hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i ruža stablašica počela listati a bojala sam se da neće preživjeti ovu prvu zimu, jesam je zaštitila ali snijeg je bio veliki tako da sam se bojala da je ne polomi od velikog tereta. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dio sarajkinog vrta prenijela sam kod sebe, clementis koji sam jesenas dobila od naše drage sarajke je počeo puštati izdanke.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ajuga se baš raširila ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
i za kraj moja bijela eupforbija počela da cvjeta
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
lili gio hvala vam na posjeti počelo je i cvjetati i mirisati od sada samo čekamo nove cvjetove većina sjemenki posijana biljkice posađene sad samo pažnje i njege pa valjda urodi plodom i naš trud.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koliko imaš zumbula i narcisaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
neznam bako nisam ih brojala neki su stariji ividi se jer imaju manje cvjetova a ovi jesenski su bogatiji neki tek izbijaju iz zemlje znači biće ih još hvala na posjeti
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo mene opet da vidim nastavak ove cvjetne bajke
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
evo malo novih slika
![]() Uploaded with ImageShack.us pulsatilla vulgaris ili čupava šaša prvi put cvjeta ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
i mala lunarija procvjetala
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i jesenske lukovice počele cvjetati ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
moje azaleje prvi put preživjele zimu zahvaljujući savjetima sa foruma smjestila sam ih u hladnu garažu i juče iznijela vani evo kako izgledaju sada i azaleje i fuksije
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
cvjetna mirasna raskoš,bijelu euphorbiju milli nisam nikad vidjela,samo crvenu i roza.
|
|
![]() |
|
bijelu sam prošle godine dobila od komšinice i od malog pikavca je izrasla u predivnu biljku i evo i procvjetala baš je zahvalna , hvala na posjeti kaktusčiću
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Zamirisali zumbuli i u tvom vrtu,a rascvitalo se i još toga lipoga
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nisam ni ja do sada vidjela bijelu euphorbiju. Vrt ti je lijepo rascvetan a slika sase je posebna. |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti drage moje lijepo je čuti vaše pohvale a sada ću vam pokazati i nekoliko slika iz mog vrta na vikendici na jezeru modrac,dan je bio prelijep i posla je bilo ali eto stigli smo uraditi osnovno za sada ali za sve to nagrađena sam prelijepim cvjetovima i ambijentom .
pogled s moje terase na jezero ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga kod tebe sve buja ,zaista predivno cvijeće,jedva čekam puni sjaj tvojih biljkica
|
|
![]() |
|
pogled na vočnjak a ispred su moje ruže, spremne za cvijetnu sezonu imam ih još na drugoj strani.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
a sada evo što sve cvjeta kod mene u vrtu na placu.
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |