Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 19:14
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

Muha na muhi ?  Trisa , Trisa , radi se tu o seksu ?       smile181
Vidim da me netko spominjao, kako sam to mogla preskočiti, dado, dado i ti svakom puštaš da dođe u tvoj vrt.smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 20:29

Prelistala sam stranice tvoga vrta i jako lijepo se zabavila diveći se tvom vrtu

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2010 u 23:03
Prekrasan krumpirko .....Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 20:26
Proljetos sam kupila Cotinus coggygria purpurea 'Royal Purple', posadila ga ispred kuće, a sad čitam kako se jako širi korjenovim izdancima i da je jako robustan...Sad sam se prepala jer je samo metar i pol od susjeda...tko ima iskustva ili savjet?

http://www.rasadnik-curek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=63
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:00
One muhe me natjerale na razmišljanje!Wink

Ti imaš ženku alj.malamuta, ja muškića, možda da se i oni pozabave ko muhe?????Shocked
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 17:26
Evo i mene...

Kućno cvijeće na ljetovanju...

dovoljno za jedan dan :-)

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 18:19
Možda je dosta za jedan dan, ali ne i za pol godine koliko te nije bilo.
Vrt krasan rascvjetan imaš zbilja što pokazati!ClapClapClap
Jesi li gledala nedavno "Ostavljeni na Antarktici"? Glavne uloge malamuti! Big%20smile 
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 21:01

Na žalost, nisam gledala...čula sam tek kasnije da je film bio prekrasan i dirljiv...šteta. možda drugi puta.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 18:08
Različak - da ili ne?

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 20:02
Dado krumpirko,pesek i sve Ti je za pohvalu.smile80
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:30
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Možda je dosta za jedan dan, ali ne i za pol godine koliko te nije bilo.
Vrt krasan rascvjetan imaš zbilja što pokazati![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />

Jesi li gledala nedavno "Ostavljeni na Antarktici"? Glavne uloge malamuti! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" /> 

ja sam bako gledala prije nekoliko mjeseci,i plakala sam ko luda,divan film!

Dado vrt je predivan,kompletno
,svaki detaljcic mi se svidja,a za Reu(valjda nisam prolupala i zaboravila ime)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 17:21
gioiaa ,hvala na komplimentu...i ne, nisi prolupala...dobro pamtiš, Rea je...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 21:43

Različak - da

Kako pogodiš kut slikanja Thumbs%20Up. predivne slike. Imaš krasne kamenjarke, sviđaju mi se mali karanfilići i "ono" plavo odmah iza njih smile71.

Za klematise opet ovaj smajlić smile71
Sve ti je jako,jako lijepo... i campek Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 23:37
korijenko, "ono" plavo je lan...posijala sam ga prije dvije godine...poslala mi je sjeme jedna od naših curki s foruma..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 23:42
krasno Clap
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 08:45

smile149

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 14:44
Hortenzije su ove godine prekrasno procvale...

graničice....

Ovo je fotkano ispred kuće...gusti, tamni oblaci kroz koje se probio tračak sunca...rezultat je drveće prekrasnih boja (šteta što slika nije jasnija)...

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 18:46
Krasno!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:16
Sve je super, ali ova zadanj slika je stvarno predivna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:21
Prekrasne slike cvijeća i kućnih ljubimaca!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.