Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Enrikovoj noni što me je ispravila ![]() ![]() Josipa razumijem tvoje nestrpljenje... ja sam se na CIF uključila u 11. mjesecu, tijekom zime i ranog proljeća stizalo sjemenje sa svih strana i jako su me prsti svrbili, nisam mogla dočekati toplije dane da mogu saditi, sijati ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala dragoj lantani na predivnom paketu...
![]() posadjeno privremeno...do proljeca.... ![]() ![]() i prekrasni pokloni za bozic ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Josipo, samo da ti mahnem... vremena nemam za detaljniji boravak na cifu... Raduje me vidjeti da kod tebe uvijek ima nešto novo...
![]() |
|
![]() |
|
hvala sto me se sjetis kad god stignes....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i pregledala zaostatke,vrijednice naša.Mislim da će ti na proljeće okućnica zablistati.Sukulenti ti lijepo napreduju.
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Josipa, ovo je slika iz moga vrta, ovako sam ja sa flašama pokrivala zapelcane ruže. Prednost ovako okrenute flaše, u odnosu na naopako okrenutu, je što u proljeće, kada zatopli, možeš preko dana odšarafiti čep da se biljka pomalo privikava, a i flaša se prosuši pa biljka neće pljesniviti pod flašom.http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769&PN=110&title=nae-dvorite
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Potpisujem kat.reu, i ja sam tako imala pod flašama male ružmarine i lavande dok se nisu dobro ukorijenile.
![]() |
|
![]() |
|
hvala na savjetu mile moje....nisamto znala a ni bavila se time iako me savjetola kolegica sa svako malo podignem bocu po danu da neplisnjavi,sto svako malo i uradim...skoro sve su se reznice primile bez ikakvih hormona...
a ljepo je vidjeti kod mene i da brinete...hvala ,hvala, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Eto i mene malo u tvom vrtu. Tako si se udubila u radove da nisi ni primijetila da sam prošla pored tebe
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bravo Josipa! Uvijek nađeš posla u vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
ana nemoj mi se suljati....znamda si tu negdje uvijek.....
![]() luci mila kad ga zelim formirati na nesto da licci,nemora biti neznam kakav raj al je moj i vas i najdraze mi je sto smo skupa svi u mom i vasim vrtovima...sad imamo zadatak privuci sjenice ili nesto tako..poceli smo ih hraniti ba bi trebalo hranilicu i kucice nekakve napraviti..samo da uspijemo..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Super!
![]() Svake zime kad bude hladno i zaledi se priroda, stavljam s djecom hranilice koje sami napravimo... tipa u plastičnoj boci od mlijeka ili jamničke - za razne sjemenke, u vrećicama u kojima se kupi limun - u loj umješane sjemenkice, to se stvrdne i bude odlično za njih, friško ili suho voće nanižemo na špagu i objesimo... tako ima za sve vrste ptičica, koja što voli... obavezno sve stavimo ili pod natkriveno ili složimo tako da ima krović da ne pokisne i mora visiti dovoljno visoko da ptičice ne mogu dohvatiti mačke.
|
|
![]() |
|
to mi i jeste problem nemam gdje dovoljno visoko a da macke nemogu doci...pa smo odlucili na cosak zida neki natkrov da kucica nekisne samo i mace nebi trebale biti aktivne...sad sam stavila samo hranilice na dva mjesta...a kucica jos nije pocela al i ona ce ovih dana zima je i treba pod hitno...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Samo da ti poželim
![]() ![]() ![]() za mene i tebe... ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Hranilice mogu i pod strehu, mojim ptičicama to ne smeta. Npr. stavim im na balkon, objesim na nosače za lozu i uvijek dođu i grickaju. Dođu mi čak i na klupčicu kuhinjskog prozora izvana, isto je natkriven krovom i uopće im ne smeta što me vide kako radim i prolazim po kuhinji. Valjda su navikle već na mene.
![]() Mi kućicu nemamo ali baš si mi dala dobru ideju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
To je super. Zid će im odgovarati i bit će zaklonjene od nevremena. Ja nemam pojma od čega čemo napraviti kućicu, ali budemo se snašli... Veseli me jer se tome vesele moji maleni... a i veliki vole živinice, pa rado sudjeluju.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |