Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 26> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U isčekivanju novih, pregledala sam još jednom starije fotke. Adami su ti krasni, mora da su dosta stari, već duže vrijeme ih škicam po vrtovima... i Korni je sladak, ili je možda Kornica... ma tko bi njih znao!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Dobro nam došla sa svojim rajskim vrtom po kojem sam upravo prošetala ,baš je divan
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavljam trag da sam bila tu ! Imas novih slikica tvojeg rajskog vrta ?
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Drage moje,
Hvala vam svima što svoje koračiće pružate mojim vrtom. Cvijeće se polako sprema na počinak, hostice su požutjele, ruže još malo odolijevaju "teškim kapcima", ni kameleonu se ne da više boriti, i on se umorio. Hortenzije su mi sada lijepe sa svojim purpurno crvenim cvjetićima dok ih mraz ne pokosi. I moja "prijateljica" je odavno na toplome. Preko zime bude u kući, šeta iz prostorije u prostoriju, samo moram paziti da se ne zbomba sa stepenica. Vodu ne voli (samo se hrani u vodi) tako da većinu vremena provodi na suhom. Svi ćemo se malo odmoriti, a onda opet sve ispočetka ! ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma draga moja, uopće ne znam na što si mislila kad si napisala da imaš malo, meni je to baš lijepo malo carstvo s ljubavlju njegovanih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kao i moon , i ja sam tog misljenja !
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prošetala još jednom ovim vrtom, i naravno, uživala. A kameleon se nekako prilijepio za mene i ne pušta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Krasan vrt!
![]() I adam,kameleon...sve je za 5! ![]() A ekspert za gaženje cvijeća ti je presladak! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage cure na šetnjici, na lijepim riječima i na svim svojim predivnim vrtovima, balkonima i terasama koje svakodnevno posjećujem. U svakom sam pronašla neizmjerno puno ljepote, kreativnosti i inspiracije, a najzahvalnija sam što sam u društvu srodnih duša koje u svom srcu prema cvijeću i prirodi osjećaju isto što i ja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prošetala sam kroz lijepu, rascvjetanu, toplu jesen tvoga vrta.
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
prijavljujem šetnju
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...svi ćemo se malo odmoriti pa opet ispočetka
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Rajski vrtovi, koliko mitskog ima u samom nazivu teme, ali.....šetnjom ne nalazim na mitsko nego na stvarno, stvorila si raj u kojem uživamo u ovo-zemaljskom životu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nije me bilo jedno vrijeme u šetnji tvojim cvjetnim carstvom... pa je red da ti se sad malo javim... pozdravljam te u iščekivanju novih slikica...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na šetnjici i lijepim riječima. Bugica, nisam te mogla odbiti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako lijepo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Bugi što si tu. Ova zima bi mogla biti dobra za prezimljavanje našeg cvijeća, izgleda ne neće biti velikih minusa.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |