Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelistala sam stranice tvoga vrta i jako lijepo se zabavila diveći se tvom vrtu |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan krumpirko .....
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Proljetos sam kupila Cotinus coggygria purpurea 'Royal Purple', posadila ga ispred kuće, a sad čitam kako se jako širi korjenovim izdancima i da je jako robustan...Sad sam se prepala jer je samo metar i pol od susjeda...tko ima iskustva ili savjet?
http://www.rasadnik-curek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=63 |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
One muhe me natjerale na razmišljanje!
![]() Ti imaš ženku alj.malamuta, ja muškića, možda da se i oni pozabave ko muhe????? ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo i mene...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kućno cvijeće na ljetovanju... ![]() dovoljno za jedan dan :-) |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Možda je dosta za jedan dan, ali ne i za pol godine koliko te nije bilo.
Vrt krasan rascvjetan imaš zbilja što pokazati!
![]() ![]() ![]() Jesi li gledala nedavno "Ostavljeni na Antarktici"? Glavne uloge malamuti!
![]() |
|
![]() |
|
Na žalost, nisam gledala...čula sam tek kasnije da je film bio prekrasan i dirljiv...šteta. možda drugi puta. |
|
|
|
![]() |
|
Različak - da ili ne?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Dado krumpirko,pesek i sve Ti je za pohvalu.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam bako gledala prije nekoliko mjeseci,i plakala sam ko luda,divan film! Dado vrt je predivan,kompletno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ,hvala na komplimentu...i ne, nisi prolupala...dobro pamtiš, Rea je...
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Različak - da Kako pogodiš kut slikanja Za klematise opet ovaj smajlić
![]() Sve ti je jako,jako lijepo... i campek
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko, "ono" plavo je lan...posijala sam ga prije dvije godine...poslala mi je sjeme jedna od naših curki s foruma..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Hortenzije su ove godine prekrasno procvale...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() graničice.... ![]() ![]() Ovo je fotkano ispred kuće...gusti, tamni oblaci kroz koje se probio tračak sunca...rezultat je drveće prekrasnih boja (šteta što slika nije jasnija)... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasno!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je super, ali ova zadanj slika je stvarno predivna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne slike cvijeća i kućnih ljubimaca!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |