Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kakva mama takva....Ja
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kakva mama takva....Ja

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 22:08
sasha meni nije jasno gdje ti raste sve ovo cvijeće , imaš li ti okućnicu , ili imaš ranč oko kuće -mislim ono, nekoliko hektara , jer ovo koliko ti imaš za  mene je nepojmiljivo . cvijeće, i samo cvijeće , kad ti ženo spavaš .smile158smile159
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:53
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:52

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:48
pričam na mob,ima još slika
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:26
smile141 Kako se kaže "Ne pada plod daleko od stabla"!!!! smile198
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:03
stvarno si na mamu Big%20smile
divno cvijeće....hoćemooo jooooš!!!!!! 
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:02
Evo malo dvorišta moje mame.Naravno da je večina mog cvijeća,ko i ja osobno,došla iz tog dvorištaBig%20smile
Zašto je nemam amarilisa?? Zato kaj kod mene cvate eventualno jednom godišnje a kod nje ,ovaj recimo, je cvao prošlo cijelo ljeto.I sad cvate...OPET

Rekla mi je da si ih uzmem no bilo mi ih je žao čupati.Pogotovo ovaj crveniEmbarrassed

božuri bijeli(crveni su ocvali već)

kaj se nisu lijepo smjestili u "bijelo"Embarrassed

ukrasne jagode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.