vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 49> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divne slikice smo dobili na poklon od tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
evo malo jutrošnjih slika: moja šarena cvjetna gredica na koju iz kuhinje imam najljepši pogled:
brzo će i tulipan procvjetati:
ruža penjačica koja bi uskoro trebala dobiti i svoj luk:
primila se i forzicija:
i ovaj grmić se primio:
japanska vrba:
ljiljan i kale:
ako netko zna kako se ovo majo plavo zove, nek mi slobodno kaže:
iberis i jaglaci:
iberis je počeo cvjetati:
ranunkule sam napokon nabavila!
lijep pozzzz svima
![]() |
|
emma goldman |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Voćke u cvatu su krasne, kao i ostalo cvijeće.
Ono plavo, ako dobro vidim - potočnica |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Pravo proljece!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipe slike rascvitanog proljeća
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jako lijepe slike, pogotovo voćaka u cvatu. I ja mislim kao i OTOK da je ono potočnica (Brunnera). |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasan ti je pogled! nema ljepšeg od pijuckanja kave sa takvim pogledom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krasne slike voćaka u cvatu, a ovo je bajkovito!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
evo malo novosti kod mene
![]() izbija ranjenik:
društvo mu pravi i morska smokva:
provirila je i druga potočnica:
još koji dan ću uživati u jaglacima:
napokaon sam zasadila i ovu ružu: na slici je kombinacija žuto i narančasto, a u stvarnosti ćemo tek vidjeti:
neven se sam rasijao:
izbijaju crveni ljiljani, ja ih obožavam:
ovu sam lani zasadila i lijepo napreduje:
subotu ujutro sam provela razasađujući jagode... sad imam još nova tri reda... mnjac...
lavande sam pikirala pa sad tražim prikladno mjesto za njih:
ribizle sam isto pikirala, već su krenule rast, pa i za njih planiram prikladno mjesto:
i za kraj pogled s južnog balkona na donji voćnjak :
|
|
emma goldman |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
uživala sam u šetnji tvojim vrtom . Sve se lijepo budi i uživat ćemo s tobom u tvom raju.
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasne rascvijetale krošnje kruške,marelice i drijena
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Prekrasno Vilmač!
![]() Pogled kroz kajsiju me očarao! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O, kod tebe prava proljetna idila,a vidim da si vrijedo radila,sada samo da sačekamo plodove tvog rada ,bravo draga ,jedva čekam nove slikice,ti tako dobro prikažeš divnu rascvjetanu Hercegovinu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jagode sa šlagom, mljac
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cvijeće je prekrasno,ali ovdje kod tebe su voćkice glavni favorit
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....veceras setala kod tebe....neki detalji iz tvoje okoline mi poznati, istina proputovala sam po Hercegovini nekoliko puta a tko zna mozda i pokraj tebe...
.....imas lijepu zbirku kaktusa a i bit ce novih biljcica iz rasada...
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ima cviječa a biće bome i voća kao u raju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |