Grčki oleander - Asclepias currasavica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
porezala sam grane svom grku,tj grancice 2 male ..bio je mali i mislila sam da nece prezivit vani ,ali po granama bi rekla da je ipak prezivio
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moj prezimi na stubištu sa kaktusima, znači zatvoren i negrijan prostor
zimi izgubi list, ja ga povremeno zalijem, čisto da se ne osuši do proljeća |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Confidor razrijedi u špricu i pošpricaj. Definitivno najbolje sredstvo protiv ušiju i sličnog!!!!!!!!!!!
Da li da držim g.oleander na toplom preko zime ili u sobu sa kaktusima? Stavila sam ga bila na hladno pa mu je lišće počelo opadat. i koliko ga zalijevat ? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
idem pitati ne temu o štetnicima za identifikaciju buba, možda ih netko prepozna
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Proljeće hvala ti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej pa ovo se zove telepatija!!!
![]() ![]() Manči ako moj preživi zimu, napomeni me na proljeće. I ja sam od Natalije dobila tri grančice i suuuuper su se primile i narasle, tako da nema problema.
![]() Konte i za tebe vrijedi- samo me napomenite.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e to su baš te bube!
![]() ako ga idem rezati to je onda skoro do zemlje jer cijelog su ga pokrile pff |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
i moj ih je ove godine dobio
![]() nisam primjetila da prelaze na druge biljke, a ni da njemu nešto strašno smetaju na proljeće ću ga sigurno tretirati s nečim kao preventivu |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...Proljeće, pisale smo u isto vrijeme...pozzz....
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....i moj je imao bezbroj žutih ušica i uginuo je ovo ljeto...ne znam da li zbog uši ili vrućine....vrlo zgodna biljka , lako se uzgoji ali kod mene meta biljnih uši....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konte samo da te utješim i moj je jako lijepo narastao i cvjetao ali je također pun tih žutih buba. Ja sam ga jednostavno podšišala na jaaako kratko i sada čeka drugu godinu...čula sam da ih jako često napadaju te žute bube.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Poreži grane, i baci!! U proljeće će ti ionako biti ljepši ako ga porežeš!! Ili ako imaš sjemenja, stari baci, pa u proljeće posij sjeme, jako brzo naraste!! Moj posijani u 5 mjesecu je bio duplo veći od onog koji sam imala na toplome cijele zime!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
pitanjceee
![]() moj grk je od nedavno spremljen u podrum, neki dan sam ga išla malo obići, kad me šokirao time što je pun puncat nekih žutih ušiju ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Moon hvala, sada imam i ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Meni ako mpj preživi zimu sklonjen u cvijetnjaku, nagodinu ću i ja pokušati jednoga staviti u zemlju pa da vidim što će biti
|
|
![]() |
|
otok ja svoga imam u tegli već par godina, ali zimi ga sklonim i skoro cijele zime bude par cvjetića na njemu
znaš da možeš uzeti i reznicu za razmnožavanje ove godine sam bocnula grančicu u zemlju, baš me zanima hoće li prezimiti... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da, ostavit ću ih vani, dva su u zemlji, a jedan u tegli, pa ću vidjeti kako će se ponašati. A spremila sam sjeme, pa ako poginu sijat ću ponovno.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Free - krasan ti je
Otok - pretpostavljam da ćeš ti svoj ostaviti vani ili ???
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepa biljka, sviđa mi se cvijet.Lako se uzgoji iz sjemenke, a sjemenki ima ko u priči.
Moji su dosegli visinu od oko metra. Zanima me, ako uspiju prezimiti, koliko još rastu u visinu. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Od jeseni je bio malecki, tu je već narasao!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A sada je to već veliki dečko, u krasno cvijeta!! A posijani u proljeće u povrtnjaku je duplo veći i ima duplo više cvijetova!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |