dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje hvala na posjeti
Lantana za begonije je važno da su u hladovini i one nevole da se puno zaljevaju ,ja im uklonim i podmetače da im nije vlažno ,najviše ih 2 puta u toku vrelih dana sedmično zalijem dobro,hvala ti na imenu krunice i savjetu da ih sklonim u kuču,svakako ću to učiniti,a za Sarajevo očito ti je vrijeme da dođeš ponovo jako bi ti se obradovala dzomba pa gdje si ti u Sarajevu da uživamo skupa u zalascima sunca i cviječu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Vjeruj mi Sarajka da nisam imala vremena doci..ne bas da nije bilo vremena ali kako dodjem kuci samo 2 x godisnje,onih 10 dana sto bude s roditeljima i sestrama bude i premalo tako da mi bude zao ostaviti ih i otici negdje..ali navratit cu ja
![]() ![]() ![]() Hvala ti! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lijepi noviteti, prelijepe begonije i nigdje tako lijep zalazak sunca kao nad našom Bosnom ponosnom
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
DZOMBA ČEKAM TU KAHVICU SA ZADOVOLJSTVOM
tIKVIČ HVALA NA POHVALAMA ALI MOJE CVJEČKE SU SAMO MRVICA PREMA TVOJIM,ZAISTA IMAŠ PREKRASNO CVIJEČE,A ZALASCI SUNCA PRELIJEPI SU NA CIJELOJ PLANETI,NARAVNO NAMA NAŠI NAJJLEPŠI PUSIVE ZA TEBE I NAŠU DRAGU DZOMBICU ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
draga sarajko našetah se ja tvojim vrtom svih 36 strana i sve samo oduševljenje,a kako i nebi kad je na tvom vremepolovu pokazalo sjenu od kamena, da da bilo je sunčano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Inaja hvala na posjeti,ma taj kamen je ovih dana previše mokar,hvala Bogu danas je bilo i malo sjene te se moglo i malo izači vani,lijep pozdrav i navrati opet
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
šta je sa tebe draga moja pa si se ulijenila ovih dana daj nam koju sličicu tvog raja pa da i mi uživamo , ne budi sebična
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
E Fani rado bih ja to uradila ali me moja veza sekira,samo što uspostavim i nakon par minuta otkaže ,evo već nekoliko dana,biče slikica ćim se stabiliše stanje,pozdrav
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Eto nakon nekog vremena i mene u Sarajevo, od kad nisam bila puno se toga izdogađalo, sigurno si već cvijeće koje ne prezimljuje vani pospremila, malo kasnim zbog intezivnih radova kod mene. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
e mogu ti reči da sam se baš i naspremala cvječki i to navrat na nos jel su bili najavili snijeg,ali sve je spremljeno,sada je važno to sve održati u životu,i čekati prolječe,pozdrav i za tebe
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, a tek onaj mali cvjetić s prve slike je fantastičan |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svi su ih nahvalili pa i ja moram (ne zbog drugih!). Tvoja kolekcija begonija je zbilja veličanstvena! Tako lijepe a tako nezahtijevne!?
Na Baščaršiji sam i samo uživala, ne u zalasku sunca nego u susretu s dragom prijateljicom s kojom me je rat "spojio". Kad opet budem mogla u Sarajevo svakako ću ti javiti da se nađemo na kavi
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon hvala na posjeti,pa navrati opet
misty-da bilo bi mi drago da popijemo kavu zajedno,nadam se da ćeš brzo za Sarajevo |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde, ajde ne spavaš valjda zimski san, ima li kakvih novih sličica, a kavu ćemo piti u Rijeci - nadam se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Onaj niz ruža...
Fenomenalno! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Triša draga pa vidjela si kakva mi je veza,trebam biti dobro raspoložena da to uradim
Lovro hvala na posjeti |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ova tvoja ruža mi se jako dopada i molila bih te da mi kažeš kako se zove da odem u potragu. Ima i kod nas kraj nekih ograda, strašno mi se dopada pa bih je nabavila. Pozdravljam te!
|
|
![]() |
|
Draga Miro ovo je Don Juan -penjačica,vidim da se mnogima sviđa pa ću na proljeće probat par komada ožiliti,a imam namjeru ako budem živa i zdrava na proljeće gore prema vama pa ću je ponijeti ,naravno ako se ožile ,tebi svakako hvala na posjeti,nadam se da ću imati priliku da vas iz Rijeke lično upoznam,a nadam se da će te i vi nekad krenut prema Sarajevu
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
To bi bilo super! Ja bila u Banja Luci ali do Sarajeva ne stigosmo. Bila sam davno, davno, davno... Hajde, čekamo vas u Rijeci!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tvoja penjačica je prekrasna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |