OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 365366367368369 374> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki cvijet posebno veseli,bio on raritet ili obična tratinčica(uh,da se ona ne uvrijedi)
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
napokon sam prošetala tvojim vrtom i divila se.divila,ma ne znam samo kako uspijevaš sve to cvijeće držat tako raskošno
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno,Otok!Jutarnja šetnja tvojim vrtom baš je prijala
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
rapsodija boja, divota, raj za oči
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
naša omiljena vrtlarica uredila je već skoro pola otoka
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
poslije dužeg vremena prošetah tvojim vrtom i oduševila sam se ljepotom ali ovaj plavi cvijetak mi je izmamio uzdah ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Meni se posebno sviđaju oni dijelovi vrta gdje si kaktuse i sukulente "posadila" u zemlju !!! To bih voljela kod sebe, samo što to kod mene ne može. Tvoj teren je poseban i ti si to super iskoristila, majstorski !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan kamenjar! Koliko samo vrsta!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Gledajući sličice osjetim miris mog djetinstva na otoku, i varaš se ako misliš da se mirisi nemogu osjetiti, svi koji poznaju biljke itekako osjete njihov miris samo pogledom na sličice, tvoj vrt , kamenjar (nije važno što) je doživljaj za pamćenje i uživanje i zato jedno veliko
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mnoštvo si ti nama mirisa poslala iz svojeg vrta u mnogim, mnogim paketima koji su k nama doputovali...
I moj je kamenjar satkan od tvog, Lantaninog i vrta mojih drugih dragih cvjetnih prijateljica...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ma draga zašto da se smijemo tvom vrtu, krasno ti sve izgleda i zdravo, što god da posadimo, nešto će se već naći i za ubrati, a nabrojala si ti poprilično toga.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo je originalni lijepi povrtnjak
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je originalan povrtnjak, ovako u kamenu biljke izgledaju nevjerojatno dobro.
![]() Nekidan sam jela nakon dugo vremena artičoke i baš mislim da ih malo posadim na padini, ali neznam kada se sade. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, ako ćeš sijati, onda početkom jeseni.
Bolje je dijeljenjem postojeće biljke, to se može u 3. i 4. mjesecu ili u jesen. Volim jesti artičoke, a cvijet im je prekrasan. |
|
Lošinj
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Čak se je u povrtnjaku "smjestila" i Lantanina ŽUTA.
![]() Kako ti je simpatičan a i praktičan ne moraš puno pljeviti a za svaki obed će se ponešto nać. Čak ti je i mlada salata lepša nego kod mane ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
odlično sve, a vjerujem da je u ovom vašem krtom kamenu umijeće uzgojiti povrtnjak pa je svakako za svaku pohvalu, a nikako za smijeh.. Između ostalog, super izgleda!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 365366367368369 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |