Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 93> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slika sa bijelim margaretama je
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Magnolija veseli me da imamo isti ukus za cviće
![]() Niho,hvala na lipim rječima,još ču se više truditi oko cvića,obožavam ga ![]() Anči39 Draž sukulenti sam upoznala ovdje u vašim vrtovima ![]() Misty hvala,ova nije tako istaknuta kao bila,ali je slatka,a imam žutu i većeg cvita ![]() Ivna hvala ,za tebe jedno veeeliko ![]() Otok hvala na divnom komentaru,puno mi znači,trudim se da vrt zaista bude lip,a poticaj su mi vaši vrtovi,e a teško"žabu u vodu" ![]() Anaida hvala,pohvale su energija za dalje ![]() Korjenko hvala na posjeti,margaritele su i meni ove godine nekako najbolje ![]() ![]() Mari nije lako sada liti cviću na visokim temperaturama,zalivam svako drugi dan i to obilato i to ujutro rano kad je makar malo prohlađena zemlja,a osjetljivije cviće malčiram i tako čuvam vlagu što duže ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() I bravo za malčiranje. Korisno i zdravo za biljke, te ušteda u vodi i lomljenju kralježnice ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
mira predivno sve je super tvoj vrt je raj za oči posebno me oduševile margarete i stolisnik, ka o da sam na jednoj velikoj cvjetnoj livadi, nemam rijeći sve je ekstra
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slažem se s Otok. Skromna si zapravo ti a vrt je raskošan i lijep. Da ne spominjem sukulente!
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ako ikada posjetim Split moglo bi ti se dogoditi da ti vrt zbilja postane skroman
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Misty toliko bi me razveselila da sa tobom pročakulam u "živo"pa taman napunila kariolu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrćko hvala,malčirati u ovom mojem podneblju je prava blagodat
![]() Fani54 hvala ti na posjeti i predivnom komentaru za moje cviće ![]() Baka hvala ti na posjeti,puno mi znače tvoje riči,a ja ostajem pri tome da jako malo znam o cviću kad vidim koliko vi znate,ali trudim se i učim i puno toga sam naučila ovdje sa vama ![]() Lilie hvala što si prošetala mojim vrtom ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kao i uvijek predivno posebice zute margaritele
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Prošetah, vidjeh, pomirisah, krasno cvijeće, uživam, karanfili, lavanda, margaretice, ono u kamenoj posudi-prekrasno nešto, a slak!!!
![]() Ja sam ga posadila pa mi ga je mm zabunom pokosio (uz ogradu je bio)... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
vrt i cvijeće su ti prekrasni ali hoste su moja tiha patnja pa ako ima viška tu sam
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Rosa2 hvala na posjeti
![]() Waterlily,dobrodošla u moj vrt i hvala na lipom komentaru ![]() Misty,znam kako je u Slavoniji lipo,tu sam provela prvih osam godina svog života ![]() ![]() ![]() ![]() Antonija draga hvala što si prošetala mojim vrtom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasne su ti biljčice Miro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kolekcija sukulenata mi se sviđa. I mene te ljepotice sve više osvajaju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dogovoreno, ja neću zaboraviti. dogovor preko pp
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi nema ništa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |