Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 104>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 21:54

Nama je iz tople sobe zbilja lijepo gledati tvoje zametene brege!

A i onu siročad kaj si spasila!Clap

Teglice su krasne, ali mi se čine plitke? Zapravo sam uvijek u dilemi   u kako duboku vazu posaditi na pr. sukulent ili kaktus?Confused
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 21:54
Dobre smo mi dušice Konte,svako malo nešto udomimo Wink LOL ! Teglice su mraaak.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:07
teglice su prekrasne-stvarno ću poćeti i sa tim da se bakćem koliko vidim smile96-već postajem nemirna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:09
Je da mi je malo hladno kad vidim ovaj snijeg, ali slike su prekrasne.

Teglice su krasne.

Ove "spašene" biljke su jako male ili je pepeljara jako velika? Wink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:32
treći puta pišem poruku Angry

Cimi to sam ti se počela zabavljati mackanjem po svojim teglicama da ih malo uljepšam..zarazile me tete salvete...ponekad uspije ponekad ne Wink

bako nisu plitke teglice i ako se sjetim izmjerit ću ih...sada je u svakoj po 4 lukovice zumbula, a kasnije možda stavim sukulente, vidjet ću Wink

ivna, a kaj ću kad su me čekale te žedne cvijećke više od 10 dana i onda sam ih morala udomiti  LOL

niho aj i ti mackati...kad su mene zarazile aj i ti Wink

Otok, oko sokolovo Wink male su biljke (ja se nadala da ti znaš koje su heheh) jesu li to echeverie? ali narasti će one ja se nadam Smile

ma snijega mi je navrh glave...nisam izlazila iz kuće ako nije bilo nužno... Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:37
A kad sam vidjela samo pepeljaru. Ma šalim se , echeverie su.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:59
i meni je jako lijepo gledati ove prekrasne snježne slike, ali iz tople sobeWink
za echeverie bravo što si ih udomila, a teglice mi se jako svidjajuClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 23:01
Snijeg! Nama s mora fora, a vama vjerujem već mora. (koja dobra rečenica LOLLOLLOL)
Posude u ti krasne, a echeverie... Kako su ti dobre! Danas sam ih imala 5 različitih u košarici. Bile su po 6 kuna, ali mi je MM digao tlak pa sam i njih i košaru vratila natrag.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 23:06
Lora hvalaa Big%20smile
Hoyčika...sutra odmah natrag u dućan po echeverie Wink i ove su bile po 6 kn
odlično si složila rečenicu jer ovaj snijeg je stvarno mora...barem meni smile42

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 23:26
kak zgleda kod tebe nebu štihanja do poslije Uskrsa. Pa brijeg ti je sav zameten u snijegu.
Sve pohvale za tvoje "mackanje", tegle zaista izgledaju lijepo, a kada u njih staviš cvečeko izgledat će još bolje.
Echeverie su, naravno, fenomenalne, kad ideš sutra u šoping kupi koju više.Voljela bih ih udomiti pa da učinim i ja dobro djelo.
Lijepi pozdrav                           
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 14:13
Točno sam znala da nešto spremaš. Dakle nove zdjelice za suulente-pretpostavljam, dakle društvo se bacilo na ukrašavanje teglica, prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:20
netko je bio vrijedan.jer ja to vidim da ti radiš decoupage LOL.super su ti ispale teglice.smile141
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:30
jest da nam je ime preko glave,meni se puno svidja prva slika,nekako mi je carobna ,a za teglice bravo
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:32
htela sam reci "zime" preko glave
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:31
Pa lijepoga snijega ima i kod tebe -uživaš li haaaaaaaaaaasmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:38
Stvarno Otok ima oko sokolovo, ja nisam ni primetila da su male, ali baš su lijepe i narast će one. Ona zimska slika iz moje perspektive izgleda super, ali mogu zamisliti kako je zima...
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 23:34
a Triška jesi me nasmijala..pa kako si me samo pročitala? Wink ma nemam kaj raditi pa sam malo probala mackati,a zato sam udavila dobar dio teta salveta, vjeruj mi i tek kad sam probala postalo mi je jasnije (mali dio)
goge hvala Wink si vidla da ipak nisam badava salvetice pobrala? vježbam ja hihihi
gio i niho..meni je snijega i zime preko glave i ne guštam u njemu, ali se tješim da će biti manje leteće gamadi i da je to dobro za zemlju i bilje...ali srzoh se više smile66
ma Lantana...Otok vidi predobro jer biljkice su stvarno minijaturne Wink ustvari, sad kada je pao snijeg nije jako zima...gore bi bilo da ga nema, a da je -10 (što nam najavljuju sutra) smile42

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 00:04
Ček,ček malo,opet ja! Jel se to meni čini ili si ti tek počela sa mackanjem kako bi se TB stručno izrazila smile48 ???Mislim ja sam to tako shvatila,pa ženo ovo izgleda skroz profi! Ova prva tegla sa mačuhicama je preprekrasna.Ma svaka čast ženo,ide to tebi(vjerovatno zato što ovaj alat i nije toliko "zahtjevan" kao motika,grablje,štihača WinkLOL...)!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 11:10
koje lijepe slike tvoga krajolika, kako kažu cure vjerojatno lijepše gledati iz tople prostorije..pozdrav florijanu, ma gdje bioLOL
lijepi početci salvetnih tehnika!
pozzz 
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:30
Ivnaaa..za...ebantice jedna Tongue kist je puno lakši od lopate i štihače..znaš to kaj ne? Wink
nego...danas se materijalizirala ona moja petica..sve je privremeno smješteno u male teglice do vikenda i nadam se da će se fino primiti ..hvala minicaaa Hug

dobro mi je došlo malo čeprkanja po zemlji da se prisjetim koji je to dobar osjećaj  i sad je mir do proljeća Smile

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.