Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lollypop rani radovi :))
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lollypop rani radovi :))

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:06
bas lijepo....bravo....loly
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 19:25
imam vremena za izradu toga, možda se netko javi sa svojim iskustvima pa će biti lakše (bolje učiti na tuđim greškama ha ha )
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 19:24
odlicno! ClapClap
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 19:12
nisam ništa pekla u pečnici, planiram to samo prelakirati. jos ne radim ni pekmez ni ništa pa ih za sada neću puniti :)
stoje mi u kuhinji na vrhu kao ukras... za sada :)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:50
i ja, (samo da nisu krastavci)
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:47
jako su zgodne,a ove u sredini treba napuniti s "blagom" koje je na njima, ja bi jela maline.....ljepoWink
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:47
znači nije bilo farbanja-tufkanja bijelom bojom kao podloga,zato i je tako sjajna. Sad me muči da li si to zapekla jer bi ja takve flašice radila i na jesen ih napunila pekmezom (a onda staklenke moraju biti u pećnici).To već planiram duže vrijeme raditi ali nitko ih nije radio za kasniju upotrebu. Lakše je raditi boce koje su takve kakve ih napraviš, prebrišeš po potrebi vlažnom krpom i kvit.Ali probat ću ako ne prije onda kad dođu marelice.
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:37
U Microsoft Wordu sam otišla na one AUTOSHAPES i isprintala te oblike; ovale, onda onaj pravokutnik sa "odgzirenim" rubovima i onaj kao smotuljak  od  papira i isprintala si velicine taman da mi budu za teglice. Onda sam to izrezala i cijeli papir prislonila za teglicu i tupkala tako da mi je ostao taj izrezani motiv. ako je malo bolje prešlo, a nije puno jer sam dobro zalijepila selotejpom, to sam kad se boja osusila malo čačkalicom skinula.

onda salveta.
i onda ovaj kontur rub.
a sve poklopce i čepove sa zlatnim sprejom.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:22
geez, ogladnih....gledam ove teglice, mam se sjetih bakinih dzemova i marmelada i sad sam gladna.....a totosh je zaboravila kupit kruh, sad ....hm...jesi marmeladu zlicom? hm....ne....kiflice :)

draga, imam ti samo jedno za reci - FAN TAS TICNO I TO BEZ FANTA  :)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:11
lolly, ovo je fantastično 100+. Pitanje: da li si zapekla boce u pećnici prije nego si stavljala lajner ili ??       
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:05
ovo su moje nove teglice i boce:

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 19:20
[

od tecaja, vidim da mi treba jos kristal lak jer su mi ispale one rupe i ne znam sto s tim.
[/QUOTE]

smuti još jednom malu količinu i popuni rupice.
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 19:18

smile79
hvala!!
prva salveta je iz interspara gdje su meni najbolje salvete (ne racunajci hobby ducane)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 19:15
lolly genijalno si ovo napravila,a ovaj prvi motiv me oborio s nogu,gdje nabavi tu salvetu..a druga salveta je dugo,dugo bila meni najdrazasmile120
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 16:38
hvala cure na pohvalama!

sto se pittorica tice, o tome sam samo citala, o tim pigmentima i tome i to bih voljela nauciti. ipak mislim da je bolje kad ti netko pokaze. a i faktor druzenja nije zanemariv :)

od tecaja, vidim da mi treba jos kristal lak jer su mi ispale one rupe i ne znam sto s tim.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 15:57
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ne znam ti reci da li je pittorico tezak ili ne; jer ja ne znam jel' to to kaj ja radim. ja uzmem malo boje na spuzvicu, ali jako malo i onda potegnem od toga lista na slici prema kraju i malo po rubu lista. onda uzmem malo bijele i to pomuljam. pa se udaljim od slike, ako mi je previse zeleno, jos malo bijele pomuljam, a ako mi je presvijetlo, jos malo boje. ali svejedno bih voljela na tecaj :)

Lolly, mislim da buš tam na tečaju daleko najbolja [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

Ovo si radila sa akrilnim bojma, zar ne?
Razlika ti je jedino kaj buš na tečaju učila sa pigmentima, pittorico medijima i ostalim stvarčicama potebnim za ktiga pravi pittorico [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
....ali, pittorico se može raditi i akrilnim bojama koje se onda miješaju sa jednim medijem - gelom za pittorico...i u biti, dobiješ nekaj JAKO slično ovom tvom...
Super si ti to i sama skužila...Svaka čast [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

Slažem se s Hippy, tebi ne treba ova radionica jer si sama skužila, a ti mediji pa može i bez njih samo malo (kap-dvije) vodice ili bijele boje i to je to. Čuvaj novčeke za neku drugu radionicu jer kad počnu nečeš znati koju odabrati
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 13:03
jako lijepo
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 12:48
predivno! Clap meni se isto svida ta tehnika,i ja hocu  raditi pitorico
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 09:07
prvi je naj,naj........a pitorico ti dobro ide...bravo
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 09:04
bravo
oba rada su ti super

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.