Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | ||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bas lijepo....bravo....loly
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
imam vremena za izradu toga, možda se netko javi sa svojim iskustvima pa će biti lakše (bolje učiti na tuđim greškama ha ha )
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlicno!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
nisam ništa pekla u pečnici, planiram to samo prelakirati. jos ne radim ni pekmez ni ništa pa ih za sada neću puniti :)
stoje mi u kuhinji na vrhu kao ukras... za sada :) |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
i ja, (samo da nisu krastavci)
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
jako su zgodne,a ove u sredini treba napuniti s "blagom" koje je na njima, ja bi jela maline.....ljepo
![]() |
||
![]() |
||
|
znači nije bilo farbanja-tufkanja bijelom bojom kao podloga,zato i je tako sjajna. Sad me muči da li si to zapekla jer bi ja takve flašice radila i na jesen ih napunila pekmezom (a onda staklenke moraju biti u pećnici).To već planiram duže vrijeme raditi ali nitko ih nije radio za kasniju upotrebu. Lakše je raditi boce koje su takve kakve ih napraviš, prebrišeš po potrebi vlažnom krpom i kvit.Ali probat ću ako ne prije onda kad dođu marelice.
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
U Microsoft Wordu sam otišla na one AUTOSHAPES i isprintala te oblike; ovale, onda onaj pravokutnik sa "odgzirenim" rubovima i onaj kao smotuljak od papira i isprintala si velicine taman da mi budu za teglice. Onda sam to izrezala i cijeli papir prislonila za teglicu i tupkala tako da mi je ostao taj izrezani motiv. ako je malo bolje prešlo, a nije puno jer sam dobro zalijepila selotejpom, to sam kad se boja osusila malo čačkalicom skinula.
onda salveta. i onda ovaj kontur rub. a sve poklopce i čepove sa zlatnim sprejom. |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
geez, ogladnih....gledam ove teglice, mam se sjetih bakinih dzemova i marmelada i sad sam gladna.....a totosh je zaboravila kupit kruh, sad ....hm...jesi marmeladu zlicom? hm....ne....kiflice :)
draga, imam ti samo jedno za reci - FAN TAS TICNO I TO BEZ FANTA :) |
||
![]() |
||
|
lolly, ovo je fantastično 100+. Pitanje: da li si zapekla boce u pećnici prije nego si stavljala lajner ili ??
![]() |
||
![]() |
||
|
ovo su moje nove teglice i boce:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
[
od tecaja, vidim da mi treba jos kristal lak jer su mi ispale one rupe i ne znam sto s tim. [/QUOTE] smuti još jednom malu količinu i popuni rupice.
|
||
![]() |
||
|
![]() hvala!! prva salveta je iz interspara gdje su meni najbolje salvete (ne racunajci hobby ducane) |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
lolly genijalno si ovo napravila,a ovaj prvi motiv me oborio s nogu,gdje nabavi tu salvetu..a druga salveta je dugo,dugo bila meni najdraza
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala cure na pohvalama!
sto se pittorica tice, o tome sam samo citala, o tim pigmentima i tome i to bih voljela nauciti. ipak mislim da je bolje kad ti netko pokaze. a i faktor druzenja nije zanemariv :) od tecaja, vidim da mi treba jos kristal lak jer su mi ispale one rupe i ne znam sto s tim. |
||
![]() |
||
|
Slažem se s Hippy, tebi ne treba ova radionica jer si sama skužila, a ti mediji pa može i bez njih samo malo (kap-dvije) vodice ili bijele boje i to je to. Čuvaj novčeke za neku drugu radionicu jer kad počnu nečeš znati koju odabrati |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jako lijepo
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno!
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
prvi je naj,naj........a pitorico ti dobro ide...bravo
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
bravo
oba rada su ti super
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |