Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I malo mog cvijeća iz Njivica:
Nova žuta lantana ( ulov je obavila moja draga Jagoda umjesto mene, sve je dogovoreno telefonom, ja više ne moram biti u MBM-u a ipak nešto kupim
![]() ![]() Asimina triloba (pawpaw) od tete Đurđice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teta Đurđica kaže da ovaj kaktus zovu kraljica noći ali to nije "ona" kraljica?
![]() ![]() Šeboj ima mahune:
![]() I vrt ozelenio.
![]() Kuća i paviljon skockani i u zalasku sunca:
![]() Terase sa cvijećem
![]() ![]() ![]() U kutu malo cvijeća je dočekalo goste:
![]() Sa kata pogled u zalasku:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() prošetala tvojim vrtom,nauživala se ljepote,mirisa ,napunila baterije,popila kavicu na terasi,promatrala more kako mi veli,uživaj u ljepoti koja te okružuje.
Svaki trenutak sa tobom je odmor za dušu.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je baš za uživanje......A posla imaš i preko glave.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam udahnuti morskog zraka, pogledala sam biljčice i sad, još uvijek pod dojmom ove ljepote, mogu nastaviti sa poslom. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno je kod tebe, draga Miro! Free je prepuna krasnih dojmova o tebi i tvojoj obitelji!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jao Miro procvjetao ti plumbago divan je , moj samo tjera grane ko lud a pupova još nigdje skockala si nema šta svaka ti čast
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
ova zadnja slikica baš je super,zalazak sunca
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
teta Đurđica je zakon
![]() sad imaš i damsščansku ružu pa možeš spravljati liker (rozalin) |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva divota,kakav pogled na pucinu,divne muskatle koje proviruju sa terase...da mi je da osetim samo miris tog morskog vazduha...
Imas posla Miro kao sto neko rece,ali sta je to u odnosu na ovu lepotu koju imas...sigurno i ti uspes da uzivas u svemu... ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasno si uredila vrt u Njivicama.......nadam se da u njemu ne uživaju samo gosti već i ti sa svojima...................a pogled je fan fan fantastičan!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kak bi reko meštar iz Velog Mista :"Ajmeee, ća san guštaaa"!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno je u Njivicama, uređuješ, čistiš, pljeviš, sve stigneš, gdje će ti biti kraj kad budeš u penziji.
Prekrasno ti je na otoku, vjerujem da zaista voliš tamo boraviti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Malo se zbrkam gdje sam to kod tebe...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si uredila vrt u Njivicama,a pogled je fantastičan
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno ti je Mira.
Nisam znala što je asimina, pa sam išla tražiti. Ima dobar članak o njoj na voćarstvo.net |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno ti je
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Cure, hvala na posjeti i lijepim komentarima. Ma nije ništa specijalno ali eto da vas malo upoznam sa mojim vrtovima, okolišem pa i apartmanima
![]() Ne stignem staviti slike od drugig vrtova i okućnice ali ću.
Baku zbunjujem ali će se naviknuti i zapamtiti s vremenom gdje je koji prostor
![]() Otok hvala, vidjela sam tona voćarstvu.net. Hoćeš da ti je kupim kod tete Đurđice, mislim da ima još par komada?
Magnolija i mali kaktus hvala što ste navratile...morate i vi navratiti na zajedničku kavu u 9 mjesecu, tamo pod kraj, pa ćemo sve uživati
![]() Belina, Milice7, Nataly , enrikova nona ( plumbago voli sunce, sada sam to skužila a obožavam ga!), Anaida , arim , Mari,5510 ( Da, legenda je teta Đurđica! A liker ću napraviti kada ruža procvata druge godine, dok sam saznala kako se ta ruža zove, ona ocvala
![]() ![]() (i ako je u penziji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno ti je u vrtu,ala bi uzivala na terasi gledajuci zalazak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro sve ti je lijepo skockano u Njivicama. Lijepe biljke, travnjak, terasa, pogled na more, a teta Đurđica u blizini...Moram doći jedamput do tebe pa da odemo do tete Đurđice...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |