Forzicija - Forsythia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
sunčica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja je forzicija još mlada, ali još nije niti propupala jer je pod snijegom. ima li nade za nju?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ti ćeš onda uživati u cvjetićima kad naše već budu ocvale
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
forzicija koju sam kupila proljetos je pustila jako dugačke 3 grane
smijem li ih sad skratiti....ne bih htjela zezniti pa da ne cvjeta
možda bolje da ih samo povežem ?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja isto ne bih za prvu godinu - nećeš se ni okrenuiti, a već će imati cvijetiće - ništa ne diraj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
molim vas da mi neko odgovori da li da sad uzmem reznicu forzicije. ako može da me nasavjetujete kako.uhvatila me manija jesenskog pobadanja reznica po vrtu. možda mi preporučite još nešto što bih mogla posaditi od žbunja.veliki pozdrav svima
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jel netko čuo,vidio,ima li je,bijelu forziciju???? |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Da, postoji bijela forzicija i zove se Abeliophyllum distichum
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Teško da ima bijele forzicije, kako ti je to sinulo, gledala sam malo po netu i nisam našla.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
hehehee,zato i pitam,ima je u VŽ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo na slikama, zove se korejska abelija ili tako nekako slično
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ja sam ju vidjela, međutim dosta mi je neugledno i kržljavo izgledala pa si ju nisam poželjela imati.
|
|
![]() |
|
Ja ću si je ipak nabaviti ovih dana.Ma nek je i neugledna.
Joj,sretna sam što konačno ima nekih noviteta.Godinama je svuda jedno te isto bilje.
|
|
![]() |
|
Bude kod nas u MBM-u u Lučkom "puno lipih stvari". Jedino bi se trebalo tamo ići sa dosta literature jer (bar ja) za puno biljaka nisam niti čula, tako da se teško odlučiti kupiti neku biljku o kojoj čovjek ništa nezna. A prodavačice upitati?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako si je samo našla
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hehe,Lantana,tražila sam onaj Pinusov bor(sad me bu ubil ak nije bor)i našla ovo.Ma bumo mi i ono "čudo" našli
![]() |
|
![]() |
|
Znam da parkovi i nasadi u VŽ imaju super sadnica i bolje je kupiti kod njih jer su se tamo već aklimatizirali, a ovo u centrima je sve iz uvoza i iz plastenika, pa puno puta ode kad ga posadiš u vrt.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
koper1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Meni se čini da bi to mogla biti šteta od gusjenica, pretpostavljam još od jeseni. Ako bude novih rupa u listovima pregledaj naličje listova, nađi male štetočine i pokupi ih.
|
|
![]() |
|
koper1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 5 |
probaću nači, nadam se da će mi uspijeti. HVALA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |