Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 378379380381382 407> |
Korisnik | |
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš su slatki, moji su veličine kao tvoj najmanji.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute čestitam na prinovama
![]() evo mojih ovogodišnjih klijanaca, od 10 sjemenki proklijala samo 3, ali ja zadovoljna, jedan malo kilavi, a 2 mi neloše izgledaju, još su jako mali ![]() ![]() ![]() a ovaj sam lani dobila od fride, njemu je godina dana ![]() i jedna skupna, ovi malecki su u onim najmanjim posudama za kaktuse, čep je od plastične boce od mlijeka... radi bolje procjene "veličine" ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
moji su brzo proklijali, ali sada dugo vremena stoje samo na 2 listića, čini mi se skoro mjesec dana. jeli to ok, i dali vama sporo rastu? hvala!
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Ma bravo! Lijepa vijest za početak dana.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Semira ... Semiraaaaaaa ! Proklijao je ! U jednoj tegli su od 5 sjemenki proklijala 3 a u drugoj samo 1 !
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Ma biće... Da znaš samo koliko je meni sjemena propalo! Kad se sjetim, dođe mi da
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Semira draga , nestrpljiva sam kao malo dijete ! Danas sam ga opet "luftala" i sve gledam ... gledam ... ali jos nista !
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Frida, imam i ja dva takva. Valjda će malo živnuti.
Biće GF, samo ih utopli da se ne prehlade. |
|
![]() |
|
Kad cu ja to dozivjeti ! Svaki dan se nagledavam i pricam sjemenkama , samo da ih udobrovoljim da proklijaju !
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Moj "mikro-adenijum" pustio listiće
![]() Kažem "mikro" jer star je preko godinu dana a nema u njemu više od 5 cm...prezimio gol i sad krenuo....valjda ce rasti... |
|
![]() |
|
Ovaj je tek jednom presađen nakon nicanja. Ta metoda se koristi kad oni već ojačaju, rano je meni još za to.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Hvala draga moja Mak. Imala sam na umu postaviti još koju sličicu, ali nešto imam problema.
Taj mi je jedan od naprednijih, a ima ih raznih oblika. Ma vidjećeš. Vezano za klijanje, i ja bih potvrdila ovo da treba dani sjemenu šansu. Čak i nakon mjesec dana. Ovo za frižider nisam znala, ali sam čitala da se sve sjemenke trebaju čuvati na oko 15 stepeni. |
|
![]() |
|
Zaboravila sam reci jos i to : u istoj uputi pise , da ako sjeme odmah ne posadimo , da ga stavimo na cuvanje u frizider ! Jeste vi to znale ? |
|
![]() |
|
Draga Bromi , ali to upravo i pise u ovoj njemackoj uputi : "dajte sansu sjemenu da proklija" drugim rijecima , nemojte postati nestrpljivi ! Mene su nase djevojcice zarazile ljubavlju prema tom cvijetu i ja sam si sad po prvi puta donesla sjeme sa sobom i upute se drzim "ko pijan plota" samo da nesto krivo ne napravim i da mi uspije ! |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
Ja ne vidim sliku :)
Imaće uskoro jednu godinicu. |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
prelijep je, zdrav, a koliko je star?
|
|
![]() |
|
Nadam se da će ovog ljeta biti cvjetova
![]() http://img856.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img856/21/adenium1.jpg |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 378379380381382 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |