Milijun zvončića - Million bells |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Retriver Sara pokušaj iz poprskati s mospilanom i moje je napala bijela mušica i sve je bilo klonulo pa su se nakon prskanja oporavili, ponovila sam to nakon 15 dana opet.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
curke, zavidim na vašim prelijepim zvončićima...nakon povratka s goidšnjeg dočekali su me moji gotovo potpuno uništeni od nekakvih sitnih ušiju koje su se u ogromnim količinama nalazile u svakom cvjetiću
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
hvala Fiorella, ali ova vrućina im baš ne paše pa je sad manje cvijeta ali se nadam da će se povratitiako malo osvježi
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
aralija, prekrasne bellse imaš
![]() |
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
U pravu ste za 100% za zeljezo, jer su moje i milion bells i petunije pocele gubiti boju i lista i cveta, i cvetovi su sada nesto manji, jer ih ne prihranjujem zeljezom.
|
|
![]() |
|
Tolika koncentraciju željeza sigurno nema u vodi, a belići, surfinije i petunije vole željezo. Ako ne nađeš tekuće može i u prahu žličica od čaja na 4 litre ili jušna žlica na 10 l.
|
|
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Pogledat ću svakako, a mislim da sam već i gledala, samo nisam ništa pisala. Kako reče jedna forumašica "šetam, ali ne ostavljam trag". Željezo moram nabaviti, nemam iskustva s njim. U biti mi je susjeda rekla da u našim bunarima iz kojih imamo vodu za zalijevanje ima puno željeza i da ga ne treba dodavati. Pojma nemam.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Ništa specjalno. Prehranjijem ih svakih 6 dana s tekućim za cvijetnice u koje dodajem čep tekućeg željeza. Od željeza vjerrovatno je list tako zelen i bujan . Iz ranijih faza su u mojem vrtu u slikama pa i tu možeš vidjeti
|
|
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Preslatki su i raskošni, kako ih njeguješ. ja imam žute, posađene zajedno sa narandžastim potuniama, ali nisu ovako bogatog lista.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rješit će se to, bit ćemo strpljivi, a ti do tada samo fotkaj.
|
|
|
|
![]() |
|
Pokušat ću danas. Pao server
|
|
![]() |
|
Zašto, problem tehničke naravi ili???
|
|
|
|
![]() |
|
nažalost više ne mogu postavljat slike
|
|
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
I ja ponekad koristim neopitrid i pomogne......
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
jadran81 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 35 |
kako volim ove nervozne pa to je milina... pozzz... ..upotrijebila sam ono što sam imala doma trenutno... i da..... nema ih više..
|
|
![]() |
|
Hvala gentian(a), ali da budem iskrena već godinama na vrlo uspješan način uništavam lisne uši neopitroidom. Možda to nisu bile lisne uši. Sitne, žućkaste bubice, skoro zalijepljene za list. Upravo su mi se pojavile na rododendronu, a ja nikako da odem u biljnu ljekarnu po "nešto", da nisi napisao kupila bih neopitroid, jer mi ga nestalo.
|
|
|
|
![]() |
|
gentian(a) ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 119 |
Stvarno ne znam otkud vam informacija da je neopitroid za lisne uši???
Već sam polako nervozan kad me ljudi za to pitaju........ Za lisne uši koristite sljedeća sredstva: Actara, Calypso ili Mospilan kako je već aralija rekla! Neopitroid služi za uništavanje mrava, muha, žohara, buha i sličnih čuda...... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |