Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure!
Izzy, ti tako znas utjesiti,da covjek jednostavno dobije volju svako malo pogrijesiti!!! ;) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Anastazija, na zdjelici jesu maline i jagoda, donacija sa subotnje kavice! Posalji adresu na pp, nesto cemo smisliti :)
|
|
![]() |
|
Rada-kovo, koja ti slikica paše u Sukač?
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Zdjelica sa malinama i jagodama, kutijica... sve ti je lijepo. Male stvari za uljepšati dom. Krasno.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
angel, moram se pridružit pohvalama...imaš krasnih radova...mene osobno ostavila bez teksta daščica za ključeve!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala.Puno poticaja za još malo mackanja
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hvala, hvala! šaljem adresu na pp.
javni poziv svima: ako netko ima salvetu sa malinama
![]() |
|
![]() |
|
Ma ja bum ti poslala kilu malina! fino za papati !
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Angel, ti si pravi
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ostavljaš me bez teksta...ti zvrka jedna, napreduješ munjevitom brzinom i obaraš me s nogu...
![]() Ima li još koja salvetica s malinom? Bilježim se sa štovanjem...
![]() Od kud ti oni motivi sa one prekrasne kutijice..ludilo kako je dobra...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rada-kovo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
E, moj Angel zbog tebe kasnim na vježbanje, jer šarmiram tipa koji prodaje drvene kuglice, da mi uz njih pokloni i 2 salvete - dvije prekrasne ruže iiiiiiii, što da ti kažem uspjelo mi je, ha,ha,ha. Da i još samo da kažem da se i on bavi decoupage tehnikom.
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Bravo za kilu salvetaaa...jeeeeee
![]() ![]() Rada-kovo, pozdravite tog tipa molim od mene, nek računa na popust jer možda mu budemo stalne mušterije..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Angel, radovi su stvarno predivni!!!
Ja evo uzela jučer onu Fasenu koju je nabavila Vilavita i počela dalje tackati dok kiši. Tj. da budem iskrena, to se radi u pauzi dok se odmaram od sađenja biljkica donjete od shashe i Horti. ![]() Sa Fasenom sam zadovoljna. Na sve možete i mene računati, salvete od Tee, drvene kutijice koje Rada-kovo nabavlja. Idući tjedan mora obavezno pasti kava!!! Jeli jasno? Nek nam se i Rada-kovo pridruži, bit će mi drago!!! ![]() |
|
![]() |
|
Jeste me nasmijale
![]() Rada-kovo,nisam ni sumnjala da ga nebuš šarmirala
|
|
![]() |
|
Kavu dogovaramo čim budete imale vremena. Pa bude i novih salveticca valjda bilo. Vjerojatno i novih ideja! Ja sam jučer u Metrou kupila boju za fasadu JUb (nemojte me linčovati kaj sam kupila slovensku boju!!! |
|
![]() |
|
Kutijica... nisam imala ideju i onda sam na njoj izvela sve i svašta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo sve i svašta je ispalo prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |