Moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hostica ce procvjetati, a stalno ju jadnu zakace u kosnji, kao sto se i vidi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Brojno stanje 5,i vidim da su sve lijepo procvale,a i ostale cvječke su lijepe sad kad se sunce konačno pojavilo |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sviđa mi se žuto-narančasta ruža. Znaš li joj ime?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa i nije baš mali vrt, ima tu dosta lijepog cvijeća
( ona biljka kao djetelina zove se oxalis,imam i ja takvu,cvjeta crvenkasto roza, može prezimiti vani) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ruže su ti jako lijepe, ostalo cvijeće je super, pogotovo balkonsko..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vatromet boja kod ruža,a cvjetni otočić je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala puno cure, jako sam ponosna na svoje ruzice, užitak ih je gledati kako iz dana u dan napreduju.
zardinjere su sada pune pupova, slike sljede. lucy ruža se zove Samba, floranbue, to sam uzela jesenas ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i treba da si ponosna,imas divne ruze
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sretan rođendan, Saro!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Je li proljeće stiglo i kod tebe? Mogla bi nam malo poslikati
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |