dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E da moja veza nije tako spora dosadila bih vam sa slikicama ,ali evo idem koju prebaciti da me ne kritikujete.Ovako je bilo prošle sedmice lijepo sa prelijepim zalascima sunca
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
zatim se uslijedile kiše i poplave
![]() |
|
![]() |
|
da bi u četvrtak snijeg obradovo djecu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Juče i danas se dosta istopio zahvaljujući suncu
![]() |
|
![]() |
|
e sad malo vatre da se ugrijete
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo dočekasmo i sarajevski snijeg. Prekrasan ugođaj
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
preivne slike draga sarajka ali ova poslednja je najjjj, baš se vidi koliko uživaju u snijegu. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne snježne slike i onak zalazak, sve ima svoje čari i ljet i zima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
one kućice dolje pretrpane snijegom prekrasno
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasne slike Sarajka, a posebno ova posljedna,unuk je presladak, a njegov čupavi prijatelj premoćan.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vise mi se svidjaju snjezne slike od kisnih,jer i mene kisne podsjecaju na poplave...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divne slike pravi zimski ugođaj, slika unuka i psa posebno je lijepa
|
|
![]() |
|
Hvala Vam Otok ,Fany, LantanaDrenova,Tikvić,Gioiaa,Moon na posjeti,snijeg i danas čitavo popodne veje li veje,daj Bože da ujutro mognemo izaći iz kuće kako sipa,ali i to je Sarajevska zima
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne slike, sada imamo slike i sarajevskog snijega, ja san ti za sarajevo posebno emotivno vezana, tamo san išla kupiti zaručničko prstenje, na Bašćaršiju!
ovaj slatki dječak, je li to tvoj unuk draga sarajka!baš je sladak ovako ušuškan crvenih rukica i obraščića! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Draga Antonija baš mi je drago da te lijepe stvari vežu za Sarajevo,pa eto ti razlog da dođeš u Sarajevo i obnoviš uspomene a ujedno naravno da se upoznamo i družimo,to na slici jeste moj mlađi unuk naravno nane su uvijek tu da ih malo pripaze kad su mame na putu,ali on uživa samo kad može da se igra vani
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne slikice, naročito one snježne.
Baš zamišljam kako je kod tebe toplo i kako ti i tm sjedite i kafenišete, a vani snijeg na kojem uživa malecki, a vjerujem i šarplaninka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |