|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 50> |
Korisnik | ||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Hvala Hvala na koplimentima, a Lantana polako svega će biti
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
Pravi mali gradski vrt, baš si mu dobro ime dala, ovo sada je lijepo, ali čekamo da sve novo
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Sve je baš lijepo
![]() |
||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
Tija kod tebe je prava cvjetna raskoš, kao da nije bilo zime. Ono što ne znaš kako se zove je Lychnis coronaria 'Alba', rumenika bijele boje. LP
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Silvek nije ono ljiljan nego Fritillaria imperialis, za ljiljane ima još vremena nisu mi ni izašli van još.
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
Prekrasno, proljeće u punom zamahu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
Vidim da nisam bila samo ja u kupnji kod Bake bee- bravo!
![]() ![]() ![]() Moram napomenuti da su mi neke biljčice kupljene kod bake bee već procvjetale.
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
|
mislim da se ona biljka zove čistac
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Ako je ovo priprema za predivno ljetno izdanje kakvo smo lani gledali - mogu misliti koliko ćeš nas uveseljavati za par mjeseci. Tija - super!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() |
|
omg mali gradski vrt? Pa to je vrt i pol
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
prekrasnog cvjeća kod tebe
|
||
![]() |
||
![]() |
|
A ovo me dragi "primio" kako mjerim male biljčice
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Kao što sam rekla, prošlu subotu bila sam kod naše drage Bake Bee na ugodnom druženju i naravno da sam nešto od njezinog bilja i donjela u svoj mali vrt, a koliko sam prekrasnih savjeta dobila, to je neprocijenjivo. Dakle ovo je novo;
![]() Za ovo trebam Baka Bea trebam pomoć zaboravila sam ime
![]() A u ostalom uživajte
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
Tija,pokusala sam ti poslati pp ali ti je inbox pun.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala Niho
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
perene=trajnice :))
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
E tačno tako moje su riječi baš te svaka ti čast ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Tija i ti imaš "brački vrt" kao i ja!!!
Uh, kako smo sretne...
Samo stavi više slika...
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
ovaj koza sam... pisala sam o rogaču
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |