesak i prsten su u potpunosti od polimerne gline, tzv, "brain" uzorak (donekle sliči moždanim vijugama
![]() ... kompletić "Pillow talk" iliti "Šaputanje na jastuku" ...
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivan je,kako se ljepo pretapaju boje,prsten,gumbići.... djeluje poput jastuka,da nije fimo u pitanju pomislila bi kako je nesto drugo ,nesto meko i opipljivo bas kao jastuk
![]() ![]() od srca želim puno uspjeha na Flora artu i da bude punooo naruđbi ![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Prekrasan komplet. A za trud, najveće pohvale
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |