Magnolija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Ipak je zima i hladni period učinili svoje. Vrhovi cvijeta magnolije su se ipak smrzli. Pored toga ono što je ostalo od cvjetova otpalo je za par dana.
|
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moja magnolija je tamnijeg cvijeta i kasnije cvjeta, prošle godine smo od grma počeli oblikovati stabalce pa još nije baš formirana. Poslije cvjetanja opet ide na frizuru.....
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Kakva šteta |
|
![]() |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Sreća za one pupove koji nisu još krenuli. Ali veliki dio se već raspuknuo i mislim da od ovogodišnjeg cvijeta ništa. isto se to desilo i lani. Svima koji namjeravaju saditi magnoliju neka izaberu one biljke tamnijeg (ljubičastog) cvijeta jer on puno kasnije dođe i izbjegne ove nevremenske prilike.
Ima u ulici jedna takva i danas sam gledao pupove a oni kao da ne namjeravaju izići što je jako dobro. Jedina je ona u blizini cvjetala i prošle godine. Ovako je moja izgledala danas: 26.03.2013. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ma nemam niti ja,ali te mini mogu se nekako utrpati.Ja ću svoju malo orezati,tek da joj napravim neku formu..To je niska magnolija,ona neće puno narasti u visinu,bar se nadam :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Ako malo bolje pogledaš fotku mojih vidjet ćeš da pored svake velike ima i jedna manja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bebolina,predivna je!Ja sam se bojala orezati svoju,baš iz razloga jer svugdje piše da one to ne vole.Čak na etiketi su lijepo prekrižene makaze
![]() Ja ću svoju orezati malo,čim završi sa cvjetanjem,sada kada vidim ovu tvoju ne bojim se...Izgubila je formu i izgleda divlja.Moja je ona niska vrsta ,Magnolia Susan.Imam želju nabaviti i M. Sunsation..Na ovom linku ima prelijepih : ) http://www.thehoneytreenursery.com/Magnolias.php |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bebolina jel boja na slici vjerna boji u stvarnosti?
pitam jel imam jednu njezno roza i dvije male tamno ljubicaste, a moram priznati da mi se ova tvoja cini kao treca nijansa....odnosno neka izmedju |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Kao spoža,prepreljepa. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ove sam ljepotice početkom zime pošteno orezala iako znam da one to ne vole, ali morala sam jer su smetale za obnovu fasade. Već kad smo im već morali skratiti grane koje su dodirivale kuću, prikratili smo im i vrhove
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bebolina stvarno je predivna ovako velika i rscvjetana
![]() lovrek i tvoja sadnica mi se jako sviđa ![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, baš šteta što je opet zahladilo kada ti je ova ljepotica u punom sjaju.....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sva sreća da se pupovi nisu ni malo otvorili pa će vjerujem bezbolnije preživjeti ovaj snijeg koji i sada pada.....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |