Božićna zvijezda - Euphorbia pulcherrima |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da se i ja uključim s jednom slikom na temu Božićnih zvijezda i Božića u ljeto. Ovako to izgleda u Argentini. Ne znam o njima dalje ništa. Uslikao sam ih na sajmu cvijeća u La Plati. Za one koje zanimaju slične stvari mogu se uključiti na moju temu “Argentina”.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Online Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
A moja zvjezdica je stigla prije 4 dana i već joj je otpalo par listića,zašto padaju, do Božića će biti polugolo drvce.Dal joj je prevruće,neznam,ali zvjezdu kupujem svake godine i nemogu je očuvati.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
maris40, stavi je na svijetlo mjesto, istresaJ vodu iz podloška. zalijevaj odprilike jednom tjedno....
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joj Antonija, ja svake godine kupim, zalijem kad popipam zemlju... i jedva izdrži koji tjedan iza Nove Godine.Baš me neće!
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ista stvar.Evo moja je na osvjetljenom mjestu,ne preblizu radijatora ,zalijala sam ju samo jednom otkad je došla,tanjurić je suh.Ali danas sam već bacila 2,3 požutjela listića i sfrkana.Uopće mi nije jasmo u čemu je problem.Čim dođe iz trgovine k meni doma počinje propadati.Prestat ću je kupovati,jer me smeta to što ju nemogu održati-
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tako je i u mene bilo. pročitala sam da je nikad kupovati na otvorenom, ne podnosi hladni zrak. ja sam uvijek kupovala na placi, lani sam to pročitala i kupila u getro-u, imam je i sad i uspjela sam je "pocrveniti"
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
antonija znatiželjna sam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari, pokazala sam je, ima na predhodnoj strani. sada je još ljepša, ima više crvenih listića.
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Antonija, izvrsno si uspjela sa svojom zvijezdom. Baš je lijepo razgranata i prirodno izgleda. Vjerujem da će ti se još dugo tako dobro držati. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
svaka ti čast na trudu ,lako je kupiti crvenu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo Antonija. Ja kupim crvene a one postanu krepane....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
antonija zvijezda ti je prekrasna
![]() ja svake godine dobijem b. zvijezdu na poklon od svekija, to je već tradicija a jučer sam u merkura vidjela neke drugačije - imaju crveno lišće tj. brakteje, ali kovrčave, još nikad nisam vidjela takve u ponudi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne zvjezde,Antonijina posebno jer ju je uspjela sama zacrveniti,ja svake godine kupujem novu,ako ju i uspijem održati onda mi ostane zelena.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus, ako ti preživi i ostane zelena preko ljeta ti je lijepo u rujnu zamračivaj. ja sam na moju od 1. 9.- 30. 9. svako veče u 18h stavljala veliku kartonsku kutiju a skidala je ujutro u 7 h. znači kroz rujan treba 13 h mraka. stajala je normalno vani i većinu dana je na njoj bilo sunce.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
Prekrasna je.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |