Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Forzicija - Forsythia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Forzicija - Forsythia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka
sunčica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 20:50
moja je forzicija još mlada, ali još nije niti propupala jer je pod snijegom. ima li nade za nju?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 22:13
Ti ćeš onda uživati u cvjetićima kad naše već budu ocvaleSmile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 13:26
forzicija koju sam kupila proljetos je pustila jako dugačke 3 grane
smijem li ih sad skratiti....ne bih htjela zezniti pa da ne cvjeta
možda bolje da ih samo povežem ?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 15:49
Ja isto ne bih za prvu godinu - nećeš se ni okrenuiti, a već će imati cvijetiće - ništa ne diraj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 08:38
molim vas da mi neko odgovori da li da sad uzmem reznicu forzicije. ako može da me nasavjetujete kako.uhvatila me manija jesenskog pobadanja reznica po vrtu. možda mi preporučite još nešto što bih mogla posaditi od žbunja.veliki pozdrav svima
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:28

Jel netko čuo,vidio,ima li je,bijelu forziciju????

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:34
Da, postoji bijela forzicija i zove se Abeliophyllum distichum
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:34
Teško da ima bijele forzicije, kako ti je to sinulo, gledala sam malo po netu i nisam našla. 
život je more
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:35
hehehee,zato i pitam,ima je u VŽsmile213
Uh kak sam sretna...a ko će je sve imatiiiiiiiLOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:36
Samo na slikama, zove se korejska abelija ili tako nekako slično
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:39
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:43
Ja sam ju vidjela, međutim dosta mi je neugledno i kržljavo izgledala pa si ju nisam poželjela imati.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:51
Ja ću si je ipak nabaviti ovih dana.Ma nek je i neugledna.
Joj,sretna sam što konačno ima nekih noviteta.Godinama je svuda jedno te isto bilje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:57
Bude kod nas u MBM-u u Lučkom "puno lipih stvari". Jedino bi se trebalo tamo ići sa dosta literature jer (bar ja) za puno biljaka nisam niti čula, tako da se teško odlučiti kupiti neku biljku o kojoj čovjek ništa nezna. A prodavačice upitati? smile39
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:02
Kako si je samo našla Clap, izgleda interesantno, e da ima kod vas puno lipih stvari...
život je more
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:19
Hehe,Lantana,tražila sam onaj Pinusov bor(sad me bu ubil ak nije bor)i našla ovo.Ma bumo mi i ono "čudo" našliWink
Ja sam se totalno razočarala u MBM-u Lučko.Prestrašno,a i trgovci...ako ih se uspije uloviti ,ionako ništa ne znaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:29
Znam da parkovi i nasadi u VŽ imaju super sadnica i bolje je kupiti kod njih jer su se tamo već aklimatizirali, a ovo u centrima je sve iz uvoza i iz plastenika, pa puno puta ode kad ga posadiš u vrt. 
život je more
Na vrh
koper1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje koper1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 09:05
Imam u vrtu grmlje čiji listovi su zeleni i crveni. Neznam imena. ali ako neko zna za slično grmlje molim za pomoć, kako bi mu bilo ime, nešto ga uništava a neznam što.

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 11:36
Meni se čini da bi to mogla biti šteta od gusjenica, pretpostavljam još od jeseni. Ako bude novih rupa u listovima pregledaj naličje listova, nađi male štetočine i pokupi ih.
Na vrh
koper1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje koper1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 11:39
probaću nači, nadam se da će mi uspijeti. HVALA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.