Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 12:33

Opa svi ste tu a mene nigdje nema...

Idemo redom....
Baka, hvala ti na komplimentu za tegle, a ono zeleno je izgleda otok dešifrirala.

Anaida bok i ti si mi navratila, eto i ja kada sam vidjela tu travu samo sam je uzela jer je zaista interesantna.

Otok, na tegli i je nešto tako pisalo...nešto sa juncus ???Svakako ću provjeriti na netu,
A što se tiče kovčega, on tako stoji ( već svi šarafi skinuti i samo čeka početak) već sigurno dva mjeseca. Prvo sam bila u nedostatku vremena, a onda manjak stimulacije, točno rečeno, nemam još tako lijepe motive za njega. Moram malo tražiti po netu opet...
Shasha drago mi je da ti se moja terasa sviđa, vidim da nisam imala pojma za ciklame, jer sam bila uvjerena da ne podnose hladnoću ( to jest nisam nikada o njima konkretno razmišljala...)
Silvek, taj krumpirko ti je dooooosta dugo bio " susjed", mogla si uzeti pelcer.

Lantana, budem ga malo potražila i kada skužim kako se razmnožava imat ćete svi koji si želite...

Hvala vam na komentarima, drago mi je da vam se moje cvijeće sviđa...smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 11:33
Ne podnose ciklame jaku zimu no ovu sad,da.Sad će ti lijepo cvasti a kasnije ih uneseš u kuću.Ako nemaš kuda ostavi ih da se zasuše,izvadi gomolj i spremi.Na proljeće ga možeš u vrt posaditi.Tako sam ja sa svojima,onda sam ih na jesen izvadila i u teglu posadila pa na terasu sa njimaWink
Kad si već tu pogledaj ovdje za onu travu(ima i na forumu ponešto o biljkamaWink)

Jel ova prva na slici ko tvoja?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:04
Ja sam danas vidjela u trgovini mini ciklame, piše na njima da podnose temperaturu do -3 stupnja. Odlučila sam probati
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:44
smile227
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 16:51
I mogu reći da su stvarno osijetljive-malo više vode nek dobiju gotove su. A evo sad sam pročitala kad je zima da se ne zalijevaju nikako od gore već ih reba staviti u 1 posudu sa puno vode i staviti vaznu i ona se sama nek napije vode i onda izvaditi i staviti na jednu krpu da ostatak -višak izvuče ta krpu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 20:37
Ljudi moji, ja još nisam stilga na plac po ciklame, ma je li to moguće???

Naravno da je, kada imam puno posla, a kada dođem doma imam najljepši cvijet, pa se samo njemu posvetim.

Ona prva slika je kao moja, ali sam u petak malo surfala i našla da je to trava koja se sadi u bazene!!!!
A meni prodavačica u K..... rekla da je se treba više špricati po listovima a manje zalijevati, tako da tek sada nemam pojma ša da radim???
Jučer sam je već malo pošpricala i za sada se drži...

Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 20:40
Od pocetka sam gledala tvoje cvijece..i stavrno nista nebi izdvajala,ima jos da pogledam,al ovo do sad je prekrasno
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 00:41
Malo sam navratila da ti ostavim poruku  love%20couple%2003
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:36

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:10
Ja pišem crnom bojom:

Samo da te upozorim - isprazni PP
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:20
LOLLOLLOLovo zadnje mi se najviše sviđa!Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 13:33
Ovako je od prilike izgledalo ljetos...

A ovako izgleda trenutno...

Ovo je zimska idila....

A ovo nam je novi susjed... moj sin je bio vrijedan i inspirativan...Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 13:53

Da nije pao snijeg vrtovi bi nam zaista bili uspavani. Kod nas se snijeg otopio, a ja sam samo gledala trulo lišće biljki u vrtu. Da li tebi ove biljke sa slike prežive snijeg?

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 14:05
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Da nije pao snijeg vrtovi bi nam zaista bili uspavani. Kod nas se snijeg otopio, a ja sam samo gledala trulo lišće biljki u vrtu. Da li tebi ove biljke sa slike prežive snijeg?

Hoya, pod ovim snijegom su mi samo dvije mini ruže i jedna " normalna" koju sam nedavno kupila u Botaničkom vrtu. Sada čekam da vidim da li če preživjeti...

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 14:56
Bravo za sineka! Nek uživaju djeca u zimskim radostima!Wink
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 14:58
Ajme cure ja sam isto u bedu od ovog snjega.... mislim da su mi obadvije hebe bye,bye....Confused
Vidiš kako tvoj sin ima mašte, umjesto metle da čisti, snješko može odigrat partiju tenisa ili se poigrat u pijesku Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:28
Da,da sin mi je bio vrijedan, ali izgleda da niste skužile šta mu je kapa???

Moja tegla za cvijeće!!! Vidite vi šta geni rade, tako mali a već voli cvijeće...Smile

Bergenija, kako smo mi na bregu, samo još moj sin uživa a ostali ukućani smo polako jaaaako ljuti, od tog čišćenja.
Meni je prekrasno doma, u proljeće, ljeto i  jesen , ali zato zima nije baš za pohvaliti. Koliko je volim govori moj nick  Wink

Korijenko, i ja čekam da vidim šta će mi biti sa ružama....
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:38
ruže su dosta izdržljive pogotovo kada imaju snježni prekrivač
 i moja heba otišla u vječna lovišta
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:46
Oh bromelija baš mi je žao za tvoju hebu.Confused

Ja se brinem za ruže jer su još dosta male, iako sam čitala da im je pod snijegom bolje nego pod ledom i mrazom....

Budemo vidjeli...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:00
Baš sam se pitala? Tvoja terasa... I onda ugledam cvijećeLOL
Baš si super snimila isto mjesto koji mjesec kasnije. I ona noćna snimka snijega ti je odlična. A snjegović s kapomThumbs%20Up!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.