moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lorica bilježim sa sa štovanjem za sjeme u tikvice u obliku boce i big graha
![]() Inace sve je predivno a mogu posvjedociti da je u zivo to oooogroman povrtnjak,prekrasno nešto. |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
hvala mihaela na posjeti, nema problema za sjeme, prikupila sam ti i sjeme cosmosa
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš se veselim što su ti narasle tikvice. Ostavi ih da budu dobro zrele , dok se loza ne posuši da bi bile dobre za sjeme.Moje su ove godine pojeli puževi, dva puta sam sijala ali puževi su bili brži, pojeli su po noći prije nego sam ih u jutro skupljala.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
eto onda ja od prve imam sreće, sada ću onda ja vama dati sjeme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo su ti i "kiflice" uspjele s obzirom na sušu
![]() jabuke koje si slikala su domaće starinske sorte zar ne ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da starinska sorta je delišes
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Vidi se da si vrijedna vrtlaricai domćica...
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
hvala arim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Je li ovo ista vrsta,ili mi se čini da su različite?Uglavnom na ove sam mislila. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Gledam tvoje tikvice i mislim se...Jučer navečer sam te htjela zvat,
![]() ![]() I koga ćemo zvati...a s obzirom da je bilo već dost navečer nismo te zvali ...
A 100% sam uvjerena da si ti imala koju???
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lorice, svaka čast! Djevojka koja zna cijeniti rad i domaću hranu!
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Lorica 10,
Sada malo prošetala sam malo po tvom vrtu.
Vrijedna i ljepa mlada žena.
![]() Sve te bobrote su ti predobre.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dopala si mi se odmah kada sam te vidjela! Zračiš nečim a i tvoj vrt to osjeća! Za mladu vrtlaricu
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Andina, Belina, Mira K hvala vam puno na toplim i nježnim riječima,
zaista mi je drago što sam vas sve i osobno upoznala te se nadam da ćete i dogodine bit u mom povrtnjaku. hvala vam puno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Cijelo sam ljeto zavirivala u tvoj vrt i sad na kraju sezone moram te pohvaliti. Bila si zaista vrijedna,a vtr ti je za emisiju Vrtlarica!!!
|
|
![]() |
|
ha pa možda i budem tamo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
najljepša i najmilija vrtlarica koju znam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jesu to tvoje ili sekine nogice?
predivne slikice, repa i zelje prekrasno izgledaju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |