Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 365366367368369 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:10
Svaki cvijet posebno veseli,bio on raritet ili obična tratinčica(uh,da se ona ne uvrijedi)Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:53
napokon sam prošetala tvojim vrtom i divila se.divila,ma ne znam samo kako uspijevaš sve to cvijeće držat tako raskošno
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:58
smile169
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 08:40
Predivno,Otok!Jutarnja šetnja tvojim vrtom baš je prijalaSmileTulipani su mi favorit,iako su završili svoje cvjetanje za ovu sezonu..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:06
rapsodija boja, divota, raj za oči Clap
Neka se sve zeleni
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 18:46
naša omiljena vrtlarica uredila je već skoro pola otokaWink...svaka ti čast, draga moja, na ustrajnosti i trudu, predivno si uredila okoliš...a vrt, tu se više nema što dodati dok se ne izmisle neki novi epiteti u rječniku za opisati nešto tako prelijepoClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:32
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Nemam reci na isboru biljaka i lepoti boja  ali ovo je ostavilo bas utisak

poslije dužeg vremena prošetah tvojim vrtom i oduševila sam se ljepotom ali ovaj plavi cvijetak mi je izmamio uzdahsmile181
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 08:51
Meni se posebno sviđaju oni dijelovi vrta gdje si kaktuse i sukulente "posadila" u zemlju !!! To bih voljela kod sebe, samo što to kod mene ne može. Tvoj teren je poseban i ti si to super iskoristila, majstorski !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 21:53

Evo malo slika moga kamenjara. Nažalost ne mogu vam poslati i mirise lavande, koromača, ružmarina, majčine dušice, origana.....Jedva čekam da zažuti smilje, samo što nije.

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 21:57
Prekrasan kamenjar! Koliko samo vrsta! Clap
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 21:58
Gledajući sličice osjetim miris mog djetinstva na otoku, i varaš se ako misliš da se mirisi nemogu osjetiti, svi koji poznaju biljke itekako osjete njihov miris samo pogledom na sličice, tvoj vrt , kamenjar (nije važno što) je doživljaj za pamćenje i uživanje i zato jedno velikosmile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 09:03
Mnoštvo si ti nama mirisa poslala iz svojeg vrta u mnogim, mnogim paketima koji su k nama doputovali...

I moj je kamenjar satkan od tvog, Lantaninog i vrta mojih drugih dragih cvjetnih prijateljica...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 21:52
Sad će mi se smijati svi oni koji imaju prave povrtnjake, ali ovo je moj mali, mali vrtić u brdu.

Raste salata, blitva, peršin, celer, ljupčac, pomidori, artičoke, jagode......

Lošinj

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:44
Ma draga zašto da se smijemo tvom vrtu, krasno ti sve izgleda i zdravo, što god da posadimo, nešto će se već naći i za ubrati, a nabrojala si ti poprilično toga.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:47
Ovo je originalni lijepi povrtnjakTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:54
Baš je originalan povrtnjak, ovako u kamenu biljke izgledaju nevjerojatno dobro. Clap
Nekidan sam jela nakon dugo vremena artičoke i baš mislim da ih malo posadim na padini, ali neznam kada se sade.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 07:46
Lantana, ako ćeš sijati, onda početkom jeseni.
Bolje je dijeljenjem postojeće biljke, to se može u 3. i 4. mjesecu ili u jesen.
Volim jesti artičoke, a cvijet im je prekrasan.

Lošinj

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 08:00
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ovo mi je prelijepo i tako nježno,samo sam malo navratila da sa tobom popijem kavicu!

smile79A duša zadovoljna!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 09:26
Čak se je u povrtnjaku "smjestila" i Lantanina ŽUTA. Wink
Kako ti je simpatičan a i praktičan ne moraš puno pljeviti a za svaki obed će se ponešto nać. Čak ti je i mlada salata lepša nego kod mane Thumbs Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 09:48
odlično sve, a vjerujem da je u ovom vašem krtom kamenu umijeće uzgojiti povrtnjak pa je svakako za svaku pohvalu, a nikako za smijeh.. Između ostalog, super izgleda!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 365366367368369 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.