Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Milijun zvončića - Million bells
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Milijun zvončića - Million bells

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 10:46
Retriver Sara pokušaj iz poprskati s mospilanom i moje je napala bijela mušica i sve je bilo klonulo pa su se nakon prskanja oporavili, ponovila sam to nakon 15 dana opet.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 09:32
curke, zavidim na vašim prelijepim zvončićima...nakon povratka s goidšnjeg dočekali su me moji gotovo potpuno uništeni od nekakvih sitnih ušiju koje su se u ogromnim količinama nalazile u svakom cvjetićuCry
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 23:47
hvala Fiorella, ali ova vrućina im baš ne paše pa je sad manje cvijeta ali se nadam da će se povratitiako malo osvježi
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 21:01
aralija, prekrasne bellse imaš
Na vrh
Lavandablue View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 601
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lavandablue Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 19:58
U pravu ste za 100% za zeljezo, jer su moje i milion bells i petunije pocele gubiti boju i lista i cveta, i cvetovi su sada nesto manji, jer ih ne prihranjujem zeljezom.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 15:24
Tolika koncentraciju željeza sigurno nema u vodi, a belići, surfinije i petunije vole željezo. Ako ne nađeš tekuće može i u prahu žličica od čaja na 4 litre ili jušna žlica na 10 l.
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 15:07
Pogledat ću svakako, a mislim da sam već i gledala, samo nisam ništa pisala. Kako reče jedna forumašica "šetam, ali ne ostavljam trag". Željezo moram nabaviti, nemam iskustva s njim. U biti mi je susjeda rekla da u našim bunarima iz kojih imamo vodu za zalijevanje ima puno željeza i da ga ne treba dodavati. Pojma nemam.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 14:48
Ništa specjalno. Prehranjijem ih svakih 6 dana s tekućim za cvijetnice u koje dodajem čep tekućeg željeza. Od željeza vjerrovatno je list tako zelen i bujan . Iz ranijih faza su u mojem vrtu u slikama pa i tu možeš vidjeti
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 14:34
Preslatki su i raskošni, kako ih njeguješ. ja imam žute, posađene zajedno sa narandžastim potuniama, ali nisu ovako bogatog lista.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 13:41

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 13:40

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 09:36
Rješit će se to, bit ćemo strpljivi, a ti do tada samo fotkaj.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 08:24
Pokušat ću danas. Pao server
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 23:27
Zašto, problem tehničke naravi ili???
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 21:30
nažalost više ne mogu postavljat slike
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 21:16
evo i mojih ovogodišnjih
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 08:08
I ja ponekad koristim neopitrid i pomogne......
Josipovac,Osijek
Na vrh
jadran81 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 35
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jadran81 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 09:25
Originalno poslano od člana gentian(a) gentian(a) napisao:

Stvarno ne znam otkud vam informacija da je neopitroid za lisne uši???
Već sam polako nervozan kad me ljudi za to pitaju........

kako volim ove nervozne pa to je milina... pozzz...
..upotrijebila sam ono što sam imala doma trenutno... i da..... nema ih više..
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 16:57
Hvala gentian(a), ali da budem iskrena već godinama na vrlo uspješan način uništavam lisne uši neopitroidom. Možda to nisu bile lisne uši. Sitne, žućkaste bubice, skoro zalijepljene za list. Upravo su mi se pojavile na rododendronu, a ja nikako da odem u biljnu ljekarnu po "nešto", da nisi napisao kupila bih neopitroid, jer mi ga nestalo.
Na vrh
gentian(a) View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gentian(a) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 14:25
Stvarno ne znam otkud vam informacija da je neopitroid za lisne uši???
Već sam polako nervozan kad me ljudi za to pitaju........

Za lisne uši koristite sljedeća sredstva: Actara, Calypso ili Mospilan kako je već aralija rekla!

Neopitroid služi za uništavanje mrava, muha, žohara, buha i sličnih čuda......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.