Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 69> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Surfije su predivne!
Verbene ni meni bas ne idu od ruke,obavezno ih uhvati pepelnica,i zato ih nisam kupovala,jedna mi sama izikla al nije nesto. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gio ja svoje verbene nekako uspijevam održati ali bacopu mi je treći puta nešto napalo ( ja ne poznajem te bolesti), tako da jako jadno izgleda...
![]() Sinoć sam je opet prašila s tim nekim praškom koji sam kupila pa ćemo vidjeti... A ako uskoro ne prođe druge godine ih definitivno ne kupujem, jer to mi je prevelika muka....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Probaj kupiti neopitroid s njime ćeš vjerojatno riještiti problem!!! Bar se nadam....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto ne probas da je osisas
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće predivne su ti verbene (kupile smo ih u isto vrijeme, ali moje su nikakve), a bacopa, od početka sam slinila za onom žutom, a moja bijela nikako.
Dakle sretnice, uživaj u njima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo za surfinije, stvarno su ti prekrasne i pune cvjetova!
|
|
![]() |
|
Pa evo cijelo ljeto se trudim i pokušavam sa tim bacoopama, ali sinoć sam opet vidjela one bijele mušice i sada sam blago p...
Verbene sam skoro uspjela spasiti ali još "to nije to".
A surfinije Silvek...eh to je uživancija,... stvarno odmor za dušu...samo zalivaš redovito i makneš osušeno cvijeće...
|
|
![]() |
|
Triša jesi probala nečim prašiti svoje???
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nisam, ali mogu staviti malo pitroida, što misliš - nemaju neke vidljive boleštine.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ja bih svakako probala, nemaš šta izgubiti!!!
|
|
![]() |
|
Učinjeno - jutros sve zasipano pitroidom, pa što bude.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Preživjet će vidjet ćeš!!!
Ništa se ti ne brini...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
proljece pinciraj timjanu vrhove,ako vec nisi,da ti se potakne rast postranih izboja.vidjeces,tek onda ces se zaljubiti u njega.
|
|
![]() |
|
Kaća misliš da ih odsječem???
A na koju dužinu da ih skratim???
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dovoljno je da odsijeces samo vrh,kad izboji porastu grane ce ti biti puno gusce,a samim tim jos i ljepse.
|
|
![]() |
|
Što se gustoće tiče čak mi se čini i da je malo pregust u tegli...Jedva dođem do zemlje kada ga zaljevam!!!
|
|
![]() |
|
vidjela sam da ti je gore,pri tegli,gust i to je super.ja sam mislila na ove grane sto vise,kad ga pinciras iz svakog vrha ce ti krenit dva izboja.kad ti malo porastu izboji sa strane i njih pinciraj,imaces pravi grmic.i da nemoj odsijeci vrhove samo dugim granama,nego i onim kracim.
|
|
![]() |
|
Aha sada kužim... ( ma spremna sam za godišnji odmor)
Kaća hvala već učinjeno (večeras je akcija)
|
|
![]() |
|
glavno da smo se mi skontale(valjda ce i taj godisnji brzo)
![]() inace,ovaj savijet ti je iz osobnog iskustva,kod mene se grane(koje nisu ni priblizno duge kao kod tebe,bice san ih i previse zakidala) ne vide od lisca,toliko je gust.poslala bi ti slicicu,ali da ne uzurpiran tvoj topic,radije pođi na moju temu,mislim da je na trecoj str,u jednoj visecoj kosari,pa da vidis o cemu ja to ![]() |
|
![]() |
|
Svakako ću pogledati, ali nije problem ni da staviš sliku kod mene, ja ti se neću ljutiti!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |