Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 55> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek iznova me oduševe slike tvog vrta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I prije i poslije GO, u vrtu ti je predivno, raskošno. Uvijek nešto novo procvate pa razveseli i tebe i nas koji virimo preko plota.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divnih li prizora!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga vlasnice ovog predivnog vrta iskreno ti čestitam jer vrt ti je pravi raj na zemlji. Sve jedan prizor ljepši od drugog, a opet kao cjelina vrlo skladno i oku ugodno. Sve najljepše stvari na ovome svijetu su nam darovane, i samo je trud potreban da zablistaju u svoj svojoj ljepoti, a ti si to itekako uspjela Čestitam !
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma svaki put kad zavirim kod tebe uvijek je baš tako primjereno tvojem imenu - rascvjetano, ali i s puno ukusa uređeno, ukrasne trave između cvjetnih "hrpica"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ja ponekad ne znam dal gledam slike profesionalnog fotografa i vrt profesionalnog vrtlara....uglavnom, nije ni bitno... ;) sve mi je prekrasno, i opet ću "virit" kroz ogradu!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Užitak za oko! |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Jako, jako lijepo!!!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Cvijeće ti je prelijepo, ali slike su fantastične
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Koja divan rascvjetana rapsodija <3 Ne mogi uzabrati koji mi je cvjetić ljepši. Kao u bajci...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavljam trag tak da znas da sam bila tu !
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Danas sam se zažaljela sličica lijepog cvijeća i odmah skoknula u tvoj vrt! Pregledala sam nekoliko zadnjih stranica i sad mi je duša na mjestu. Drago mi je što nastavljaš održavati ovaj komadić raja!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako je kod tebe sve lijepo, skladno, sređeno, od ograde, preko terase do cvijeća. Svaka je fotografija razglednica, prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno..nez koji je ljepsi..a ova penjacica zeljasti klematisgdje se moze nabaviti....mani treba dosat penjacica...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prijavljujem šetnjicu
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
kod tebe uvijek uzivam uz uzdahe uz svaku savrsenu sliciciu - prepredivno sve I opet moj duboki naklon I za vrt I za fotografije
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Leptirići uživaju u tvojim cvjetićima, a ja u tvojim sličicama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |