Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvestrina cvjetna priča
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvestrina cvjetna priča

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 57>
Korisnik
Poruka
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 22:35
Draga Silvestra zelim ti od   smile84  da taj velicanstveni trenutak cim prije dodje ! Nemoj biti tuzna i moja starija kcerka je bila u inkubatoru a danas je sama mama dvoje prekrasne djece !   smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 00:00

Dragi moji danas sam prvi put nakon tjedan dana došla kući...i vidjela da na ovome svjetu postoje predivni ljudi koji misle na mene...puna mi je duša Vaše ljubavi...i upravo zbog toga što ste takvi divni,topli i prekrasni prijatelji moji ...jako Vas volim i šaljem Vam bezbroj velikih poljubaca...kad se sretnemo ispričat ću Vam kakav mi je bio ovaj rođendan i gdje sam ga dočekala...

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 00:05
Draga Silvestra, tipkaj ti nama kako je tvoja Leonica. Svaki put kad zagrlim moju bebolinu, pomislim da li si ti konačno zagrlila to malo pileSmile
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 00:18
Nisam još...pilence moje malo...svašta se izdogađalo...ali sad je dobro i neću ništa pisati dok je ne dobijem doma...jer sam ledena od svih muka koje sam prošla odkad se to malo moje sunce rodilo...biće sve dobro...dat će dragi Bog...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 00:34
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Nisam još...pilence moje malo...svašta se izdogađalo...ali sad je dobro i neću ništa pisati dok je ne dobijem doma...jer sam ledena od svih muka koje sam prošla odkad se to malo moje sunce rodilo...biće sve dobro...dat će dragi Bog...
Uz tebe smo dragaThumbs%20Up drži se!
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 06:32
Sarajčice naša, i ja došla do tebe, malo da ti snijeg pomognem očistiti pa da ti behar čim ranije zamiriše!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 08:10
rijetko sam na vrtovima jer ne stignem odjednom pogledati više stranica
jutros sam otvorila tvoj jer je bio pri vrhu teme i, moram priznati "malko" se rastužila, žao mi je što ti se dogodilo najgore što se roditelju, može dogoditi u životu Unhappy, noćna mora svih koji vole

nadam se da će sa leonom sve biti u redu i da će za koju godinu baki i pomagati, a malo je i ljutiti čupkajući cvijeće u vrtu Wink

drži se draga ljiljana, smile79baki, mami  i leoni
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 08:34
Draga Silvestra,
Bila sam često na tvojim stranicama,a danas se odlučila da ostavim i trag.
Život ide dalje,
tvoja Leonica-lavica,boriti će se za svih vas,razveseljavati će tvoje dane.
Sada će proljeće,budi se život ,tvoje cvijeće te čeka.
Toliko te stvari čekaju,hrabro i veselo naprijed.
veliki zagrljaj
Hug
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 11:15
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 11:48
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Draga naša,najbitnije je da znaš da nisi sama i da ne trebaš sama ovo prolazitEmbarrassedKao što je bebolina napisala,uz tebe smo i drži se.Iza kiše dolazi sunce.Doći će i tvoje malo sunašce doma samo treba malo strpljenja.Nisi sama,draga,tu smo i bodrimo tesmile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 14:14
Draga Silvestra često navratm vidjeti ,ali ne ostavim trag.Sve će biti dobro sa bebicim vidjet ćeš. Ta mala stvorenja su toliko jaka i toliko veliki borci da ne povjeruješ. Dat će Bog pa će Leona ubrzo biti u zagrljaju svoje bake.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 19:17
Želim ti draga svu sreću ovog svijeta,a Bog čuva sviju nas i pomaže nam,maloj unukici želim da što prije stigne u svoj dom i da svojoj bakici uljepša dane koji dolazesmile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 19:39
od srca ti čestitam rođenje unuke ..silvestra ,ima par osoba na ovom forumu koje bi zaista voljela upoznat a ti si jedna od njih..kad čitam tvoje postove pomislim da nisam dostojna zvat se katolikom,jer čitajući tebe shvatim kolko ljubiš isusa ,kolko je tvoja vjera jaka ...velika si žena silvestra  i zaista zaslužuješ svu sreću ovog svijeta
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 21:34

Šaljem i ja čestitke i držite se

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 22:43
Moja klivija ...ovog proljeća.

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 22:50
Evo i mog cymbića...bilo bi 7 ovakvih cvjetnih grana ...ali tri su ipak smrzle.

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 22:52
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 22:56
Silvestra, koliko bulbi cymbića imaš u toj jednoj teglici???
Ne skidam oči s njega, prekrasan cvijetEmbarrassed
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 22:56

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 22:57
Ima ih oko 7,ali ću prebrojiti ,pa Ti točno napišem.Mogu reči da ne zaostaje za onim koji imaju vrhunsku njegu u stakleniku,dočekao me ovako rascvjetan kad sam došla kući nakon 7 dana,bila sam kod kćeri.Sa ove strane ima 2 cvjetne stapke,a sa druge još jednu i mislim da su opet počele tjerati nove.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 57>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.