Bigmammin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uostalom sada sam snimila admina u aktivnim članovima pa ga pitajte...Ahaaa...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma pitala, ne javlja se! Još od prekjučer!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
na trecoj slici je ljetnji jorgovan ako me moje oci ne varaju
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drago je meni da ti vježbaš stavljanje slika
![]() Ovako ići ću od zadnje 1. gazanija - cvate žuto 2. i 3. slika je ljetni jorgovan - budlea - cvate bijelo cijelo ljeto i lako se zakorijeni - Gio ![]() 4. viburnum tinus - lemprika - raste kao grmić ima bijele cvjetiće i poslije tamno plave bobice 5. pitosporum - grmić ima bijele cvjetove (kad malo naraste) i jako lijepo mirišu |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga. Sad bar znam gdje ću ih smjestit.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A, draga, vjeruj ti meni, ovo je još najbolje izdanje! Imam ja još slika, al ih neće opet čitat. Užasno je sporo. Ne znam jel stvar u forumu ili...
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Meni je tako bilo sinoć, a danas šljaka da sam se jako iznenadila, uh što smo si sad važne
![]() |
|
![]() |
|
'ba te led, pa izludit će me ova sporost! Neće i neće skidat slike!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bigi, one prve gazanije stavi na sunce i cvjetat će ti stalno i cijelo ljeto, bit ćeš oduševljena.
|
|
![]() |
|
Hvala ti, proljeće, i budem.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vidi paletaaaa...baš mi to treba
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Konte, dođi i nosi! Još ti i platim. U naturi, naravno!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bigi, te palete zaista možeš tako dobro iskoristiti, samo malo ideja i volje.
|
|
![]() |
|
Ma znam, proljeće, al nisu moje. Mislim da mi gospođa ne bi oprostila da ih uzmem. Vjerojatno bi me prijavila za krađu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |