Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 77> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako ti je sve uredno i krasno ,kaktusi predivni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo mene opet u tvoj vrt,jučer te spominjali,a ti odmah osvaneš s nečim novim.Ova slika tvog travnjaka i cvijeća ti je prekrasna i mislim da ću to uskoro vidjeti u živo.Ljudi pričaju da ti onaj kaktusnjak još ljepši nego na slikama.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kaktusgarden joj je za
![]() al da mi je samo znati kad si kupila one gerbere koje JA NISAN kupila... ja se ne znam da san vidila one ruže preko puta kaktusgardena kad san bila kod tebe .... prekrašno ti je ...lipo šteta šta će turisti biti na travnjaku...skrati ti njih malo ...neka Tim reda tu uvede - bez nogometa na travnjaku ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
čitav dan sam bila bez struje, vani kišurina, uh. Sad šetam tvojim carstvom i uživam, znaš ti to već. Super je sve ali sad mi je baš divan ovaj kutić s gerberima i fuksijom.
A i tim je ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Pozdravček tebi i Timiću a o cviću nema potrebe išta reći
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
fantastično.ako dopustiš ukrast ću ideju za ruže i malo prilagoditi svom okolišu
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
stefica hvala na pohvali
camelia bit ces mi dragi gost,samo dođi ,uzivat cemo u kavici kod mene,nadam se samo da se ne bojis tima,on je dobrica anastazija ,tako ja kod tebe ostanem ,oke mi se zalijepe za tvoj vrt ruzooooo moja ,neces ti gerbere jeli,sad gledaj moje hehhe ,kako nisi vidla ruze pa tu su oduvjek,mozda bile male orezane pa zato...eh pa tim prvi trci sa lopticom na travnjak hehhe belice ,i kod mene kisa ,al iskoristila sam dan za kucu malo uredit bila je ubi boze ime moje,i tebi pozdrvicic od nas ajama ako planiras kamen kao dekoraciju pazi kakvu foliju stavis ispod,ja stavila neku jeftinu i sad samo travu cupam ispod ... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo ti je dvorište......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Aaaaaaaa i u tebe je bura bila zločesta, ma i kod mene...samo skrivam pitare sa pelargonijama "martin u zagreb martin iz zagreba"...a meni je samo potukla kiwi, sve drugo mi se dobro borilo s njom....
aha i onda si poslije rata sa burom išla tražit utjehu u vinkama, turskim karanfilima......e i ja sam kupila isto te tri vinke (ja mislila da se to zovu vodenike) .. e prava sam palčica.... Ama kako ti kaktusi prežive zimu....ja ih se ne mogu nagledat... a posebno se ne mogu nagledat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
milice hvala ti na pohvali
palcice ![]() mislim da su to vinke ,bar se nadam da jesu,prosli tjedan sam kupila vodenike ..ma i ja sam na Vi sa tim vinkama i vodenikama ... |
|
Vir |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ma prekrasno,a onaj kaktus pun pupova,jedva čekam slikicu kad procvjeta.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ,maris
![]() ![]() ovo je dupla delosperma...malo je list joj drugaciji od obicne ![]() evo obicna,vidi se razlika u cvijetu ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() veceras su počeli da se otvaraju,sutra ce da bude predivno ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hej, draga kavica popijena? jesi vidjela onu divnu hrpicu blaga u gepeku od kikach? sline mi pocurile.
![]() Lantanice su slatke, male, ali su od mojega ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
puno ti hvala na lantanama....bas sam sretna sto sad imam i bijelu i zutu |
|
Vir |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovako lijepe kaktuse ja mogu samo sanjati,nisam znala da ima i duple delosperme,prekrasna je
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |